Denna torsdag...

Skola idag började 10.00 gahh vilken jävla tid, klart det kan vara skönt
med sovmorgon ibland men man blir bara så trött när man liksom inte kommer
igång i rätt tid, jag blir iaf det är glad att jag börjar vid åtta tre av fem dagar i
veckan :) Dagen har iaf gått snabbt endas en lektion och mentorsträff på schemat
denna dag. En mycket trevlig lunch med grabbsen idag, vet dock inte hur jag
hamnade i denna sits, hamnade vi samma bord som Nicke, Sebastian, Fredrik
och Kristoffer ensam tjej, så man fick ju höra en hel del snacka om tjejer, om vem
som var snygg och vem som inte var snygg. Haha sen en liten diskussion om string,
ni vet ju varför= bilddagboken! SMS från Micke om handbollen idag, ska roa mig
med att klistra etiketter på kuvert och lägga i lappar, som ska skickas ut till alla barn i Staffanstorps kommun. Men det får jag roa mig med i helgen, före eller efter kräftskivan som ska äga rum hemma hos oss på lördag, släkten kommer :)


Efter skolan blev det en liten kort tur i stan, fixa present till älsklingen :) 1 år på måndag ♥ hittade precis vad jag skulle ha och fick mig en mycket trevlig pratstund med han i kassan, frågade en massa och vae allmänt trevlig som om vi kände varandra!? Men nope inte vad jag vet, men det är bara så trevligt när det finns så sjukt trevliga människor, förgyllde resten av min dag :) sen sprang man runt och letade lite, men hittade de tillsist, sjukt fint :) Sen dags att ta bussen hem, sätta sig med körkortsteorin + svenskan, ta ut lilla Mellemelle, spela lite på mammsens och pappsens nya dator. Sen käka en mycket god middag och sen ut i regnet.


Ja efter en hel lång sommar så har man "äntligen" börjat övningsköra igen, var ute idag med mamma och körde i 1h i regnet, ganska så underhållande i och med att man kunde använda regntorkarna :) Är faktiskt lite stolt över mig själv, jag hade inte glömt något sedan sist och det gick fin fint, bilen stannade endast 1 gång för mig idag. Nästa gång så händer det 0 gånger får jag hoppas! Annars var allt bra förutom att jag plötsligt blev kissignödig mitt i så fick hoppa ut och kissa haha!


Hemma igen, dags att klippa klorna på Mellemelle, han ville dock inte allt men det gick ändå pappsen fick håll i hårt och jag fick klippa snabbt, men nu är han en fin gosse. Städa buren får jag göra imorgon orkar inte idag! Snackar med älsklingen just nu och väntar på att äpplena i ugnen ska bli klara så jag kan käka dem och kolla lite TV, sen hamnar man här igen en stund och sen blir det sängen + körkortsteorin.


Imorgon kommer min älskling till mig ♥

En halv träning!

Idag var det nästan den första träningen för vårt kära handbolls lag! Tyvärr var det ju inte så många som viste om att det skulle vara träning, så vi var endast 4 stycken, men det är inte lätt när det stod "fel" på hemsidan och ingen har fått information. Så nästa vecka klockan 17.00-18.10 så är det första träningen för pojkar/flickor födda 00/01 Hagalidshallen i Staffanstorp! För att kolla in vår hemsida gå in HÄR de små liven fick iaf spela och känna på bollen ett tag idag, fast att vi inte kunde göra så mycket. Men dem hade kul iaf, det som är viktigast!

// Pojkar/flickor 00/01

Har bestämt mig!

Har bestämt mig nu! Ja det är så att jag har kommit på vad det ska vara för ämne på min
bok som jag ska skriva som projektarbete. Tro det eller ej kom på det alldeles själv, men
har faktiskt fått in två bra tips av grabbsen som man inte ska snacka skit om. Men fastnade
för mitt eget, så som det ser ut nu så ska jag skriva en bok om ledarskap! Mer information
får ni senare, när jag startat på riktigt, än så länge har man ju bara skrivit en idéskiss och
lite anteckningar! Inte så värst avancerat, men mer kommer, ta det bara lugnt! Längtar tills
vi får veta vem vi får som handledare, men får vänta och se hela 2 veckor till ungefär!

LÄNGTAR!!!

Min dag!

Denna underbara onsdag startade redan 07.25 då man befann sig på Lund C för att möta Schtumpen och sedan dra till skolan för att trakasera vår lilla frukttant i 30 minuter innan man skulle ha idrott och hälsa B för första gången, spännande ny lärare och allt. Men han verkar hur nice som helst, för en närmare titt kolla in här Där inne hittar ni honom, snacka om att vi kommer att ha många roliga lektioner tillsamman, vår stora grupp på hela 14-15 personer :) Sen efter den roliga lektionen så var det dags för håltimme i ca 1½ timme, lite drygt men kunde iaf arbeta på min idéskiss till projektarbetet och tänka sig blev klar med den, fick dock skriva den för hand men funkar, den är nu inskriven på datorn! Sen lunch med dem bästa :) sen var det dags för ännu ett nytt ämne! Redovisning och beskattning hur ball som helst och gud vad jag diggar vår nya lärare, skitball! Efter det så återstod det bara 1½ timmes svenska C, men tiden gick ganska så snabbt! Vilket var tur, för sen skulle man hem, ta de lugnt en liten stund, käka en macka sen dra iväg på träning! Sen nu är man hemma, snackar med älsklingen!

Ledar/styrelse möte 08-08-26

Så har man varit duktig idag med, tänka sig!? Varit på ledar/styrelse möte denna trevliga tisdag, 18.30 startade det och sedan så höll vi på till ca 20.30 trevligt hade vi det iaf och ganska så skoj. Har iaf fått klart med träningstider också nu, sen ska man hålla i handboll för skolorna en vacker dag, men det kommer senare, första träningen imorgon för pojkar/flickor födda 00/01 spännande får dock se om någon kommer för ja Micke hade ju skrivit fel datum på hemsidan! Men jag vet iaf att en kommer också Emelie så klart :)

Projektarbete FÖRSLAG!?

Nu är det så att jag behöver er mina kära vänner/läsare! Jag behöver er hjälp, nu är det så att jag har bestämt mig för att skriva en bok som mitt projektarbete. Men jag kan inte komma på vad jag ska ha för ämne, liksom vad den ska handla om och vad det ska vara för sorts bok!!! Någon som har förslag!? Blir GLAD för alla förslag och kommer givetvis meddela vilket det blev när jag har bestämt mig, funderar och funderar men kommer inte fram till något!

FÖRSLAG??? Skriv isf!!!

Netonnet!

Netonnet idag var jag med mammsen och brollan på netonnet för att
mammsen/pappsen skulle handla en ny dator. Gick hur bra som helst och allt fanns,
vilken tur! Dock var inte hon som "hjälpte" oss så trevlig, men det är en annan sak!
Sen körde vi iaf hem, sen satt jag mig vid den nya datorn och installera och körde igång
den, sen var det mat! Fixade sedan internet och virusprogrammet till mammsen och pappsen. Så allt fungerar nu som det ska på den nya datorn, trevligt för jag kan tydligen mer än vad jag trodde! Ibland underskattar man sig själv :P vilket man inte ska göra så klart!

Sen efter det så lärde jag mammsen lite av varje på datorn och jag får säga det att det gick fin fint för att ha varit första gången! Ja så nu har mammsen och pappsen en egen mejl adress :) Så imorgon blir det till att lära henne lite mer och gå igenom allt igen, kul är det. Oh mammsen som tycker att jag ska bli lärare!? Nej nu ska jag snart sova, fick ju inte sovit något i natt typ, då man hade ont i ryggen/magen när man andades :/

Måndag igen!

Så var dagens två lektioner avverkade, började 09.30 med psykologi B, mycket intressant och underhållande, ny lärare nämligen Lina. Mycket trevlig och veckar hur bra som helst, längtar redan till nästa psykologi lektion, men får vänta tills fredag och då hoppas jag att min lilla Josefin är där, för hon var inte i skolan idag :( Lunchen var som vanligt vid 11.00 då min käre vän Sebastian hade masat sig till skolan för att käka lunch med oss. Mycket trevligt sällskap idag vid lunchen och ja Sofia som har börjat hos oss, mycket trevligt :) Efter lunch var det dags för dagens andra och sista lektion. Matte C, usch ja jag vet det låter konstigt, jag ska eller ja jag läser matte C!!! sen slutade man efter det, skönt och då var klockan 13.30 :) Så man var ju hemma vid 14.10 ungefär, alldeles lagom får jag ju säga! Fast imorgon så känns det inte lönt att gå till skolan börjar 08.00 och slutar 11.00 haha, nu ska jag gå, men kommer kanske mer blaj senare ◊

Malmöfestivalen 2008 med grabbsen<3

Tänk jag har varit på Malmöfestivalen i år, det är fanken ett under får jag
ju lov att säga! Men med rätt sällskap så går det ju ann en kväll iaf. Går
dagen var hur bra som helst, skolan först, 10.00 började vi med att
få information om projektarbetet som ska göras! Dock samma
information som vi fick innan sommarlovet fast denna gång med andra
lärare! Sebastian och jag började då flumma runder om vad vi skulle göra,
en film/bok om "Sex och sprit" hahah Sen var det dags för skattjakt
med mentorsgurppen och vi var hur duktiga som helst. Sen efter det så var
det dags att möta älsklingen på stationen och sen ta bussen hem
till Staffanstorp, snacka lite skit och ta det lugnt. Sen dra in till Malmö!
En mycket trevlig kväll, kolla in bilder och detaljer från kvällen på http://www.stuttsi.bilddagboken.se/
Sen efter Malmö blev det Staffanstorp igen för grabbsen hade ju bjudit in sig själva hos mig :)

2 timmar!

Tänk ibland går tiden fort, min härliga vän Sebastian ringde till mig för att få lite information om morgondagen. Det fick han också men det slutade med att vi snackade i 2 timmar om allt mellan himmel och jord. Trevligt får jag ju lov att säga! Vi snackade än om de ena och det andra, mycket om skolan, schema, kurser, kompisar, lärare, otrohet, kärlek, förhållande, sex, Malmöfestivalen och om hur länge en av Sebastians kompisar hade varit oskuld. Ja, jag säger då det, fråga mig inte varför vi snackade om honom oh just det! Haha det frågade jag och Sebastian oss, men vi hade inget svar så bytte samtalsämne, stackars älsklingen blev lite otålig och bara försvann från MSN, så fick ringa upp honom :) men han skulle bara byta dator så nu snackar jag med honom ♥

Imorgon blir det Malmöfestivalen med Sebastian och älsklingen! Kanske någon annan får la se!

Back to school!

Idag var Karin på besök, mammas bästis så det
blev bullar och annat gott innan man skulle till
skolan. Trevligt att träffas, det var ju ett tag
sedan sist om man säger så!


Idag var det dags för skola igen, ytterst trevligt
att träffa alla. Har varit en lång tid utan alla skratt
på Humanus, men nu är det dags för nya
skratt igen! Dock så blev det bara en snabbis, för
våra scheman var inte klara! Tyvärr jag som var
så nyfiken, men snackade lite med Tobias
(svenska läraren) så fick kolla lite på vad som
skulle in mer på mitt schema och det var
bara svenskan :) Så mitt schema får jag se
imorgon och jag tror att det kommer att bli super!
Sen blir det även lek med ettorna (tvåorna) imorgon, sen MF på kvällen lr!?


Sen blev det stan med vännerna, vilket innebär Josefin, Sebastian, Tina, Nicke och Sarah. Första stoppet blev BK som vanligt, Sebastian, Nicke och Josefin skulle käka! Satt där en bra stund och snackade skit, sen var Sebastian tvungen att gå :/ Sen sprang vi andra in på Mormors bageri för att gå på toa, där är ju gratis iaf! Sen lämnade vi Nicke och Josefin på stationen för dem skulle hem. Dock så mådde inte lilla Josefin så bra, krya på dig<3 Sedan så fortsatte jag, Sarah och Tina in en sväng på Pink and purpel. Sen skulle dem till Malmö, men pallade inte följa med, så åkte hem!


Fast åkte inte hem för det blev en tur hem till mormor och morfar. Lite god fika där sen kom min moster, som sedan skulle till Hornbach, så jag och morfar följde med som sällskap, behövde ändå handla mat till Mellemelle :) Sen nu har man käkat för ett tag sedan och nu sitter man här och gör ingenting, eller jo snackar med älsklingen på MSN och lyssnar på musik! Förslag på något!?

14 år!

Observera inte allt för ny bild ;)


Har saknat dig vännen min, tänk så fel allt kan bli ibland!? Ett helt sommarlov utan dig, vad var det som gick så himla fel!? Vet inte hur allt började, eller hur det skulle sluta. Men det var skönt att prata med dig idag. Vet nu hur du känner och jag förstår vad du menar! Ibland gör man saker som man inte alltid menar på det viset som den andre tar det som. Men nu har det hänt, inget man kan göra åt saken, vi får lägga det bakom oss och börja om igen. Det ska mycket till för att jag ska släppa dig, efter snart 14 års vänskap så! Trodde ett tag att jag skulle förlora dig, men lät det var för jag viste inte hur jag skulle göra, men nu är vi på väg tillbaka till varandra! Åter igen måste säga att det är skönt att vi har pratat, imorgon ska vi planera lite du och jag. Våra tjejkvällar som vi ska ha varje månad :)

Saknade är enorm...

När alla minnen vaknar till liv och tårarna kommer. När längtan, önskan, saknaden och kärleken är som störst. Att man kan sakna någon så mycket som jag saknar dig, trodde jag inte på förrän du försvann. Det ända jag önskar är att du åter kunde vara hos oss, min kärlek bara växer till dig. Tänk det har gått 5 år och 16 dagar sedan du stilla somnade in för evigt.

Allt känns som en enda stor dröm, som om det bara var något påhitt. Men tyvärr så är det verklighet, det kommer aldrig bli som förr. Det finns ingen som förstår hur mycket jag saknar dig, ingen som vet, ingen som tror på det.

Vi alla saknar dig, men det finns saker som ingen annan vet mer än du och jag. Saker som ingen annan kommer att få veta, det är våra hemligheter. Men nu har jag ingen att prata med om det, det är bara tomt! Det är så tomt utan dig, överallt utom i mitt hjärta för där finns du farfar, du kommer för alltid att finnas där! "Kalla händer men ett varmt hjärta"
  

Fly on your wings...

Fly on your wings, fly away, away from this life!
But baby don't leave me here alone in the dark.
I need you on my side, you must take me whit you.
Baby fly on you wings, fly away from this life!

But don´t leave me here...

Min Gunnsar<3

Igår satt jag och kollade på gamla bilder, så många minnen det finns, det är inte riktigt klokt. Så mycket som man har varit med om, kommer aldrig att glömma. Tur att man har alla bilder, för ibland så tänker man inte på allt som man varit med om. Alla dessa minnen fick mig att tänka på dig, min älskade Gunnar. Tro inte att jag har glömt dig, för det har jag inte och kommer aldrig att göra det. Alla dessa bilder jag har på dig, fick mig att fälla en tår. Hoppas du har det bra där uppe bland molnen, saknar dig verkligen, ingenting är sig likt här hemma sedan du lämnade oss min älskade Gunnsar. Du var speciell och kommer alltid att vara det, tänker på dig varje dag och önskar så att du kunde vara hos mig nu och för alltid. Du var så liten och söt, men har en så stor plats i mitt hjärta!

R.I.P underbaring ♥ Miss you :'(

Det finns bilder som säger mer än tusen ord...

Det finns bilder som säger mer än tusen ord. Det finns bilder som berättar
mer än vad man ser, saker som man inte vill förneka men som man ändå
inte talar om. Hur man en gång hade det, hur det var då. Något som
man saknar så sjukt mycket, men som man ändå inte visar, för andra
förnekar och låssas som om det aldrig har skett! Blundar för hur det
verkligen är, ibland blir allt bara så fel. Men det är inte alltid som man inser
det själv, man lever bakom den där väggen av ovisshet. Det känns bäst så,
att inte veta, för man behöver inte agera, inte bry sig. Men vad händer sen
när den där väggen försvinner!? Då står man där, med allt som hänt,
det som man inte ville ta tag i! Plötsligt så blir det verklighet, varje dag blir
till ett helvete. Nu har du ingen att skylla på, det är helt och hållet
ditt eget fel. Krossa den där väggen när den uppstår nästa gång, så
behöver den inte stå där och förfalla själv...

Martin Peter Holmberg<3

Du är en person som har funnits i mitt liv i snart 1 helt år, tiden går fort när man har skoj. Kommer än idag ihåg dagen då vi träffades för första gången, i Malmö av alla ställen! Helt skumt men sant, jag fattar det knappt själv! Ibland undrar jag vad jag skulle ha gjort utan dig, du är min älskling oavsett vad andra tycker och tänker. Det har passerat en del killar i mitt liv, men sen kom du min underbaring och det sa klick! Har många vänner dock flest killar, men det spelar ingen roll för du är min älskling och dem är mina vänner och allt detta kan ingen ta ifrån mig! Jag älskar dig fast att jag kan vara så in i helvetes sur ibland på dig, men det går över ganska så snabbt, tur är ju det om man säger så. Du är sur på mig ibland, men det är helt normalt för det går över! Älskar dig min älskade Martin ♥

"Äter bara röda saker - ÄR NAKEN"

Ja, ibland är det tur att man har vännerna, när internet dampar hos älsklingen så att man inte kan snacka med honom :/ surt, min lilla älskling. Han har loggat ut och in hela kvällen, stackaren min sötnos. Så fick försöka överleva och det var precis. Mattias fick hjälpa mig med det, vi spelade spel via MSN ganska så skoj, dock lide konstiga saker man skulle göra och där av min fina rubrik på inlägget! Där det stod byt ditt namn på MSN till "Äter bara röda saker" är det var min tur, sen fick Mattias samma sak fast "ÄR NAKEN" tihi! Saknar min älskling så, men bara någon dag kvar :) Han har ju varit så duktig och gjort om sin blogg, så kolla in den http://namnetblevholmberg.blogg.se/ Jag som tänkt nanna kudden nu, men går ej för där ligger en styck lille bror och sover! Sen är det tomt i sängen, älsko är inte här :( Pappsen sover, brollan sover, Melker sover och mammsen jobbar men kommer snart hem :) Så får hålla ut ett tag till innan sängen kallar!


Martin jag älskar dig, mer än du någonsin kommer att kunna förstå ♥

I mina oskyldigt blå ögon...

I mina oskyldigt blå ögon finner du svar. Där bortom ljuset hittar du det
som du söker. Jag har glimten i ögat, jag känner hur hela världen står
för min dörr. Det som för en sekund sedan bara var en dröm, är
plötsligt verklighet. Skenet kan bedra, mina ögon som verkar så oskyldigt
blå är inte så oskyldiga. De har varit med om mer än vad du tror och vet.
Det finns saker som ingen vet, saker som aldrig någon kommer att få
veta. Hemligheter som kommer förbli hemligheter i alla framtid. Hur
saker och ting ser ut stämmer inte alltid med hur det verkligen är!
Låt dig inte luras av mina oskyldigt blå ögon, dem talar för sig själv,
de säger mer än tusen ord. Bara du tror på det själv, men låt dig inte luras, när dem glittrar i månskenet...    

12.24

Klockan är bara 12.17 men jag har då varit uppe ett bra tag, jag och älsklingen steg upp vid 06.15 usch fy jo det kan man kalla tidigt. Men sånt är livet, var dock inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, älsklingen började skolan igår den lilla lyllosen och jag själv får vänta några dagar till! Bussen avgick 07.20 från Vellinge sen fick man springa till bussen på Södervärn! Men jag hade lite tur, för jag hann med den, hann dock inte säga hejdå till älsklingen ordentligt!

Var tvungen att åka hem idag, har lite att fixa innan skolan på torsdag :) och sen hade man lovat familjen att komma hem. Tog så klart ut min lille Mellemelle när jag kom hem, saknat honom så sjukt mycket! Kollade lite på OS och tog det lugnt, men sen kom jag på att jag hade mejl som måste läsas och svaras! Sen fick man lite tid över så gjorde om bloggen lite och älskling jag tycker om den andra fortfarande det vet du. Men jag gillar att byta och ändra om som du vet ;) Nu kom mammsen hem och jag ska gå upp och fika med henne! Nu är klockan 12.24 när jag var klar med det här inlägget höres troligen sen!

13.30

Vaknade vid 13.30 idag ungefär, eller ja jag vaknade till ett par gånger tidigare. Men somnade om igen, släppte dock ut älsklingens kanin en gång, för hon var lite rastlös. Som ni kanske förstår så sitter jag hos älsklingen i Vellinge :) Åkte hit redan igår efter många om och men. Om man nu säger så, snäll som man är så åkte man en dag tidigare, fast att älsklingen hade varit lite smått dum och sådär förstört halva min dag! 

Men ja sådant är livet, det blir så ibland, lite missförstod, men nu är det ur världen. Man har små motgångar ibland, det är bara till att bita i det sura äpplet och tacka oh ta emot!  Fick iaf städat klart hela källaren igår och det blev fin fint och ja en massa plats över. Jag fick en hel hylla för mig själv till mina handbolls saker, Me like :)

För tillfället så sitter jag och funderar på hur jag ska ha min blogg!? Har hittat en bakgrund som jag ska ha, tycker att den är über snygg :) Men sen vet jag inte hur jag ska ha resten, men det blir en senare fråga. Älsklingen ska få göra om min blogg som straff, för att han var dum igår. Nej skoja, men han ska göra om den :) Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem från skolan, han började idag och jag min stackare får vänta tills på torsdag :/ jag som längtar så!!!

Kanske kommer fler inlägg senare får se, nu ska jag terrosera lite folk på MSN, känner du dig träffad!?

Familje time :)

Ja igår var det en underbart trevlig dag och tacka Gud det gör jag inte ofta men nu gör jag det "Tack Gud" för igår gick allt som jag och brollan hade planerat det :) Ingenting gick fel vilket var skit bra, maten blev helt klart lyckat får jag ju lov att säga! Maten blev dock lite tidigare än vad vi hade planerat men det är sånt som händer, alla var ju klara så! Till förrätt blev det tonfiskröra med bröd, huvudrätt kycklingfilé med bandspagetti och special sås! Sen till efterrätt blev det jordgubbsglass och blåbärsglass med frusna hallon :) Sen fick mammsen och pappsen öppna presenten och snacka om att dem blev glada men samtidigt så förvånade och klockan 19.51 så gick bussen in till Lund! Sen gick vi för att handla godis, hade liksom hela 25 minuter på oss tills filmen skulle börja så ja vi hann att gå på toa också :) Men som sagt dtev ar en super dag och ja en mycket bra film en av de bästa jag har sett på länge :)

 


Så sjukt underbart bra, alla måste bara se den :)

1½ timme...

Har suttit här i snart 1½ timme och funderat på om jag skulle skriva blogg eller inte.
Men nu kom jag fram till att jag får skriva ett kort inlägg iaf, tyvärr så kommer det
inga bilder från familjekvällen, men det får ni imorgon! Är sådär lagom trött eller vad
man ska säga, har precis stoppat in min Melker i sin bur igen. Sitter nu och snackar
med älsklingen ♥ och PoPelolLole, Greger den lille skiten gick för att mysa med Alvin
och nanna kudden. Sitter även och dricker min Cocio, mumsigt värre! Funderar på om
jag ska nanna kudden snart eller om jag ska vänta en stund till!? Ska ju inte upp förrän
vid 10.00 imorgon så! Dock så ska man gå upp efter klockan men det är chill för det
har jag i princip gjort varje dag hela lovet, sen blir det till att käka frulle sen ska vi
rensa i källaren. Så att man får ordning på sina saker och jag kan få en egen hylla till
mina träningskläder! Snart kallar sängen <(^-^)>

Mitt "nya" rum!

Nu är allt på plats, så skönt att slippa allt stök som det blir när man ska göra om i ett rum. Allt bara står överallt jobbigt, men nu är det slut på det! Skönt att allt är på sin plats, sen är det ju en annan sak att det blev über bra! Är otroligt nöjd med allt som jag har inhandlat, eller ja allt som jag har fått!


Fick nytt tyg till mina kuddar och till att hänga på väggen, jag blev själv jätte nöjd med
mina örngott till kuddarna som jag faktiskt har varit så duktig och sytt själv! Så nu känns
sängen extra mysig, inte för att den kan bli så mycket mysigare än vad den redan var,
älskar min säng!


Sen fick jag också ett helt nytt datorbord och en ny ur snygg datorstol. Så nu är
min lilla datorhörna überdüber fin. Har fått mycket större plats nu som det har blivit
och hela mitt rum känns mycket större. Fast att det är samma rum, men det känns
inte så! Tycker att min nya datostol är ur cool, snygg färg eller vad!? Dock var det inte min
idé att jag skulle ha en ny datorstol, för det är alla andra som tycker det, men jag tyckte om
min fina trästol och den var hur skön som helst. Men det var jag ensam om att tycka, så
nu får man sitta in den här röda saken ist!

Sist men inte minst så har jag ändrat om i min soffhörna, här har då den största
förändringen skett. Ny soffa har jag införskaffat, den andra var det inget fel på om
man skulle ha den i ett vardagsrum, men i mitt rum var den på tok för stor. Sen har jag
fått upp mina gamla hyllor som jag hade i gamla rummet, nu är dem som nya och har
också införskaffat mig lite saker att ha på hyllorna. Ett ljus, en röd kula och en röd vas
sen hittade jag mina gamla skor sedan jag var liten! Sen införskaffade jag lite tyg som jag
har hängt på väggen, sytt kanter har jag gjort själv de med! Tycket att jag behövde en färgklick inne på rummet och fin fint blev det! Eller vad säger ni!? Vad tycker ni om mitt nya rum!?  

Nyklippt, färgad och slingad...

Så vart man nyklippt, färgad och slingad. Man känner sig som om man är en helt ny människa,
vilket jag gillar fast att jag är samma gamla Tette ännu ;) Men så kan det vara, är iaf superduper
nöjd med frillan! Kunde inte ha blivit bättre, har bara haft frillan i 2½ dag men jag är redan kär,
det är som att vara kär på nytt, underbart. Fast att det var ett jäkla pris får jag ju lov att erkänna,
vet inte om jag vågar skriva det här, ni slår nog på mig då :/ Fast jag får ju säga att jag fick 500:-
av mammsen och pappsen sen betalade jag faktiskt resten själv så jag var duktig. Det blev
totalt 940:- det är helt sjukt att det jag har på huvudet nu kostade så mycket, men jag ska vara
ärlig, det var värt det för så sjukt duktiga som dem är på den salongen så äre chill! Fast de hade
inte suttit fel med att det bara skulle kosta 740:- iaf! Men sånt är livet jag har valt det själv och ångrar det inte!

I just love it :)

På andra sidan...

På andra sidan havet vet man inte vad som väntar, lika så på andra sidan hörnet, andra sidan gatan. Man vet aldrig vad som väntar, man bara tror att man vet. Det blir aldrig exakt som det är sagt att det ska bli! Att bara stå och blicka bort mot horisonten, kan vara skönt och avkopplande. Men samtidigt så vill man veta vad som väntar där, där långt långt borta! Man känner en otroligt stor längtan efter saker och ting. Men innan man uppnår en del av alla dessa saker, så ska man passera både, småsten och stora berg. Det får ta den tid det tar, bara man arbetar sig över alla småstenar, stora berg är inget man går över på en dag eller två. Men över ska man, så är det bara. 

För att stanna på andra sidan kommer bara bli något som man ångrar efter ett tag! Man känner sig själv bäst, så är det. Tiden går och vi med den. När man minns varje stund, varje dag, då är livet som bäst. I sog och saknad vi alla lever, det finns ingen som inte lever med det. En del vågar visa det, andra håller det för sig själv. Vi är olika och det är tur det, vi önskar och längtar efter olika saker. Därför är allt som det är,  när vinden tar tag i oss, då får vi vara starka. Extra starka, visa vad vi vill, ta våra egna beslut, men ocks bara åka med...

Snart har den här veckan...

Måndag: Snart har den här veckan också passerat, tänk vad tiden går fortt. Änsålänge så har det varit en händelserik vecka, för i måndags så var jag på IKEA med mammsen, brollan och älsklingen. Vi hade då en sådan tur, för allt som vi skulle ha fanns hemma till och med min soffa :) Fikade gjorde vi också, mycket gott! Som sagt det var mycket som skulle inhandlas, så pappsen fick komma efter jobbet och hämta hem brollan och min soffa. För allt fick vi inte in i mammsens bil. Sen var det bara till att börja montera ihop allt. Men det gick fin fint, fick upp soffan, datorbordet, datortolen men inte mina hyllor och tyget. Så idag har man gjort av med 3000:- för mammsen och pappsen betalade 1000:- på soffan och resten av sakerna som jag införskaffade. TACK ♥

Tisdag: Sen på tisdagen så åkte jag och älsklingen en sväng in till Lund, första stoppet var ungdomsmottagningen där det skulle hämtas ett nytt recept. Tog en faslig tid, men fick det jag skulle ha iaf! Sen drog vi till Kjell och compani där jag handlade en förlängningssladd till TV, älsklingen handlade DVD skivor och fordral. Sen gick vi in en liten sväng på ONOFF, men vi hittade inte det som vi skulle ha, för det fanns inte hemma! Typiskt får man ju säga, det fanns dock i Trelleborg. Sen sprang vi och tog ut pengar, skulle ju fixa en sak tills lördag, men det var stängt! Sen blev det Lagerhaous, en underbar affär, men nu hade dem inte så mycket, men hittade ett ljus och ett litet fat. Som jag ska ha på min hylla :) Sen blev det en yttepytte liten runda in om 7-eleven där jag införskaffade mig en cocci :) Mammsen kom och hämtade oss 15.15 för sen skulle vi till HSB, jag skulle lämna ett papper till min arbetsgivare!

Men dagen slutade inte så, för sen när vi kom hem så var älsklingen så nellad efter att få fixa med sina filmer, så han slängde sig framför min dator så där var den upptagen. Men jag hade saker som skulle fixas, så det var inga bekymmer. Det var bara till att sätta igång, steg ett var ju så klart att leta fram symaskinen och sen koppla in den. Vilket gick hur bra som helst, sen kronglade det lite när det inte fanns någon svart undertråd, så fick spola :) Sen började jag med att sy det jag kunde på gardinerna, sen satte jag igång med mina örngott till kuddarna, tog lite tid med första, men sen gick det hur bra som helst med de andra tre. Sist men inte minst, så fick jag spola igen, den här gången med vit undertråd. Sen sydde jag till kanterna till tyget som ska hänga på väggen.

Tyget på väggen, hyllorna och resten av det småa kommer att komma på plats på fredag om inget oväntat inträffar, så ja bilder på mitt nya rum kommer in på fredag/lördag. På kvällen sen så laddade vi in låtar på mammsens Mp3 :)

Onsdag: Uppstigning efter klockan idag med som vanligt, cyklade iväg till apoteket för att hämta ut mina p-piller och sen cyklade jag för att hämta ut mitt busskort på kommunhuset. Där satt tyvärr en sur gubbe, men jag fick iaf mitt kort! Sen cyklade jag hem, packade väskan för att man skulle till älsklingen och Mellemelle fick komma ut. Sen käkade vi frukost och snackade skit. Visade sedan mammsen hur det funkade med låtarna på Mp3 också lyssnade vi på låtarna. Sen hoppade vi in i duschen, för att klockan 15.00 så skulle jag vara och klippa mig :)

Haha när jag kom ner från duschen så satt mammsen och lyssnade på sin Mp3 och sjöng tihi! Tog sedan min väska och traskade iväg till klippningen. Sen kan jag ju upplysa er om att det blev hur bra som helst, har bilder, men dem kommer in på fredag/lördag. För jag sitter i Vellinge! Sen efter klippningen tog jag och älsklingen bussen till Malmö och sedan hem till honom ♥

Käkade spagetti och köttfärssås när vi kom hem, mycket gott var hungrig som en varg! Sen tog vi myskläderna på, jag blev plötsligt jätte trött, men vi kollade lite på film. Sen somnade jag och vaknade när älsklingen skulle lägga mig i sängen och bädda ner mig!

Torsdag: Ja, idag var det torsdag, dagarna bara försvinner. Vaknade av att mammsen skickade SMS och tackade för låtarna som vi la in, hon hade dansat på jobbet! Men jag somnade om ganska så snabbt, sen vaknade vi vid 12.00 steg upp, fixade till oss lite, planerade att åka in till Malmö, men det sket vi på, sen fixade vi nya teman till min mb :) Sen efter det så käkade vi frukost och nu sitter vi här och tar det chill. Händer nog inte så mycket mer idag!? Jo, myspys ikväll :)

I morgon ska man resa hem igen till lilla Staffanstorp, skönt och mysigt att åka buss. Men kommer att sakna älsklingen, fast jag ska ju till honom på måndag kanske söndag kväll ;) Kommer att skriva en blogg om vad som händer på fredag, lördag och söndag senare i veckan!

(Bilder kommer in på min bilddagbok på fredag/lördag)

<(^-^)>

God natt på er ♥

"Liten och söt"

Min Melker är så übersöt, han växer så det knakar, han börjar bli stor nu. Mysigt värre,
man känner verkligen skillnaden när man tar upp honom. Klippt klorna har jag och
pappsen gjort idag på honom, still satt han ju inte precis, men efter en liten stund så gick
det bra. Fast det gick bättre förra gången, men så kan det vara!   

Ett helt nytt liv!

Ett helt nytt liv, ibland känns det som om jag lever ett helt nytt liv. Att allt är så
annorlunda, vilket jag tycker är hur skönt som helst! Så som mitt liv är just nu, är
über-bra och passar mig perfekt, har allt jag vill ha och behöver. Fast att man får förnya
sig ibland :) Dagarna rullar på, en del snabbar än andra, men livet leker. Älskar att ha saker
att hitta på, liksom planering är något som jag älskar! Snart drar skolan igång igen,
längtar något enormt just nu, vill liksom att det ska vara den 21 NU ;) Men jag får
vänta 1½ vecka till ungefär! Men innan dess så, ja då händer det saker! Älskar det, mycket som händer och det är skönt att veta vad man ska göra, så man inte bara sitter hemma för det pallar jag inte, i alla fall inte någon längre tid!

Imorgon blir det IKEA, längtar så för jag ska som sagt förnya mitt rum lite, kände att det behövdes. På IKEA ska det inhandlas


  • Datorbord
  • Datorstol
  • Soffa
  • Tyg till väggen
  • Tyg till mina kuddar
  • Annat smått och gott

Detta är då saker som jag vet, sen får man ju se om det blir något annat, mammsen snackade något om en byrå och nattugsbord men får se! Sen ska ju så klart brollan också handla saker till sitt rum. Det kommer att bli hur bra som helst :)   

Att ha en bästis!

Att ha en bästis, vad innebär det!? Har alla en bästis? Behöver alla en bästis? Vill alla ha en bästis? Det är många frågor man kan fundera på ibland. Bästa vänner är inget man är med allt och alla. Man säger inte det till vem som helst iheller. Vad betyder ordet bästis för dig!? För mig är det inte den personen som man är med mest, det är personen som finns där när som helst, personen som förstår en till 100 %, personen som alltid lyssnar på en, personen som förstår vad man menar men som alltid inte håller med, personen som vågar säga ifrån, säga nej du har fel. Helt enkelt en person som är så lik en själv, men ändå så olik.

Var är min bästis!?
 

"Allt utan blöja går att töja"

Jag kom faktiskt och tänka på en sak idag, när jag satt på bussen påväg in till Malmö, då jag fick syn på traktorn, Mattias och Marcus från jobbet. Det var då det slog mig, en sak som Marcus råkade säga när vi jobbade, "Allt utan blöja går att töja" åter igen är det Marcus som får stå för rubriken på inlägget! Den meningen kommer jag aldrig att glömma, den får mig att tänka på jobbet av någon konstig anledning. Liksom, den har ingenting med jobbet att göra! Det är bara något snuskigt, en av många saker som kom ut ur Marcus mun under tiden som vi jobbade. 

Men nu i efterhand så kom jag att tänka på det, de stämmer. För de som inte har blöja, ja man kan ju alltid töja, men det finns ju faktiskt gränser, som jag och Mattias kom fram till. Även Marcus höll ju med om det ;) 

Som älsklingen nyss frågade "Ska du nu skriva om hur mycket du saknar jobbet!?" Oh ja det ska jag, för jag saknar det verkligen, för man visste vad man skulle göra varje dag, man fick lön och man hade trevliga arbetskamrater, vilket jag saknar otroligt mycket. Fast jag får dagarna att gå ändå, har saker att hitta på varje dag och det är jag glad för. Kan inte bara sitta och inte göra någonting en hel dag. Då blir jag bara knäpp, får spring i benen också vidare! 

Längtar tills skolan börjar igen och allt är som "vanligt" skola drar igång, träningarna är som vanligt, körkortet ska fixas fast att intresset inte är så stort, jobb ska ordnas och en massa mer!

I Vellinge!

Sitter hemma hos älsklingen nu! Tog bussen från Staffanstorp 11.46 sen hoppade jag av vid Konserhuset i Malmö för att invänta buss 150 till Vellinge som skulle komma 12.16! Diggar verkligen att åka buss, har ingenting emot det, dock lite drygt om en buss är försenad så att man missar den andra, men annars är det lungt! Det är både intressant och mysigt att åka buss :) Man ser så mycket folk och alla är så otroligt olika, sen är det bara så skönt att stoppa hörlurarna till Mp3 i öronen och liksom bara vara. Vara i sin egen lilla värld för en stund! Somna på en buss är något som jag inte kan, eller ja har iaf väldigt svårt för det! Såg den sötaste hunden på länge idag, en pitbull mastiff, otroligt underbart söt!

Tåg är en helt annan sak, det är inte alls lika intressant och mysigt. Fast att det går snabbare, så föredrar jag buss! Det kanske låter konstigt men så är det! Föresten såg två "små" pojkar på bussen in till Malmö som har varit mycket hemma hos oss för några år sedan, Padde och Oliver :P Som dem kollade, men dem kände nog inte igen mig ;)

Har varit i Vellinge i 1h nu, trodde att älsklingen skulle komma och möta mg vid bussen. Men nej där trodde jag fel, han var lite yrvaken när jag kom hem till honom. Han hade vaknat för 45 min sedan! Naw sötto då, men det var lungt, själv så har man varit vaken sedan klockan 09.30 :)

Är som sagt hos älsklingen nu och här ska jag stanna tills på fredag, för då ska vi hem till Staffanstorp, för det blir kalas hos kusinen min :) Sen på lördag blir det till att flytta möbler på brollans och mitt rum! Sen fest på vällen, Oliver min kära vän har ju fyllt 18! Nya möbler ska införskaffas på måndag, IKEA nästa :)

PS. Ni når mig på mb <(^-^)>

Grattis pappsen<3

För att idag är det pappas födelsedag, hurra hurra! Trallallallaaa, underbart efter shopping rundan så fixade mammsen med maten och jag hjälpte till! Sen surfade vi efter soffa på blocket ska göra om rummet lite :) Sen kom pappsen hem och vi sjöng och gav honom paket! Av mig och brollan fick han 1 par byxor och en tygkasse. Tygkassen fick han bara för att han har tjatat under en vecka om att han behövde en, så det var mer en rolig grej! Men GLAD blev han iaf, det syns på bilden! Sen av mammsen fick han en ny mobil eller ja det var från hela familjen! Farmor var här och åt middag med oss, mysigt sen när vi skulle käka tårta och kolla på Skansen så kom mormor och morfar så vi blev många när vi skulle käka tårta! Men det var en trevlig kväll :) Grattis pappsen ♥

Mer shopping ;)

Shopping is tha shit! Shoppat med mammsen en sväng idag med, men idag blev det inte
så mycket, men hittade det som jag skulle ha. Så ska inte klaga, det blev en väska för 149:-
inne på HM efter lite velade och felande efter väska. Hade lite beslutsångest om man säger
så! Sen blev det även en mascara för 160:- dyrt, men hade presentkort på 100:- så det
blev endast 60:- haha! Ibland ska man ha lite flyt ;) Så nu är nog allt inhandlat inför
skolstarten, nu fattas det bara klippning, men det sker nästa vecka :)
Längtar faktiskt till skolan!!!

Min Melker är sötast i världen!

Min Melker är sötas i världen har jag kommit fram till! Det finns ingen som är så go som han, otroligt mysig! Fast det är klart han är inte den lugnaste precis, han är som sagt "överallt och ingenstans" Tänk jag hade rätt, hela familjen tycker om honom, vill leka, mysa och ge honom saker, när vi sitter i soffan och kollar TV så är han med oss och springer runt i soffan och klättrar på oss! Min Mellemelle är inte som alla andra, han är speciell och underbart söt!

5 år sedan!

Det är nu exakt 5 år sedan, vill inte inse, vill inte förstå, vill bara blunda, vill vakna upp från denna dröm, vill att du ska vara här hos oss! Men hur mycket jag än önskar, så förblir det men dröm, en dröm som för alltid kommer att finnas kvar! Idag var pappsen och brollan vid din grav. Brollan frågade om jag inte skulle med, jag saknar dig farfar och det vet du. Jag svarade honom "För mig så ligger inte farfar där i graven!"

Nej för du finns i mitt hjärta, du är alltid med mig, tycker att det är synd att du inte fick begravas som du ville i minneslund. Men det gör inget, för du kommer alltid att vara hos oss. Det känns inte som om det har gått 5 år, det känns som om du var här hos oss igår. Men när jag blundar, så är du här hos oss, men så vaknar jag, då är du borta! Det har hänt mycket i mitt liv sedan du lämnade oss, saker som jag önskar att du varit med på, jag försöker göra dig stolt! Har skaffat mig en råtta och varje gång jag ser på honom så tänker jag på dig. Du älskade djur, tog hand om många och hade många djur. Jag är precis som du, vi är lika du och jag. Du lever vidare inom mig, jag älskar dig farfar ♥

Shopping på Burlövs center!

Dagen började med att vi körde in till Lund för jag skulle snacka med dem inne på HSB om
min lön och hur mycket jag ska skatta för, men hon som jag skulle snacka med var inte där :/
Så vi körde och shoppade ist! Varit med mammsen och brollan på Burlövs center och
handlat present till pappsen som fyller år imorgon! Hittade allt vi skulle ha, sen blev det
ju naturligtvis en fika! Käkade en bagett med brieost, brollan käkade två frallhalvor och mammsen
en räkmacka! Sen blev det lite tid över för annat, så jag shoppade lite!


  • 1 par skor 299:-
  • 7 plastfickor 35:-
  • 1 kalender 129:-

Imorgon så ska jag och brollan slå in pappsens presenter! Sen så blir det mer shopping för då ska vi till Nova Lund och shoppa, hittade ingen väska idag ju! Men det blir bara en snabb runda! För sen ska vi hem och fixa med maten för vi ska fira pappsen och farmor kommer och äter!

För två dagar sedan...

För två dagar sedan så var det en mycket speciell dag. För då hade jag och älsklingen 11 månader, tänk om bara 1 månad så har vi varit tillsammans i 1 helt år! Det är otroligt, snacka om rekord från min sida, helt underbart! Nej nu ska jag gå och mysa med min prins, kolla film och käka lite onyttiga saker och ta ut Melker!

♥ 07-09-01 ♥

Torsdag 08-07-31

Torsdag, dock några dagar försenat, men det kan inte hjälpas så kan det bli ibland! Denna dag har min pappa varit riktigt snäll, ni vet jag får mina idéer ibland, så är det bara och när jag får dem så ska dem genomföras och ja idag eller ja igår fick jag en ide! Jag fick för mig att jag skulle göra en ute bur till min lilla Melker :) Så klart så var pappsen så otroligt snäll så han ville hjälpa mig, men det slutade med att det var han som gjorde den. Men jag vill hjälpa till men han behövde ingen hjälp sa han! Buren blev i alla fall fin fin, men Melker har redan hunnit rymma en gång, den lille busen! Lekt i mammsens blomkruka har han också gjort!



Blev bara s¨å nöjd och förtjust i den här bilden, på mina två kusiner och min bror när dem skulle klättra på stenarna när solen gick ner!

Denna underbara torsdag avslutades i Lomma med hela tjocka släkten får man ju lov att säga alla förutom kusinen Jocke var på plats till och med mormor
och morfar var där!  Helt underbart och så otroligt varmt det var
i vattnet, helt otroligt men skönt var det. Kastade boll och
hade det mys. Mormor badade också det gjorde alla utom
Dan. Sen fikade vi, kex, bullar, saft, fruktsallad, kaffe
och drack punsch som mormor och morfar bjöd på. Sjukt gott
var det ;) Mums var det kan jag lova, dessutom var det ytters mysigt och trevlig!

Kollade på solnedgången gjorde vi och det var trevligt, så otroligt vackert! Det har varit ännu en trevli och intressant träff med mina släktingar. Det är som sagt alltid lika trevligt! Dock så var det lite snack om Alqajda, eller hur det stavas! Det var nämligen några som pumpade upp en gummibåt och palldade iväg haha, vi hade ganska så skoj åt det! Blev helt förälskad i solnedgången, skulle kunna sitta där och mysa i en evighet om man säger så, men den försvann så snabbt när den träffade vattnet! 

Tack för en underbar kväll!   

Några dagar i Vellinge!


Så har ännu en vecka gått och jag har inte bloggat, usch fy på mig! Men jag har haft lite saker för mig om man säger så, något varje dag i stortsätt, men skönt har det varit, det är bara så drygt när man inte vet vad man ska göra. Liksom när man bara sitter rätt upp och ned. Ibland kan det vara skönt men det är samtidigt drygt tycker jag!

I måndags var jag hos älsklingen och vi var på kalas, underbart väder var det hela dagen skönt! Sen i tisdags så cyklade vi till Höllviken/Kämpinge för att bada på stranden, mys men det var lite kalt i vattnet! Underbara dagar i Vellinge. Myspys på kvällen och kollade film med älsklingens mamma och pappa. Det är så otroligt skönt att det är sommarlov, men saknar jobbet får jag ju lov att erkänna!