Flickan

124943-24
Flickan bor i en grop som Gud glömde att täppa igen. Alla vill träffa flickan men ingen träffar henne. Den unga flickan förväxlar ofta lyckan att älskas med lyckan att älska.Ett förhållande är en inre hjärtas och själens frändskap mellan pojken och flickan.

Ett förhållande kan vara kort eller långt men det är bättre att du bryter ditt förhållande om de inte funkar än att det bryter dig. Så ska friheten vara.  Så länge som kärleken gives av sig själv är det kärlek. Det är nämligen inte genom en följd av lätt brutna och knutna förbindelser, man förbereder sig för den stora kärlekens lycka.

En pojke och en flicka, om de bara ägde möjlighet till att förenas när den första kärleken griper dem. Den kärleken, som är den djupaste. En lyckokänsla som bevarar kärlekens trohet i de inre har nu infunnit sig. Det är denna rikedom man ska ta vara på i dessa svåra tider. Men snart har lyckan förbrukats och lämnat dem båda och kvar finns en gammal förälskelse.

Samhörighetskänslan med kärlekens innehåll det är den som är viktig. Under samma sekund smyger sig en ny djup kärlekskänsla sig på.  Men finns kärlekens undergång? Nej det är bara påhitt. Kärleken kommer att vinna i längden med sin drift.  Människan vare sig man är pojk eller flicka ska man kunna älska med hela sin mänskliga varelses alla krafter.

Kärleken blir då blott en glöd med ett ljus. Då kommer saknaden av solens ljus och luftens renhet.  Varje enskild människa har hjärtat i bröstet och väntar inte på änglarna. Flickans hjärta känns som en avskuren blomma, nerstucken i en sophög när pojken går sin väg. Hon ensam står och förhållandet mellan dem båda försvann som önskan om ett fritt land…   

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo