Kärlek är så mycket mer…

Kärlek är så mycket mer än bara klapp oh kyss. Kärlek finns i många olika former. Det är inte bara pojken och flickan som kan finna kärleken. Det kan även vara pojken och pojken, eller flickan och flickan.

Det är inget som är fel, man kan visa sin kärlek på olika sätt. Om bara människor kunde inse vad kärlek egentligen är! Alla borde i alla fall försöka att förstå. Det finns människor som inte tycker som du! Att det ska va flickan och pojken som finner kärleken.

Tycker att folk borde inse att kärlek finns i många former. Människor som säger att det inte skulle vara naturligt att två pojkar finner kärleken hos varandra. Men vem är det som säger det egentligen? Just det, ingen, precis ingen. Många brukar köra med att ”Eva och Adam va de första människorna på jorden och det var Gud som skapade människan”

Därför är det de ända rätta med en flicka och en pojke som finner kärlek hos varandra, och att det skulle vara onormalt att två pojkar eller två flickor finner kärlek hos varandra. Klart kan kanske inte ändra på dina åsikter om vad som är rätt och fel.

Men tycker bara att alla borde tänka lite längre än näsan räcker. Alla människor är lika värda, det har inte med vad man har för sexuell-läggning att göra. Det är klart att man tycker mer eller mindre om personer, man kan inte älska alla. Men samtidigt så ska man ge alla en chans.

Så tänk dig för innan du säger något om vad kärlek är. Det finns ingen som kan säga att man vet vad kärlek är för än man mist någon som man älskar av hela sitt hjärta.       


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo