Känslan av att vara kär...

124943-1


Känslan av att vara kär, är något alldeles speciellt. Man vill bara känna den andres kropp, tätt intill och höra hjärtat slå. Det finns nog inget som är så härligt som just, känslan av att vara kär. Jag känner hur hjärtat snabbar på, jag ser in i dina ögon och hoppas på att det alltid kommer va vi två. Känslan av att vara kär, den åter kommer varje gång jag ser. När vi två blev en det är den dagen jag alltid kommer att minnas. Vad som än händer idag, imorgon om ett år så hoppas jag att vår kärlek kan bestå.

För varje gång som jag får se dig, blir jag som i någon slags drog. Jag bara försvinner iväg. Det är bara du som existerar i mina tankar, det blir svart. Men det är bara dig jag ser, för det är bara dig som jag har kär. Känslan av att älska någon så som jag älskar dig, den är inte svår. Men jag vet inte hur jag gör, jag bara älskar dig. Det är alltid samma känsla, även om både du och jag har förändrats.

Det är i alla fall samma känsla, för jag älskar dig. Det finns ingen som är som du, lika speciell för mig. Känslan av att vara kär i just dig är något alldeles extra. Det går inte att beskriva. Bara tänk, du är så speciell och fin. Det finns ingen som älskar dig mer än jag.


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo