När du lämna vår jord...

Du föll & du stod med dina fötter på vår jord, du tog kort på mig, samtalet innan du dog. Du var den ängel min gnista, mina tårar följde dig till din kista.  

Allt du gjort, allt du sagt & allt du trott, trodde allt var bra, kommer ta dag för dag. Du kommer aldrig bli glömd eller bort tänkt. De är så många minnen som du skänkt.

Min vän jag kommer aldrig glömma dig. Så som du fanns här för mig.  Min vän jag kommer aldrig glömma dig, du fanns här tills dagen du dog, en del av mitt liv försvann när du dog. Du var den jag älska ända tills natten du dog.  

En saknad är samt en längtan, längtan efter dig. Min vän jag kommer aldrig att glömma dig, du fanns här, en del av mitt liv ja de försvann när du dog, du var den jag älska & sommartid förstod.  När jag fortfarande håller din hand, när jag kan känna dina andetag.

Det är så de ska va, men det är bara en dröm, för du har lämnat vår jord.  Du somna sakta in, dina andetag blev historia den natten du dog, men din hand är fortfarande i min. Det är som du kommer aldrig bli glömd, du finns i mitt hjärta min vän.

Den platsen i mitt hjärta, är som ljuten för dig, ditt namn står med guld i mitt hjärta.  För mig är du inte borta, det är bara dina andetag som försvann natten då du dog. Längtan efter dig är oändlig. Du fanns här för mig, min vän jag kommer aldrig glömma dig...

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo