Jävla idioter!!!

Jävla idioter trodde dock inte att alla var så. Det är för fan inte konstigt att man får fördomar så lätt som många får. Jag är dock en av dem! Men va fan man kan ju inte hjälpa det så som alla människor beter sig. Malmö är då en jävla stad, inte nog med att den ser ut som en soptipp, det finns nästan bara idioter där!

Var varannan jävel försöker ju råna en. Klart man ska inte ha fördomar så fort man ser någon som inte har svensk bakgrund. Men personligen så tycker jag inte alls att det är konstigt om man har det, för nästan 8 av 10 är idioter. Jag har själv lite fördomar vilket jag tror alla har mer eller mindre. Men för min egen del så har jag ingenting emot dem som sköter sig. Men det är inte så konstigt om man har fördomar när ens kompis har blivit misshandlad och ens bror nästan rånad av idioter!

Senast idag har min bror blivit utsatt för hot av ett par utlänningar. Jag säger bara idioter, klart man kan inte anklaga någon för att dem bara umgås och sitter någonstans. Man kan inte gå runt oh vara rädd för allt och alla. Man måste liksom ha upplevt något som hot eller något för att man ska kunna anklaga någon eller vara rädd. Vad som helst kan hända när som helt och var som helst.

Man behöver trots alla inte vara i Malmö även om där händer mycket skit, minst 2 saker per dag, även om inte allt anmäls till polisen. Men jag säger bara det, tänk er för vad ni gör och hur ni uppför er, andra kanske uppfattar  er som hotfull eller något liknande...

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo