En ängel utan vingar…

En ängel utan vingar, jag kan se som svävar bland molnen, bland alla andra fåglar. Jag trodde du va frisk men sen fick du åka till akuten, som sedan blev ditt hem i alla fall den sista tiden. ”Jag tror gud har glömt bort mig” De va vad du sa, men klart han inte har, om änglar existerar så är du den bästa som han har. 

Jag minns då jag satt dig i gungan, det var under tiden som vi båda va småungar. Du skrattade och va så glad, tills denna dag. Då en ängel utan vingar, som jag kan se, flyger långt, långt där uppe ditt ingen annan ser. Jag kommer aldrig glömma dagen, då du flög din väg, flög upp till himmelriket.  

För jag tog alltid det för givet, att vi två skulle va tillsammans, men plötsligt så tog du sista klivet. Allt känns som igår du skrattade och va så glad, kan se en bild i mitt minne, som alltid kommer stanna kvar. De jag just ser, är en ängel utan vingar, som svävar bland moln tillsammans med alla andra fåglar.

Du låg där på sängen och hade svårt att andas, oh snart skulle du färdas till en annan värld. Vi stod vid din sida, då du lämna vår jord.  Kommer ihåg alla vackra ord, när jag såg din grav idag, men blommorna på kanten och vi sedan hissade ner dig i din grav. Jag kände mig förtvivlad, men du finns alltid kvar. Fäller en tår på platsen som jag nu står. Saknaden är stor…      
J skrev

vad heter låten ?

har inte kvar den på dator och skulle gärna vilja veta dt :)

Den 2009-03-08 klockan 17:51:49.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo