Allahjärtansdag<3

124943-72

Dock inte som någon annan Allahjärtansdag! Det är mycket som skiljer sig, från de andra dagarna. Startade dock med tema, vilket inte var så annorlunda. Men det började under lunchen och efter lunchen.


Lunchen: Haha, tror dom att vi inte ser eller? Man kan faktiskt börja undra! Sjukt skoj är det att dem håller på som dem gör. Hur var det nu, de äter som hästar! På väg från C.C.House, då fick man ett stort skratt, som då klart förgyllde vår dag! Haha svårt oh beskriva men ”Nu är vi här hej hej” Ellie ska vi spela in film? Eller vad va de nu vi kom fram till?


Matten: Hade dock en mycket givande mattelektion idag, Johans (matteläraren) kommentar när Tette och Ellie kom in då! ”Vad la dem i er mat?” Eller vad säger ni Adam, Alliii oh Ellie?haha, snacka om att ni är helt borta, ”Haha, skulle han lägga upp den på bordet, skulle de behövas 2 bord” Så skoj har vi de! Inte nog med det så skulle vi ”Då särar vi på dem, kom igen” Ja, man kan ju tolka de som man vill, eller va säger ni? De gjorde i alla fall vi! Så söta så, mycket intresserade av bröst får man ju lov oh säga, ”Får jag skriva kärlek på ditt bröst?” Nu var vi dock ute och cyklade totalt, men mycket trevligt hade vi i alla fall!


Företagsekonomin: Nu skulle vi dock ha företagsekonomi oh inte nog med det vi skulle ha prov. Så nu fick vi ”sära på dem igen” sen kom vi ju fram till att Tette och Alliii var på sin andra dejt och att Ellie hade bara haft en med Adam! Haha!
 


Ihho sen fick vi då sluta! Ingen tyska, för att det just var Allahjärtansdag! Fast själv så tycker ja inte att det är något så konstigt med denna dag, mer än att folk som jagar en är väldigt konstiga just denna dag! Så sött av dig Johannes, det betyder verkligen mycket för mig<3 Det är de lilla som betyder så mycket!

Elinore skrev

Haha, vi hade ju så sjukt skojsigt! Haha men ja ska inte ha så djupa urringningar;) de blev ju överkåta på mina bröst:P

Den 2007-02-15 klockan 10:09:23.
Tette skrev

Men dessa småpojkar e lite speciella!! ;)

Den 2007-02-15 klockan 17:26:46.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo