Mys i solen...

När det är så underbart väder får man minsann och dag njuta varje minut. Passa på att spendera all tid som går utomhus ;) Jag har lyxen att få spendera den med vår egen solstråle! Det finns inget bättre än du. Allas vår älskade Veija, du gör så många människor glada, du sprider oändlig glädje och lycka vart du än går. Man brukar säga "Ett gott skratt förlänger livet" samt "Har du många rynkor har du levt ett lyckligt liv! Vänta bara tills vi blir gamla ;) underbara du! 

Idag tog vi vara på solen och det underbara vädret. Trots många timmar ute på förskolan och jobb. Så blev det några till när vi kom hem :) hehe Vi lekte doktor och jag blev omplåstrad både här och där. Älskade lilla minimänniska! Du gör mina dagar med dina leenden och närvaro. All tid med dig är så värdefull. Mamma älskar dig oändligt mycket, finns inte ord för att beskriva!

(null)

Sommaravslutning ☀️

Idag var det inte bara jobb som stod på schemat :) det var även sommaravslutning för vår allas lilla solstråle :) en fantastisk eftermiddag/kväll i det gröna och fina vädret. Annat var det förra året, då var det blåst och rusk. Men i år var det verkligen toppen väder, sen hade vi turen att få plats i skuggan så vi kunde äta vår picknick ;) mums. Det blev pastasallad med kyckling och goda tillbehör. Sen kaka på det. Helt klart en mysig kväll, Veijas mormor, morfar, farmor och gammelmorfar var också med. Det blev en mysig eftermiddag, en härlig avslutning med sång och dans av alla små solstrålar. Dottern bara älskar att showa ;) haha

(null)


Bulan vecka 22-23 👶🏻

Tiden springer iväg må jag säga, det är redan tisdag idag. Två dagar av denna vecka har snart passerat redan och vi är i vecka 22-23 Bulan och jag ;) Kan inte sluta förundras över att där ligger en liten bebis där inne och jäser. Växer så det knakar ;) underbar känsla. Har till och med nu den senaste veckan börjat känna sparkar, hur han vänder sig också vidare. En häftig känsla ;) även om man upplevt det en gång tidigare, så är det minst lika häftigt denna gång. Har känt hur han vänder sig också ett tag men nu är det sparkar också :) 

Vi är alltså inne i vecka 22-23 kanske konstigt att jag skriver två veckor. Men vi tror och även de på RUL att vi är lite längre gångna än vad som sades på det tidiga ultraljudet. Sen är det en "stor" bebis så antagligen är vi lite längre gångna än vi tror. Så är helt inställd på att det blir en september bebis!

(null)

Härligt 🦋

En härlig morsdag :) som spenderades hemma hos svärföräldrarna i Bjuv. Mammsen var iväg på fotboll och sen träffades vi igår. Så hon fick sina blommor då :) men det blev en mysig dag i Bjuv. Härligt väder än om lite svalare än de senaste dagarna. Men kan va skönt med en mellan dag bara sådär. Blev blommor till svärmor också. Sen blev det fika och mums lunch ;) Blåsa bubblor och leka utomhus det är livet tycker Veija. Det är ändå tur att hon tycker om att vara ute, finns ju de barnen som inte vill gå ut. Skönt med en slappedag, en söndag som denna.
  
(null)



Morsdag ❤️

Det är tyvärr inte alla som får bära den bästa titeln av dem alla "MAMMA" det  går inte att beskriva med ord hur underbart det är att få vara mamma. Att jag dessutom får äran att vara mamma till världens bästa Veija och en liten son som är på jäsning i magen som beräknas komma till vår familj i september/oktober. Får jag som jag tror så kommer han i september :) hehe det är svårt att mäta sig med titeln "MAMMA" jag önskar så att alla som vill skulle få bli mamma. 

Sen inte nog med att jag fått äran att vara mamma, utan som pricken över i:et så har jag den bästa mamman i världen! Min bästavän, en person som alltid finns där för mig och min bror. Lyssnar alltid, kommer med råd om så önskas. Vi är olika i mycket, men ändå så lika. Älskade mamma, stort GRATTIS på din dag, morsdag! 
  (null)

(null)



Sommarmys 🍦

När man kan sitta ute på morgonen och äta frukost. Det är sommarmys då :) så härligt! Utan att frysa eller behöva gå in för det blir för kallt efter ett tag. Loppan och jag tog lite sovmorgon, skönt! Frukost ute i morgonsolen, iste är gott tycker loppan. Så även jag :) Inga speciella planer för dagen, det blev lite städning, undanplockning. Som ibland känns som man gör varje dag ;) haha Men det blir alltid lika fint när man väl är klar! 

(null)

Sen blev vi sugna på glass i värmen, så då träffade vi mammsen och pappsen en stund. Vi traskade iväg och köpte glass! Inte bästa utsikten vid macken, men dottern nöjd med alla lastbilar, motorcyklar och en oh annan buss. Dessutom så satt glassen där den skulle. Gott med glass i värmen minsann, men man fick äta fort så att den inte smälte bort helt. En mysig eftermiddag innan sambobo kom hem efter en dags jobb hos kollegan men att lägga tak i värmen.

(null)


Myror 🐜

Efter besöket på BVC så blev det en tur hem till min kära farmor i värmen :) uppskattat både av loppan och farmor ;) ja även mig såklart hehe Det fick bli lite picknick i köket hos farmor. Vi hade ju med oss mellanmål. Då vi inte visste hur långtid besöket på BVC skulle ta. Men det gick ju fint att äta det där hemma med. Efter lite fika blev det minsann myrjakt som synes på bilden. Dottern är inte så förtjust i myror, men är ändå nyfiken på dem. Det blev en mysig eftermiddag hos farmor. Innan vi cyklade hem igen och höll helg.

(null)

3 års besök 👧🏼

För att vi efter att ha haft varsin kort dag på förskola och jobb så blev det minsann ett besök på BVC :) dags för 3 års kontroll/besök. Vilket gick galant! Hade dock inte förväntat mig något annat faktiskt ;) hehe vägde och mätte loppan snart 16 kg kärlek och 98,5 cm envishet ;) hehe hur bra som helst! Hennes kurvor gick fint, allt såg bra ut. Åh eftersom G hade kollat det mesta sist vi var där så gick besöket snabbt. 

Loppan fick dessutom mer än godkänt då doktorn som var med sa "Så här lätt brukar det inte gå med 3 åringar" hehe Åh de va imponerade över hur bra, tydligt och mycket loppan pratar. Att loppan är född som prematur var det inget som doktorn la märket till hon sa det är inget man ser eller förstår. Bara om man läser journalen ;) hehe vår duktiga tjej!

(null)



Torsdag 👩‍👧

När både dottern och jag vaknar på ett bra humör. På rätt sidan och man känner att det kommer bli en toppen dag. Det är minsann underbart med sådana mornar :) när man kan ta det lugnt och göra det man känner för. Trots att man ska till förskolan och jobbet. Annars är det lite mindre tid på morgonen, men allt för att dottern ändå ska få sova hyfsat länge. Än om hon vaknar ganska tidigt! Men i rätt tid liksom :) härligt med en glad dotter på morgonen. Dessutom inga problem när man ska lämna på förskolan :) helt fantastiskt. Var för ett tag sedan lite pip när vi skulle lämna. Men inte så farligt ändå, man har hört värre saker/historier! 

Kan ju kolla bara på mig själv ;) haha jag var rent j*vlig när jag var liten. Sen var jag förvisso 5 när jag började på förskolan så lite skillnad, jag var ju mer medveten än vad man kanske är när man är strax över 1! Men det känns så tryggt att lämna dottern på förskolan :) vilket är skönt!


(null)

Skånes Djurpark 🐻

För att det är ju inte varje dag man är på Skånes Djurpark med jobb :) hehe oh vilket väder vi hade! Underbart, trodde att många djur skulle hålla sig gömda. Men där var fler djur framme än jag trodde det skulle vara. Vilket var kul, speciellt för barnen. Sådär 26-27 grader. Jag som tycker om värme tyckte det var toppen, trots bulan! Vi trivs i värmen helt enkelt ;) hehe En toppen dag med jobb, får jag ändå säga.


(null)



Bebis kläder 👶🏻

Så damp dem ner i brevlådan! Lillebrors första kläder, har börjar kolla lite på de första kläderna och känner att det får bli mycket begagnat i fint skick. Dels för att de finns så mycket fint/billigt på t.ex. tradera! Älskar tradera minsann :) Sen också för att de växer så snabbt i början, så de första storlekarna kan de ofta inte ha så länge ändå! Men det spelar ju ingen roll var/hur man shoppar! De som är så bra med tradera är ju att man typ lägger sakerna man är intresserad av i "varukorgen" sen när de ska gå ut så får man info om det och då kan man ju avgöra om man ska buda eller ej! Men visst är de söta, speciellt bodyn med traktorer :) älskar färgen! 


(null)


Fixardag 🔧

För att det var dags för fixardag på dotterns förskola. Vilket innebar att vi föräldrar skulle dit ett par timmar och fixa med allt mellan himmel och jord. Dottern lämnade vi bort för ett par timmar tillsammans med min kusin :) de fick en härlig dag tillsammans i Malmö. Mysigt! Vi kunde lugnt fixa vidare :) för en gångsskull var jag lite svårplacerad med tanke på bulan! Haha man kunde ju liksom inte hjälpa till med vissa saker. Men jag fick klippa och fixa vimplar. De blev så fina så, sen fick jag sitta och vara social! 

Sambobo fick däremot ta i lite mer ;) han fick hjälpa till att bygga vindskydd! Så han fick slita betydligt mer får man ju säga. Men så mycket fint det blev till alla barnen där ute på gården. Tänk om man haft en sådan förskola när man själv var liten. Vilken dröm!

(null)

Picknick 🦆

Det blev en liten tripp till Stadsparken i Lund. Då sambobo skulle spela Pokémon, så passade jag och dottern på att mata ankorna. Gå på lekplats och leka med vattnet i fontänerna. Det blev en sådan härlig dag i det fina vädret. Vi hade dessutom med oss lunch, så det blev lite picknick ;) vilket uppskattades av alla i familjen. Fontänerna var spännande, även hönorna i burarna. 

Sen gick vi upp i stan för att jag skulle kolla på skor. Kommer svettas sönder i gympaskor hela sommaren. Så behövde ett allternativ. Men som ändå är bekväma! Inte lätt, men hittade ett par, 399:- fattigare. Men så snygga och så bekväma! Efter vår tripp i stan, blev det hem en sväng. Sen cykla och äta middag hos mammsen och pappsen! En mysig avslutning på en toppen dag. 

(null)

Mums 🍪

När man kommer hem från jobb och är så sugen på något. Men man kan inte sätta fingret på vad. Men efter en stund inser man att det är chokladbollar som ska bakas. Visst det hade kanske gått snabbare att cykla till City Gross och handla färdiga. Men ack nej de är inte så goda, det ska vara hemmagjorda :) Dottern hade inte tid att baka, hon va faktiskt ute i trädgården och lekte med sin docka och Kiwi. Så jag fick vackert baka själv! Haha men det gjorde jag minsann. Goda blev de som vanligt!

(null)

 

Bulan vecka 20-21 👶🏻

Snart passerat vecka 20. Eller mest troligt att vi redan gjort det! Då barnmorskan hintade om att vi var längre gångna än datumet vi fått. Tänk minst 50% har redan passerat. Det är en sådan häftig känsla, det går inte att beskriva. Men jag önskar att alla som vill skulle få uppleva en graviditet! Jag är så oroligt glad och känner mig välsignad över att jag får möjligheten att göra detta igen. Bära vårt andra mirakel. Ibland känns det som om denna graviditet går mycket snabbare än förra med dottern. Redan halvvägs eller troligen mer då lillgrabben där inne va större än vad de brukar vara i vecka 20! 


Så här blir det säkert en september bebis och det har jag sagt från början, när vi blev flyttade en hel vecka. Men hoppas lilleman stannar länge där inne och väljer att komma ut frisk och kry! Extra kul är det när man möter en kvinna inne på ICA och hon säger "Ursäkta mig, jag måste bara säga så fint gravid du är" Man blir inget annat än glad, alla är vackra på sitt sätt! Men det gjorde min dag lite extra!


(null)




Oskyldig!? 🐕

Haha älskade hund vad skulle vi gjort utan dig alla dagar, vår allas tokiga KiwiKebab :) du må vara speciell, men vi älskar dig ändå. Alltid lika oskyldig, som häromdagen när du var ute i trädgården och jag fick syn på dig i sandlådan. Där du inte får vara, dock tror jag bara att du hämtade din boll. Men du såg så oskyldig ut när jag ropade på dig. Så oskyldig var du minsann inte, ganska avslöjad med tanke på hur du såg ut. Haha söta hund!

Men du måste få en stor guldstjärna när du härom natten sa till vid tre tillfällen om att du behövde gå ut, för att du antagligen hade ont i magen. Stackars söta du, men du va duktig. Sen att du bajsat i hela köket när matte kom hem på lunchen är en het annan femma. Jaja jag visste vad jag skulle göra på lunchen ;) 

(null)

Lillördag 🐕☀️

Vi njuter av att sluta tidigt från jobb :) 14.30 än om man börjat redan 06.00 så är det helt klart värt det tycker jag. All tid med familjen är så världefull :) Ännu härligare är det när vädret är på topp och det tycker vi alla i familjen. Både tvåbenta som fyrbenta ;) njuter och är ute så mycket så möjligt. Dottern vill vara ute hela tiden, vi äter ute och njuter! Härligt med sommar och sol. Även jag och bulan trivs med värmen :) underbart! Hoppas på att hela sommaren blir såhär! Hade varit toppen och att även hösten blir en fin höst då lillebror kommer till oss :) 

(null)


Effektivitet med resultat 🌱

När man får ett ryck en helg och tar tag i trädgårdsbestyren ;) så härligt när man ser ett tydligt resultat direkt. Tycker egentligen om när det är rent och snyggt. Men ibland orkar man bara inte. Speciellt när det inte varit så fint väder tidigare så har man liksom inte varit ute så mycket. Nu är man nästan mer ute än inne ;) hehe Så det var på tiden att ogräset fick åka bort ;) orkade dock inte ta allt i helgen. Så fick ta ett ryck efter jobb idag med! Så nu är det snyggt, får bara försöka hålla det i schack nu!

(null)



RUL 👶🏻

En stor dag för vår lilla familj, tid för RUL :) spännande och att vi ska få se vår andra guldklimp för andra gången :) spännande. Vi hade ju beslutat att ta reda på könet denna gång. Så lite spänd över det var man allt. Huvudsaken är ju naturligtvis att bebis är frisk och mår bra. Något sena var de inne på ultraljudsavdelningen, men så var det äntligen vår tur. Full av förväntan och spänning så la jag mig där på britsen. Åh där va bebis, det är en sådan häftig känsla att få se bebis där på skärmen och det var minsann en envis liten en. Som inte var så samarbetsvillig precis. Skulle ligga på mage och kura ihop sig.

Men visade tydligt att allt var toppen genom att göra tummen upp :) hehe häftigt, öppna munnen och snurra runt. Men inte samarbeta, det är bra man ska ha en egen vilja. Jag fick göra en hel del för att bebis skulle vända sig också. Dricka vatten, skaka rumpa, gå på toa och göra övningar. Så tillsist 1 h tog allt. Så fick de bilder på allt de skulle och lite till. Det var naturligtvis en doktor som utbildade sig som skulle ha bilder till sin utbildning.

Lite därför det tog en sådan tid! Haha men en frisk lite bebis, eller ja den va inte så liten. De tyckte snarare att bebis va stor för att "bara" vara vecka 19+1 så! Men vi fick inget nytt datum, så 7 oktober står kvar men det kan bli en september bebis! Vilket jag sagt från början! Men om allt går som planerat så kommer det komma en frisk lillebror till vår familj i september/oktober :) vilken lycka! Som synes på bilden har vi en stolt blivande storasyster här hemma!


(null)


3 April 👶🏻

För att den 3 April fick vi se vårt andra underverk för första gången, då vi gjorde KUB och tidigt ultraljud :) mycket spännande och vi har bestämt oss för att ta reda på vad det är för en liten fis som ligger där inne och växer. Men dottern väntade vi till förlossningen, spännande det med! Men denna gången har jag lovat sambon att vi tar reda på det om bebis vill visa om det är en hon eller han på RUL :) men vi får se så spännande.

Men det var egentligen den 3 Februari som vi fick veta att vi skulle bli fyra :) få plussade vi! Äntligen, en ny resa var påbörjad. Allt såg fint ut på KUb och alla prover/tester var bra. En frisk bebis!

(null)

Frullerullebulle 🍅🥑

Värsta lyxen eller!? Haha lyxfeukost är kanske att ta i men fanken vad gott det är. Avokado min nya drog och sen tomat med kaviar på mackan/knäckebrödet puhh så gott!! Kan ibland bara längta efter det. Mums för oh inte tala om lite salt på avokadon :) mumma! Lyxen att ha lyckats köpa något så när mogna avokados som har mognat snabbt. Men det var rena turen.

För övrigt idag så lär det bli lite fix här hemma och bara massa slappande. Kan va skönt det med och bara njuta. Släppa alla måsten och bara låssas som om de inte finns för en stund. Som jag brukar säga "Ja smutsen går ju inte så långt precis, så varför stressa!" blir lite nagelfix i alla fall. Lite spänd inför morgondagen. För då får vi förhoppningsvis veta vad det är för en filur som ligger på jäsning i min mage. Är det en flick eller är den en pojke!? Jag tror på en flicka och sambon på en pojke. Vi får la se om bebis vill visa upp sig! 

(null)

Mammas kalas 🍰

För att världens bästa mamma/mormor fyllde år igår den 11 maj och idag dagen till ära den 12 maj så blev det lite kalas. Det finns ingen bättre än du älskade mamma, den bästa mamman någonsin. Massa grattis kramar till dig! Hoppas du haft en trevlig dag och kväll. På kalaset bjöds det på smörgårdstårta ;) mums och kladdkaka med grädde och glass till efterrätt. Inte helt fel faktiskt :) bjuder på en bild från kvällen. På dottern och kusinens sambo ;) så söta! De satt och underhöll varandra en bra stund.

(null)

Klämdag 👩‍👧

För att det är klämdag och vi ska jobba både jag och sambobo. Då får dottern hänga en stund på mammas jobb. Inte något hon har emot ;) stora tjejen minsann. Trivs som fisken i vattnet måste jag säga. Hon kan fråga när hon ska få komma till mammas jobb :) hehe söta unge! Svårt mitt i veckorna så men när det är lovdagarna eller klämdag så funkar det fint. Idag passade det fint, endast 6 barn och lagom med vuxna. Så det fick bli en förmiddag på mammas jobb. Även käka lunch i "stora" matsalen ;) hehe sen kom mammsen och pappsen för att hämta dottern så fick hon sova middag där och mysa tills pappa hämtade henne.

Så det var en nöjd tjej som pappa hämtade hos mormor och morfar. Massa att berätta om :) härligt när så lite kan göra någon så glad. Söta lilla du som inte är så liten längre. Charmar allt och alla gör du i alla fall ;) måste du fått från din mamma ;)

(null)

Ny drog 🥑

Gahh ska man kalla det för drog eller bara lite abstinens ;) haha bra fråga! Men gud vad gott det är och jag hade ärligt talat kunnat äta det flera gånger om dagen. Avokado :) vilken dröm så fruktansvärt gott! De som inte tycker om det förstår jag mig inte på! Chokladmuffinsen fick följa med på ett hörn, så även den är naturligtvis god. Men äter hellre avokadon :) hehe synd bara det ska va så dyrt med mogna avokados. Åh sen att det tar en evighet att få de mogna.

(null)


Ledigdag 👨‍👩‍👧

10 maj och det betyder röddag :) vilket innebär att vi är lediga här hemma! Underbart med lite ledighet bara sådär. Sen har sambobo dock varit på jobb en sväng ;) jag och dottern vi har myst i trädgården innan pappan i huset kom hem. Sen var det dags att åka in till stan för att klippa oss alla hos bästa Lotta. Som öppnade salongen för oss en röddag :) ibland ska man ha tur. Det blev lite gatukritor innan vi for iväg :) super kul tyckte dottern och vädret visade sig återigen från sin bästa sida. En härlig och mysig dag med lilla familjen.

(null)


Sommarkänsla 🌸

Äntligen är sommaren här eller i alla fall sommarkänslan är här :) underbart. Allt blir så mycket lättare när vädret är på topp. För det första så slipper man alla tjocka kläder och allt mojs man måste ha på sig på vintern. Än om vintern/hösten har sin charm. Men sommar och sol är helt underbart och ska jag välja bara en årstid så är det helt klart sommaren. Skulle kunna ha sommar året om :) Det är sådana här dagar man älskar sitt jobb lite extra, när man kan spendera den mesta av tiden ute.

När det mesta helt enkelt blir lättare. Man blir dessutom gladare själv, än om man inte är speciellt "nerstämd" annars. Men man märker att alla andra är gladare. Då blir man själv gladare!

(null)

Astrid Lindgren sånger 🐒

När man efter en bra lördag ligger och små slöar i sängen en söndag morgon och man skrollar förbi ett inlägg om att det ska vara uppträde på stora scenen med Astrid Lindgren sånger och att det är ens kollega som ska hålla i det. Så blir man sugen på att promenera dit för dotterns skulle. Än om man inte tänkt gå på marknaden igen. Men sagt och gjort så blev det en tripp ner till torget. Sång och musik som uppskattades av dottern. Sen lite lunch på det och en promenad hem. Dottern somnade ute, härligt väder. Så man får passa på. Mysig dag med familjen, ute i det fina vädret.

(null)

Bonnamarknaden 🍭

Så vart det dags för årets Bonnamarknad att gå av stapeln ;) det är en tradition att gå på marknaden om det är fint väder. Vilket det var i år igen ;) detta år var det inte bara jag som uppskattade en tur på marknaden. Utan även dottern :) Hela lilla familjen, Jocke gick en tur i det fina vädret. Sen träffade vi min farmor och min pappa ;) trevligt! Min farmor är över 90 år och hon är nog den mest envisa människa jag känner. För nu hade hon promenerat ända ner till marknaden i denna värme, sen skulle hon gå ett varv där. Sen promenera hela vägen hem igen :) hehe men hon hade blivit erbjuden skjuts :) hehe men envis som hon är så tackade hon nej.

Det blev en mysig tripp på marknade och dottern var nöjd när hon fick sig en godisstång ;) hehe som synes på bilden! Lite lunch hann vi också med, jag själv hittade ett par örhängen. Annars fyndade vi inget direkt. Sen traskade vi hem igen :) så blev det lite grillat och gott där hemma sedan. En bättre lördag minsann!

(null)

Lekplats ♣️

När vi för en gångsskull hade ätit middag tidigt. Sen dessutom fixat lite där hemma också. Så blev det att cykla en tur i det fina vädret. Ner i byn för att hämta ett paket. Men kommer till affären 18.05 gahh de stängde 18.00 snacka om otur. Hrm men vad gör vi nu!? Sambobo och jag beslöt att vi skulle spontant åka till en lekplats och mysa en stund hela familjen. Sagt och gjort. In en snabb sväng på ICA, lite vatten, dricka och jordgubbar. Sen cyklade vi till Sagolekplatsen som den så fint heter. Det blev en mysig kväll :) mums med lite jordgubbar och dricka såhär en mysig kväll på lekplatsen.

(null)

Mums 🍩

När man bara blir så sugen på att baka och man gör slag i saken :) denna gång blev det minsann chokladmuffins för att dottern och jag samt sambobo älskar det. Så blir det när mamman är sugen på att baka och sambon samt dottern gärna äter. Vad jag bakar spelar inte så stor roll, men ibland blir jag bara så sugen på att baka. Inte alltid jag är sugen på att äta det jag bakat. När jag var yngre så hände det att jag bakade till nära och kära om de ville ha något bakat :) hehe nu har man inte riktigt den tiden. 

Men smeten till dessa godingar är ju bara så god. Svår att motstå helt enkelt, ibland kan jag tänka att jag ska göra en omgång smet för att sedan bara äta smeten. Men än har det inte hänt haha ;) Men man ska aldrig säga aldrig! Dottern fick ju såklart smaka både smet och muffins.

(null)

Som det kan gå när dottern har fått smaka, haha sambon kommer hem och ja bilden kan ju klart och tydligt intyga att dottern fått smaka på något gott :) hon berättade glatt att hon smakat choklad :) sen att hon var duktig och torkade sig själv. Haha hon brukar vara duktig på att torka sig, men smeten var ju som sagt lite kladdig ;) Åh när jag frågar "Har du verkligen torkat dig?" Hehe "Jaaa mamma också skrattar hon med hela ansiktet. Älskade unge!

(null)


Som en drog...

Det är minsann som en drog för mig, det här med fruktsallad. Jag har alltid älskat frukt, men nu på senare tid så har jag börjat digga just fruktsallad mer och mer. Det är inte alltid man är sugen på en banan eller ett äpple. Men i små bitar, så tycker jag det mesta är godare. Sen att det är helt ljuvligt att kolla på den härliga frukten är en helt annan sak. Man får en känsla av sommar :) speciellt när man kan ha i jordgubbar! Det lär bli en hel del fruktsallad i sommar om denna mamma får bestämma ;)

(null)

Onsdag ☀️

Så vart det redan onsdag :) tänk en kort veck då vi var lediga igår. Då gjorde vi inget vettigt :) merän och städ hehe skönt det med ibland. Dessutom var vi utan barn, konstig känsla. Man saknar ju henne så mycket, än om man kan passa på att göra vissa saker som man annars inte gör kanske. Eller vissa saker blir i alla fall lättare. Men skulle aldrig någonsin byta bort mitt liv med min lilla familj. Jobbdagen idag gick fort tycker jag och efter jobb for jag samt dottern till min mormor och morfar för en liten försenad födelsedagsfika.

Härligt att kunna sitta ute, fika i solen och bara njuta av det fina vädret. Man får suga in all D-vitamin man kan. Man vet aldrig hur länge solen är här. Det blev, bullar, kakor, kex och vindruvor i solen. Tillsammans med vatten med is, spännande tycker Veija. Sen for vi hem för att laga lite mat. Sambon mådde sådär, men mådde som tur var bättre på kvällen :)

(null)

Underbart 👣

Det finns inget bättre tror jag. Dessa små söta fossingar. Ens barns fötter är bara för underbart, men usch fy andra fötter örk. Har lite fotfobi, men dotterns fötter är så goa. Ja, ni kan ju se själva. Så mysigt, men barn fötter, i alla fall dotterns :) det är nästan så att jag inte tycker om mina egen fötter ens. Har aldrig tyckt om fötter. 

(null)