Fågelkvitter i vindens sus!

Det finns inget underbarare, än att sitta ensam någonstans oh bara få tänka. Liksom bara sitta där oh tänka på allt som hänt och som kommer att hända. Varför allt är som det är? Kunde det varit annorlunda, eller är allt som det ska? Ja, det finns många frågor som man vill ha svar på. Men mitt i allt ihop, så hör man fågelkvitter i vindens sus. Helt underbart, nu vet man att sommaren är här!

Många minnen väcks till liv, jag bara saknar den där känslan, får tyvärr säga att jag inte saknar dig, utan det är själva känslan. Vill liksom ha det som då, men inte dela känslan med dig, för den tiden är förbi. Då det var du och jag, det är historia och kommer aldrig att hända igen. Den tiden var då, oh nu är nu, du är du och jag är jag. Innan var det vi, men som sagt den tiden är förbi.

Nu är det nya tider och nya tag som gäller. Jag hoppas bara på att jag ska få uppleva den känslan igen, den var hela mitt liv. Men kärleken är inte allt, vänner och familj är så mycket mer. Att sakna någon kan betyda mycket. Det beror på vem det handlar om, ibland kan det vara nyttigt att sakna någon. Men vet man att man aldrig kommer att få se personen igen, då är det jobbigt, speciellt om det var någon som stod en nära.

En del av mitt liv har jag förlorat, en del som nu är minnen, som aldrig någonsin kommer att försvinna. Livet är som det är, finns inte mycket vi kan göra ät det, en del saker är förbestämda. En del bestämmer vi själva...   

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo