Fredag kväll - Trafikkaos och bio

124943-101

Ahh asså dessa bussar säger jag bara. Vet man när man kan ta bussen? Nej, de kör ju utan tidtabell, de kommer när de känner för det. Precis som de gör på Kreta! Haha, men efter ca 20 min väntande så kom där en buss. När vi va på Kreta fick vill till svar när vi frågade om när bussen gick ”De kommer när de känner för det, de börjar köra kl 08.00 på morgonen och slutar köra sen på natten” hm snacka om lite smått väck, alltså så kom bussen någon gång under dagen, man kunde stå där i 5 min eller 3 timmar! Så kändes det ungefär här i gropen igår, bussen skulle komma 18.35, det stod i alla fall så!

Men den kom då inte då, den kom 20 min senare, så där satt stackars Tette och nästan frös. Men hon är ju så het, så de va chill, men hon tänkte mest på den andra stackars flickan som stod där. Men så kom bussen, äntligen var man på väg mot destinationen Lund.

Inte speciellt mycket folk som vågade ge sig ut. Men ändå en del! Lite smått försenad, men ändå i tid! Haha hur lät de där =P Men så var det, träffade Multiii =D Ihho alltid lika trevligt! Så kom naturligtvis samma fråga som alltid ”Vad ska vi göra nu?” hatar den frågan för alla tror att ja ska komma med något svar! Så klart så gör jag det, hehe de är så klart samma svar hela tiden! ”Jag vet inte”

Men vi kom i alla fall fram till att vi inte skulle stå still i alla fall, vi kom på de att det blev ganska så kallt då. Så vi vandrade bort mot bion och hämtade ut biljetterna, eller ja Multiii hämtade ut dem ;] Hrm nu var vi där igen, vad skulle vi nu göra det var ca 1 timme och 15 min kvar tills filmen skulle börja.

Vi gick i alla fall ut igen, halkade nästan, som vanligt så va Multiii dum. Knuffades lite, mobbade mig för att jag bor i gropen. För att jag va in snöad också vidare. Men så klart så tjafsade Tette emot. ”Bara för du bor i världens ände” haha, sen skulle ju Multiii köpa lite sötsaker, inte för ja förstår varför han va ju med mig^^ tihi! Traskade sedan vidare bort till domkyrkan, där Multii skulle stå! Hehe, sa nog ”Ska du stå där?” ca 5 gånger! Han svarade så klart ”Ja!” men han stannade inte så länge, försökte sedan knuffa mig i en snö hög. Men lyckades inte, tur va nog det inte så mysigt att sitta ”våt” inne på bion.

Så gick vi in på bion och väntade på att tiden skulle gå snabbare, då va så klart lille Multiii lite smått uttråkad så han började slå stakars Tette med sin duma flaska. Nu har Tette kommit fram till varför Multiii dricker så mycket! Haha, han e törstig hela tiden! Men det är för att han är guldfisk, han kan inte andas annars, när han är utanför skålen! Haha!

Äntligen var det dags för bio, snacka om att den där mannen var omständlig med platserna, lite smått irriterande. Skulle se Departed, vilket vi också gjorde. Men det var inte världens bästa film precis men helt okej. Lille Multiii somnade ;] tihi så sött!

Efter filmen, skulle vi då försöka ta oss till centralen, vilket vi också lyckades med. Där Multiii fick veta att han kollat på fel tåg, men det löste sig. Tette viste dock inte när hennes buss gick, men de fick hon veta 45 min senare eller ja 43 för att va exakt! Men hon ringde mammsen, som fick komma och hämta henne. En underbar kväll med min guldfisk trots trafikkaoset<3        

Multi skrev

Haha, jofan snökaos å lilla tette!
kass jävla film, men trevligt sällskap :D
Peace ;)

Den 2007-02-24 klockan 19:33:19.
http://www.unrealconnect.info.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo