Svarta moln

Svart moln
Svarta moln som infinner sig, de drar sakta in över staden. Snart är allt svart, svart som natten. Det finns inget du kan göra, bara låta de hända. Du kan inte fly från det, det är verklighet. Du måste stå emot, vara stark. Ta fram allt ditt mod.

Visa din starka sida av dig själv, vässa taggarna utåt. Nu är det slut, taggarna ska inte vara inåt mer. Bara ut med dem, de förtjänar det. Nu när allt ser mörkt ut, det är nu du måste tänka på dig själv. Våga vara självisk, det måste man ibland. Det kan kännas konstigt och fel, men du kan inte vara alla till lags, inte som det ser ut nu.

Allt är inne i en mörk period. Att bli älskad och sen hatat, det är så fel. Men är det så det ska va, så kan man inget göra. Det är verklighet, vi lever i nuet. Allt som händer nu, det är de som spelar roll. Glöm igår, lev för idag, be för imorgon, mer kan du inte göra.

Allt är nu svart som natten, de svarta molnen har nu tagit upp hela himlen, inte ett vitt moln så långt ögat kan nå. Allt ser bara så svart ut just nu, inget ljus någonstans. Endast i mitt inre jag kan se, en liten gnutta ljus. Det är du min vän, som får mitt inre att lysa.

Jag som trodde allt var mörkt, allt såg så ljust ut från början, men så kom svarta moln och svepte in över staden. De mörklagde hela staden, tog all glädje och fyllde våra liv med sorg. Du måste visa dig stark, det är just nu. De tog allt ifrån oss och ersatt det med skit.

Men innerst inne vet både du och jag att de ljusa finns kvar. Låt inte dem vinna, du är starkare. Vi mot dem, du är inte ensam. Du och jag mot världen, tillsammans klarar vi allt. Se nu har allt blivit mycket ljusare på bara några sekunder. Det är bara för att du tror på dig själv. Våga vara stark, säg vad du tycker. Gör som dem, stå upp för vem du är!

Det kanske inte alltid är så lätt, men att försöka är inte fel. Stå för vad du säger om andra så blir livet mycket ljusare. Du vet den som snackar skit om andra I din närvaro, snackar skit om dig I din frånvaro. Det är inte lätt att vara alla till lags. Men får du veta att det är så, varför inte göra samma sak! Så att de fattar vad de har gjort för fel. Alla förtjänar en andra chans.

Why care? They hate you
Can you not see? They hate you
Do you not understand? They hate me
I don’t care they hate us Why care? Together we hate them too!

Det är något som faktiskt stämmer, varför bry sig? Ödsla en massa tid, tankar, energi på dem. Det finns viktigare saker här i världen, även om de gör din vardag mörk och svarta moln infinner sig. Låt inte ditt inre luras av det du ser. Lägg det åt sidan, ta tag i problemen när de kommer. Löser sig inte problemet, skit då i dem. Ödsla inte energi på dem i alla fall.

Lev livet, låt inte dem störa dig. Inte under din tid här på jorden. Tänk på att för varje dag som går, kommer vi ett steg närmare döden. Så lev livet medhanns du kan! Var barn så länge du lever, ärlighet vinner man på i längden kom ihåg de ;]

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo