Lycka!

Lycka, är något som alla upplever, inte varje dag, inte varje vecka men ofta. Lycka kan betyda mycket. Att bara få vara lycklig, det är så mycket värt. Se någon som är lycklig, det betyder så mycket.

Att göra någon annan lycklig, det är så otroligt mycket värt, för båda två. Alla blir vi lyckliga av att få vara med den vi älskar, men lycka är så mycket mer. Lyckan av att bara få ha en vän, en äkta vän vid ens sida. Det betyder så mycket. Att se ett litet barn komma till jorden, se ett lyckligt par som är nygifta. Allt handlar om lycka, om man bara tänker efter.

Lyckan finns överallt om man bara ser sig omkring, det är inte alltid man är lycklig, men då är det någon annan som är det. Försök vara glad för deras skull, tänk inte bara på dig själv. Alla är vi deppiga och ner ibland.

Men varför gå och grubbla egentligen, när man kan vara lycklig? Allt är mycket roligare, om man bara få vara lycklig. Även om man ibland inte är lycklig själv, så kan man vara lycklig för någon annans skull. Va lycklig, så ska du se att allt blir mycket mer värt…         

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo