Paw Patrol đŸ¶

Det Àr ju lÄngt ifrÄn varjedag som man vinner nÄgot i en tÀvling dÀr hur mÄnga som helst kan vara med och tÀvla. Det var för nÄgra veckor sedan inne pÄ Facebook sÄ kom det upp en tÀvling om att vinna biljetter till en förestÀllning i Malmö med Paw Patrol, sonens favoriter för tillfÀllet. Kollade upp företaget och allt verkade seriöst. TÀnkte ja, vad gör det om jag lÀgger 1/2 minut pÄ att skriva ett inlÀgg hÀr. Chansen att vinna Àr ju liten. Men chanser jag inte kan jag inte vinna.

Sen gick de nÄgra dagar nÀstan en vecka. SÄ fick jag ett svar pÄ min kommentar som jag nÀstan glömt. Att jag vunnit 2 biljetter till förestÀllningen i Malmö :) Men man vÄgar knappt tro det, visade det för sambon och han fattade först inte ;) haha Men sen sÄ, nu vart det bara till att vÀnta och se om dÀr kom nÄgra biljetter i brevlÄdan eller inboxen. Men det gjorde det minsann :)

SÄ jag och sonen har idag varit pÄ Paw Patrol pÄ Malmö Arena. Vilken upplevelse för sonen kan jag ju sÀga. Först var det svÄrt att lÀsa av honom, var han glad eller skeptisk. Men sen sken han upp som en sol och bara Àlskade det. Dottern var lite avundsjuk sÄ hon och pappa fick hÀnga pÄ köpcenter och fika :) bÄda barnen nöjda!

(null)

(null)


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo