Chill oh glada miner!

124943-40
Jag som hade planerat min dag så bra! Haha det var vad jag trodde! Fick bevis på det sen, oh inte vilket bevis som helst i heller. Steg i alla fall upp ur sängen, som kanske är ganska så självklart, men de där om man är vaken eller inte, ja det är en stor fråga! ”Jag steg upp ur sängen men jag är inte vaken”

Det stämde nog in ganska så bra på mig! Startade dock datorn så, så pass vaken var jag i alla fall. Men det börjar nog mer gå på ren rutin nu.

Nästa steg var att ta sig ner från trappan, hur skulle nu detta sluta?  Som tur är så slutade det med att jag kom ner för trappan i alla fall. Sen skulle man till Lundaspelen man skulle ju hjälpa till i kiosken hade man ställt in sig på i alla fall.

Men där fick man några gula-pappers lappar i handen osså sa dem till mig att skriva i dem oh sen fick man tillbringa ytterliggare 2 timmar i sekretariatet och inte nog med det man fick vissa sin envishet och agresivitet också.

Gubb-jävel säger jag bara helt jävla störd i hela huvet!  Du med ditt jävla kaffe hit och dit. Du kan själv fan hämta ditt jävla kaffe! Haha resultatet blev desamma! Men det är tur att man är envis i alla fall annars hade det aldrig gått!

Men så kan det va ibland, jag ger mig inte i första taget som ni kanske har förstått ni som känner mig! Men sedan efter allt de där med den där jävla gubben så gick jag hem och snackade med söta David =] tihi naww så guda go<333

Oh just nu sitter jag här med brollan oh väntar på att du min söta lilla David ska logga in på msn igen =D Naww<333



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo