Tomtecupen – Malmö

124943-31
Nej usch fy vad jag är trött nu, tillbringat halva min dag i Malmö. Fattar inte riktigt hur de här gick till men det bara blev så typ. Det var ju ett tag sedan vi gjorde något hela familjen, hrm jo de kan man lugnt säga. Så nu tyckte vi då att vi kunde hitta på något.
Jaou de förstås, men som sagt kanske inte de första man tänker på att åka på fotbollscup hela familjen, nej inte precis!  
Ohh trodde jag skulle dö asså, de va ju fan människor/LakrisTomtar över allt, är så extremt trött i huvet! Nej usch så jobbigt de kan va i alla fall i längden eller va säger du mammsen?
Vi hade ju en mycket givande diskussion! Hrm men man kunde ju inte säga precis vad man tyckte, men tänka kunde man ju i alla fall! 
Trodde seriöst att jag skulle få ett nervöst sammanbrott!  Med alla dessa LakrisTomtar som fan va över allt! Snacka om jobbigt asså!
Men annars va la allt underbart! ;] Men man kan ju säga de att det är alltid jobbigt att vara i  Malmö! Den staden e fan något speciellt!
Haha har ju liksom varit på semester idag kan man lugnt säga! Palla skriva mer nu, är så satans trött så jag pallar ej skriva mer om de här!  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo