Känslor

Gassh, vet inte var ja ska börja! Vet inte vad jag är, på vilket humör jag är på eller något. HJÄLP! Får nog snart söka hjälp asså, trodde ja skulle dö asså. Så jävla dampig lektion igår! Men inte så konstigt för finns det personer som tyvärr är störda så måste man få dampa.

Man måste kunna stå för vad man tycker och tänker om en person när den är i närheten! Inte som vissa andra de är så mkt skitsnacka om *** när han inte är där, men sen då han kommer är allt fin fint. Det kallas för ögontjänare! Usch vad jag hatar personer som är så! Kan inte hjälpa det, det är bara så!

Just nu är ja så jävla trött och arg så det inte är sant! Vill bara gå oh hänga mig någonstans, men de ska inte ske. Den här skiten ska inte få besegra mig jag ska vinna, slåss tills sista blodsdroppen. Slåss för mitt eget kött och blod, mitt liv och allt! Inget och ingen ska kunna stoppa mig, jag är stark och det kommer jag fortsätta med att vara. Envis är jag det med, vilket behövs just nu.

Gud vad jag hatar mitt liv ibland asså, men ändå är det så jävla underbart så att det inte finns ord. Tänk att just jag Tette, får alla dessa möjligheter. Att säga precis vad fan jag tycker och tänker om folk! Älskar det, för jag står för de jag tycker, har sagt och säger!      


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo