Biblioteket-studerar 27/10-06

Sitter just nu på biblioteket och studerar engelska, inte de roligaste kanske. Men så kan de va när man har saker som man måste göra. Datorn fungerar inte där hemma och det gör inte saken bättre. Men dagen började i alla fall bra, får man ju säga.

Var nämligen på ”utpressningssamtal” men det gick hur bra som helst. Man är ju så klart en liten ängel. Eller vad säger ni? Frågar ni mig s stämmer det precis in på mig.

Men vad jag är för en ängel har jag inte nämnt.

Som sagt så längtar jag till ikväll då jag troligen får träffa min hetafinaunderbara  - älskling. Troligen Hoffe också för den delen =] ihho känns länge sedan. Men som Sebbe sa ”Jag har inte träffat honom sedan jag träffade honom sist” haha ganska så lågiskt.

Så klart så går man i den bästa klassen på hela skolan, vi är lugnt små änglar allihop eller vad säger ni? Vi är så lugna och snälla när vi har lektion.

Klart vi är, kramgoa är vi de med. Fråga vår ”trevliga” VD och rektor, så får ni säkert ett kärt litet svar.

Haha kom just att tänka på då Oskar för bara en stund sedan frågade vad jag gjorde så skrev jag att jag satt och studerade på biblioteket, då han svarade ”har du blivit inspirerad av Tobias rundtur på biblioteket.” haha du är bara för go. Helat klart har jag de. Eller inte.

Nej, nu måste jag sluta skriva, ska fortsätta studera engelska nu.

Älskar dig Pontus, vill bara att du ska veta<3

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo