Alla lika men ändå olika...

124943-3
Egoism är något man stöter på allt för ofta lika så med mobbning, jävla svin säger jag bara. Att man kan va så fega, kan jag inte förstå. Hur man kan vara så egoistisk, att bara tänka på sig själv. Att ni sitter där och snackar er skit om personer som inte är där, sen när de väl kommer. Oj, nej då har ingen sagt något och allt är bra.
Ohh än värre då personen är där, ni snackar skit när personen är där. Ni nämner inget namn, men personen vet att det är han/hon ni snackar om, fy fan säger jag bara. Det gör ont i en när man ser och hör sådana saker. Hur man ens kan ha mage till att göra något.

Klart man kan inte älska alla, men förde behöver man inte hata någon. Man behöver helt enkelt bara ta avstånd från personen. Gå åt ett annat håll, man behöver inte kranka ner på en person, snacka skit rätt i personens ansikte. Snacka skit bakom någons rygg är så fegt så att det inte finns ord.
Har du problem med hur jag är som person, var då vänlig att ta avstånd från mig. Något du inte tycker är ”normalt” som jag gör, snacka då med mig mellan 4 ögon gå inte bakom min rygg. ”Jag är som jag är och det tänker jag fortsätta att vara” Från det kan ingen hindra mig. Åter igen har du problem med det lämna mig i fred och ta avstånd.

För det är precis så jag gör med dig, du kan inte är den jag älskar mest precis men för de krankar jag inte ner på dig eller säger fula och taskiga saker till dig så du hör. Jag snackar heller inte skit om dig som jag sedan inte kan stå för.
Nej, så lätt är det inte även om det är mer än 50 % av befolkningen som tycks tro det. Alla ni som tillhör de där 50 % måste ta av er trattarna och se utanför ramarna. Det finns personer i din närhet som inte mår så bra, men som ni mycket väl vet om. Men ni är helt enkelt för fega för att hjälpa till och säga ifrån. Därför blir ni en i mängden.

En av de där 50 % som inte vill se på hur det är i verkligheten. Vi lever inte i en dröm värld även om ni tycks tro det. Ni är bara så jävla falska, att det inte finns personer som ni. Att ni bara har mage att göra så. Tänk så mycket falska människor det finns runt omkring en, de som man minst anar också de är de som är värst.
Bara för att en person är annorlunda så ska inte den behandlas annorlunda. Alla är lika men ändå så olika och låt personer få va de då. Alla människor är precis lika mycket värda. Det finns ingen person som är perfekt, varken du, jag, han, hon. Ingen precis ingen är det. Det finns inget som säger vad som är normalt.
 
Ord kan skada och trycka ner en person mer än vad du kanske tror.
Så tänk dig för.
Varför är det då så många som lever på andra, som inte vågar säga ifrån när det är något som är fel? Folk är för fega de blir en i mängden, de vågar inte sticka ut. Ta tag i problemet, tänk själv. Tänk om det var du som stod där mot alla de andra, ensam och ingen vid din sida finns. Tänk dig för innan du gör saker, tänk längre än näsan räcker.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo