4 år sedan ='(


Hjärta
Usch fy man brukar säga att tiden går snabbt när man har skoj. Men det stämmer inte alltid, för idag är det exakt 4 jävla fucking år sedan du lämnade oss farfar. Kan inte riktigt förstå att det redan har gått 4 år. Jag som tycker att de kändes som om du va här hos mig igår. Men ibland känns det som om det var 100 år sedan du var hos mig.

Men jag saknar dig än idag farfar. Allt känns smått konstigt, för idag så firar vi pappa, han fyller ju år imon. Men de känns liksom lite så fel oh fira idag när det liksom är en dag som egentligen inte bär med sig något gott. För det är din dag, då du lämnade oss. Jag kan inte förstå det, att det liksom är som det är. Det fanns/finns så många stjärnor i mitt liv men en av dem största är borta och det var du farfar.

Den enda jag tänker på är dig farfar, du var den bästa för mig, världens bästa farfar. Farfar du har inte en stor del av mitt hjärta som alla andra, du har hela mitt hjärta! Jag kommer aldrig någonsin att glömma dig, tänker på dig varje dag! Jag drömmer om dig varje natt, om allt som vi gjort tillsammans. Det är ofta jag gråter utav längtan efter dig, längtar efter att får se dig igen! Att liksom bara få höra ditt skratt och se ditt underbara leende. Tänker på alla underbara stunder som vi hade tillsammans, som jag aldrig och då menar jag aldrig kommer att glömma. Kommer aldrig att ha så skoj igen som jag hade då jag fick vara med dig farfar.

Än idag har jag dig i mitt hjärta och kommer för alltid att ha dig där, jag vet att du vakar över mig. Men de känns så tomt utan dig vid min sida. Liksom bara att veta att jag aldrig mer få se dig i samma miljö som innan gör så ont. Din själ lever kvar och kommer för evigt att finnas här. Jag vill bara ha dig tillbaka, NU! Sitter här nu ensam, kan inte vara ute och umgås med de andra för att där är för mycket mygg, känner mig lite utlämnad.

Men det är inte lika synd om mig som det är om farmor<3 Sjuk så hon kunde inte komma på kräftskivan idag, vilket var synd! Så nu får hon sitta hemma själv, precis som jag! Skulle varit hos henne om vi nu inte hade haft gäster.

Men kan inte fatta att det är denna dag idag, 4 år sedan. Jag saknar dig farfar, tänkt på dig farfar, du är saknad och älskad till 100%!      

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo