Gunnar

Gunnar

Min älskade mjuka lilla vän på fyra ben. Du betyder så otroligt mycket för mig. Min mjuka lilla vän, den ände som förstår och finns där för mig när allt känns svårt. Du lyser alltid upp min dag, när dagen är tyst och grå. Då finns du där för mig.

 

Du är bara min ingen annans, en vän som ingen annan kan få, för det är bara jag som älskar dig så mycket. Allt tid vi tillbringar tillsammans, önskar ibland att den vore längre, att du och jag kunde va tillsammans mer än vad vi är.

 

Men vad som än händer så kommer du alltid va min lilla Gunnar. Min älskling med päls och fyra ben, det är ingen annan av mina älsklingar som är som du. Du är väldigt speciell för mig. Du finns alltid där, du lyssnar på mig vad jag än sitter och babblar om. Du är väldigt speciell min vän, men ändå så lik en annan liten fyrbent vän, som jag tidigare haft. Nina<3 Ni är mitt allt när de gäller er sak ;] finns alltid där för mig, älskar er två<3   

 

Gunnar du är bara så underbart go, finns ingen som kan jämföras med vad jag tycker och känner för dig. En fin liten vän, som ingen annan har, det är bara du och jag.  

Älskar dig Gunnar av hela mitt hjärta<3




sibo skrev

gullig gunnar ;) fast han ser lite trött ut :P

Den 2006-10-23 klockan 15:34:02.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo