Julafton hos farmor!

124943-36
Trodde bara att allt skulle bli skit denna jul! Men det blev helt underbart! Firade ju julafton hos min älskade farmor! Alla var helt underbara, snackade som aldrig förr!

Fick ju träffa dig Patrik det känns som en evighet sedan! Men du hade förändrats! Kände inte riktigt igen dig först. Fick tyvärr inte träffa dig Niklas, för du hade ju fått för dig att åka till Kina och Thailand nu i 3 veckor! Haha, ja man kan få för sig saker!

Men sen när du Patrik satt dig för oh prata med mig. Du förstod precis vad jag menade och dina ord värmde! Tack för att du ville lyssna på mig, när jag pratade. Det ligger faktiskt en del i det som du sa! Nu i fortsättningen så ska jag tänka på dessa ord, för de värmde!

Men inte bara det, vi skrattade som aldrig förr! Vi käkade ju så mycket så att nu känns det som om jag inte behöver käka mer på flera dagar.

Men är så otroligt glad för allt som jag fick! Tack snälla farmor du betyder så otroligt mycket för mig! Tusen tack för allt som jag har fått av dig, finns inga ord för hur mycket det betyder! GOD JUL allihopa//Tette 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo