Mums đŸ©

NĂ€r man bara blir sĂ„ sugen pĂ„ att baka och man gör slag i saken :) denna gĂ„ng blev det minsann chokladmuffins för att dottern och jag samt sambobo Ă€lskar det. SĂ„ blir det nĂ€r mamman Ă€r sugen pĂ„ att baka och sambon samt dottern gĂ€rna Ă€ter. Vad jag bakar spelar inte sĂ„ stor roll, men ibland blir jag bara sĂ„ sugen pĂ„ att baka. Inte alltid jag Ă€r sugen pĂ„ att Ă€ta det jag bakat. NĂ€r jag var yngre sĂ„ hĂ€nde det att jag bakade till nĂ€ra och kĂ€ra om de ville ha nĂ„got bakat :) hehe nu har man inte riktigt den tiden. 

Men smeten till dessa godingar Àr ju bara sÄ god. SvÄr att motstÄ helt enkelt, ibland kan jag tÀnka att jag ska göra en omgÄng smet för att sedan bara Àta smeten. Men Àn har det inte hÀnt haha ;) Men man ska aldrig sÀga aldrig! Dottern fick ju sÄklart smaka bÄde smet och muffins.

(null)

Som det kan gĂ„ nĂ€r dottern har fĂ„tt smaka, haha sambon kommer hem och ja bilden kan ju klart och tydligt intyga att dottern fĂ„tt smaka pĂ„ nĂ„got gott :) hon berĂ€ttade glatt att hon smakat choklad :) sen att hon var duktig och torkade sig sjĂ€lv. Haha hon brukar vara duktig pĂ„ att torka sig, men smeten var ju som sagt lite kladdig ;) Åh nĂ€r jag frĂ„gar "Har du verkligen torkat dig?" Hehe "Jaaa mamma ocksĂ„ skrattar hon med hela ansiktet. Älskade unge!

(null)



Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo