Svenska - 26/10-06

Nu sitter man här då, med en svenska novell framför sig som ska skrivas, slutligen ska den bestå av fem sidor. Vilket jag troligen kommer att lyckas med, men problemet är ändå att spänningen ska hänga med alla fem sidor ut. Det är en utmaning men den ska jag klara. Envis som jag är så ska det nog gå. Längtar just nu tills vi ska ha idrott, naturligtvis så ska vi lira fotboll ska bli skit skoj. Haha jag och älsko äger ju på de ;] eller hur gumman? Elly du och jag äger på idrotten. Sitter även här nu och tänker på min älskade pojk, saknar dig så. Även om det inte var länge sedan jag fick se dig. Vi skiljdes ju åt på tågstationen för ca 2 timmar sedan. Men de känns ändå som en evighet.

 

Varför kan man inte vara på två ställen samtidigt? Vill ju det. Har nämligen fått två erbjudanden på lördag. Vill ju va med er men med er också. Hur gör man då? Måste ju bestämma mig idag. Snart här och nu. Nej usch vad jobbigt, vill ju inte ta det beslutet. Vill inte göra någon besviken. Hoppas att ni vet det. Älskar er lika mycket allihop. Men får snart ta ett beslut, men vill ju inte. Men måste.

 

Usch nu sitter jag här och lyssnar på den svenska skrift historien, när man började skriva om skräck och lite så. Nej vad tråkigt det är. Det är ändå inget jag kommer komma ihåg. Vill ju bara fortsätta med min novell på fem sidor. Tycker att jag skulle kunna få de nu. Är trött på de här.


Oho när jag sedan kommer hem efter idrotten, då ja ska jag sätta mig och läsa naturkunskap också ska jag kolla på tyskan. Sen ska jag bara ta det lugnt. Kolla lite TV också kanske.       

    


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo