Tänk på andra!

124943-38
Fattar inte vad ni tänker med ser ni inte att folk mår dåligt? Jo, det gör ni men ni stänger av och lever i er egen värld som är perfekt och ni ser bara era egna fuking problem! Ni är så ego allihop, ni borde fan tänka lite på hur andra mår! Det finns folk som mår så dåligt!

Men Chrille du ska veta att jag bryr mig, skit i de andra! Du får bara inte göra de som du tänker om du inte redan gjorde det =’[ Kan inte förstå hur människor kan va så jävla intelligensbefriade som vissa är! Kan inte inte förstå hur ni tänker om ni nu tänker överhuvudtaget!

Varför bara tänk på sig själv när så lite är värt så mycket för någon annan? Tänk bara en aning längre än näsan räcker så är det värt så mycket! Det finns trots allt människor som mår skit! Kolla dig runt så kommer du också en vacker dag att förstå att alla har inte det som dig! Snälla du det kan rädda någons liv om du bara gör detta! Det finns människor som tar sina liv på grund av att människor är som dig, just det som dig! 

Öppnar dina ögon för världen och för andra människor! Om du tänker efter så är det nog så att du gärna vill hjälpa men du är för feg! Bara för att grupptrycket är över dig som en hök! Du kan inte ta några egna beslut utan allt är på grund av dina vänner!

Klart att man ska ha vänner men tänk du måste kunna stå för dig själv, på egna ben! Alla behöver vi vänner mer eller mindre så är det bara! Då menar jag alla! Varför ska då inte den stackaren som inga vänner har och som blir mobbad inte få vänner? Jo för att du och dina vänner är som ni är! Rädda för att släppa in andra! Våga stå för vad ni själva tycker och tänker om saker! Men snälla ni tänk lite mer för andras skulle inte för min utan för de som behöver det! Det finns alltid någon som behöver det!      

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo