Morsdag 🌹

Igår var det en speciell dag, för det var alla mammors dag, morsdag! Årets morsdag bjöd på grillning och mys hemma hos oss. I vår fina trädgård :) mysigt med svärföräldrarna, mamma, pappa och lillebror på besök. En härlig eftermiddag/kväll med de bästa i mitt liv.
 
Vovvarna invigde nya gräsmattan och Veija njöt som vanligt av att vara i centrum :) lilla loppan. Dagen till ära så fick jag en fin blomma av min älskade familj. Det skulle komma mer sa sambon en annan dag ;) spännande!
 
En extra rad till min älskade mamma som alltid finns där och är den bästa mamman i världen ♡ älskar dig så otroligt mycket!
 

Kärlek 💞

Så mycket kärlek på en och samma bild minsann :) svårt att tänka sig att ni är min underbara familj. Ni är mitt allt ♡ skulle göra vad som helst för er! Älskar er från jorden till månen och flera gånger om.
 
Så mysigt med all tid tillsammans :) extra mysigt med fint väder och alla promenader och allt man kan hitta på tillsammans. Massa mys i vår egen trädgård. Som kommer bli så fin, när allt är klart!
 

Lekplats häng...

Igår blev det lekplats häng i det fina vädret hela familjen. Det blev en lång promenad hela vägen till den nya lekplatsen vid den nya skolan. Härligt med promenad i det sköna vädret. Dock blev man ju lite svettig minsann men sånt är det hehe bara skönt att röra på sig. 
 
Men lilla loppan hon var glad som bara den när hon fick gunga igen :) underbart att se hur mycket hon tycker om det. Skrek och skrattade för hela slanten! Sen blev det att åka rutschkana och gunga gungbräda ;) men att gunga är ändå bäst tycker Veija!
 
Fick dessutom några söta/fina bilder på min älskade familj. Veija i sin fina jordgubbsklänning och solhatt :) älskade lilla loppan som fick alla på lekplatsen att le! Underbara unge ♡
 

Plask, plask 💦

Härligt med sommarvärme minsann det gäller att passa på :) så igår blev det till att blåsa upp poolen och inviga den för Veijas del. Poolen som Veija fick av sin farmor när vi var och shoppade en sväng förra fredagen. Den blev en klar favorit, merän godkänd minsann :) det tycker vi om!
 
Men bada är skoj :) härligt i det varma vädret som vi annars älskar! Veija njöt av varje sekund. Så även Kiwi tyckte det var skoj med vattnet. Spännande om inget annat! Klart att lilla Kiwi också ska vara med ;) vår tokhund!
 
 

Smått & gott...

Smått och gott i det fina vädret :) man får ju roa sig bäst man kan. Än om jah inte är något stort fann av rabatter i trädgården så vill man ju ha lite blommor och fint i trädgården. Så det fick bli ett nytt fat i år som det har planerats i! Nöjd blev jag minsann :) växterna fick jag av mammsen. Fatet hittade jag på Returhuset här i Staffanstorp. 
 
Sen stenarna är från ett annat gammalt projekt. Men den som spar han har ;) hehe de vita delarna är från en gammal kruka som gått sönder. Tänk vad man kan göra av gamla saker. Man ska inte slänga allt så fort det är sönder. Nytt och gammalt tillsammans är faktiskt fint om ni frågar mig :)
 

Gungpremiär 🌸

Igår i det superfina vädret var det dags för en promenad med hela familjen. Myspys förstås, sen gjorde vi en godgärning och skickade ett paket med stuvbitar till en tjej som syr barnkläder till förtidigt födda. Små prematur barn runtom i landet. Det värmer ♡ När man själv har ett barn som är förtidigt rätt. 
 
Sen blev det gungpremiär för lilla loppan :) Hon fullkomligt älskade det. Tog till och med lite fart själv. Så helt klart en lyckad promenad. Vi kommer hänga på lekplatsen i sommar! Vår underbara dotter, hon hänger med på det mesta ♡ och bara älskar allt som händer!
 
Sen blev det grillning och ishockey för hela slanten och Jocke kom på besök :) en trevlig kväll. Mys med en dusch innan man hoppade i säng. Puff sa det så somnade även jag hehe
 

Köpa blommor 🌼

Köpa blommor och promenera med mamma och farmor det tar på krafterna. Efter att ha jobbat natt i torsdags så kom man hem till lilla loppan och hennes farmor på fredagen. En dusch och sen var man som en ny människa :) käkade lite frukost snabbt. 
 
Sen blev det en promenad till returhuset och där hittade vi lite smått och gott :) sen traskade vi till plantagen för att handla blommor till framsidan. Många fina blev det! Även Veijas farmor hittade en del så hela vagnen var full haha :) 
 
Men fint det blev det här hemma i vår trädgård och finare ska det bli med alla våra planer :) toppen kommer det att bli när allt är klart. 
 

Jobbat...

På senaste tiden så har jag faktiskt hoppat in och jobbat lite extra på LSS boendet och jag trivs som fisken i vattnet :) det är ju dessutom kul att de boende trivs med en också. Det är så kul och verkligen ett jobb jag brinner för! Det får mig att tänka tillbaka på den sommaren jag jobbade i Kävlinge på ett boende ett av de bästa jobben jag haft.
 
Ibland undrar jag om det inte är det jag borde jobba med!? Men sen trivs jag som bara den med mitt nuvarande jobb också. Det är inte lätt alla gånger. Man kan ju inte dela på sig precis! Men när klockan ringer 06.10 då är man minsann inte pigg haha men så är det att jobba natt.

Underbart 💕

Tänk att varje dag så får jag spendera massa tid med dig vår älskade guldklimp ♡ det går inte att beskriva så glad jag är. Varje minut med dig är fantastisk. Det är helt fantastiska, man kan inte bli annat än glad när man ser dig. 
 
Min älskade dotter ♡ det finns ingen som du. Så mycket kärlek och så mycket glädje du sprider runt dig. Alla i din omgivning bara älskar dig. Men både jag och din pappa har ju en stor tur då vi får massa tid med dig för du är vår! Mamma och pappa älskar dig ♡
 

Ögonkliniken 👀

Igår var det dags för ännu en liten tripp till Lund för mig och Veija :) denna gång var det dags att kolla Veijas syn på ögonkliniken. Inget vi kände för direkt då Veija är lite snuvig och jag har dragit på mig en förkylning :( trötta mig så segt! Men vad gör man, bättre att få det gjort. Så vi begav oss in till Lund.
 
Snacka om rörigt där inne. På kallelsen vi fått stog det att vi skulle vara på våning 1. Där vi väntade och ingen kom. Sen när vi frågade i receptionen så skulle vi åka upp en våning. Där fick man stå i kö fast man hade tid. Där fick vi vänta ytterligare 10 min. Sen trängdes jag, då skulle vi helt plötsligt åka upp en våning till. 
 
Snack om rörligt! Så vi fick komma in 45 min senare än vi hade tid. Men en sak som är säker är att det här med sjukvård och tider det går inte hand i hand i alla fall. Allt såg fint ut sen fick Veija droppar i ögonen vi skulle vänta i 30 min för att dem skulle verk. Vi fick vänta i 60! Så trött på detta. 
 
Så vi var hemma vid lite över 17.00 snacka om lång och dryg dag minsann. Lagom trötta! Veija somnade och jag plockade upp alla saker. Sen blev det lite middag och en dusch :) skönt! Sen soffläge, somnade i soffan när sambon kommit hem.

Familjen ❤

Finns det något bättre?! Finns det något underbarare än familjen?! Nej jag tror minsann inte det ♡ det är kärlek utan gränser, en speciell kärlek som aldrig tar slut. Den fortsätter i all oändlighet. Svårt att beskriva vad man känner, då känslorna är så många. 
 
Finns ingen bättre känsla än och veta att man har en underbar familj som älskar en för den man är. En familj som alltid finns där ♡ det är ren kärlek! Att få varje dag vakna upp bredvid det bästa man har ♡ alla har inte den turen. Men jag har!
 

Tandläkaren 😆

För några veckor sen så var det dags att besöka tandläkaren med lilla loppan. Då det var dags för hennes första besök där :) det gick fin fint som väntat. Fick lite allmän information om hur man ska tänka kring tänderna också. Inget konstigt alls faktiskt :) 
 
Sen fick dem kolla på Veijas tänder :) räkna dem och kolla så att dem såg fina ut. Vilket dem gjorde! Men det vore la fanken annars. Borstar dem morgon och kväll samt att hon bara dricker mjölk och vatten. Vår duktiga Veija ♡
 

Hemsytt - 1

Det blev lite hemsytt för ett tag sedan :) nytt örngott och påslakan till lilla loppan. Av ett underbart bomullstyg som jag köpt för ett bra tag sedan. Men sen har det inte blir något gjort av det. Men för ett tag sedan åkte symaskinen fram i ett nafs och det blev till att sy.
 
Nöjd blev jag minsann :) Blev precis som jag hade tänkt mig och lilla loppan hon sover gott i sin säng som alltid. Det ser i alla fall inbjudande ut om man kollar på bilden ;) som min mamma sa jag hade gärna gått och lagt mig där. 
 

Morgonmys...

När ordet morgonmys har fått en helt ny innebörd. Såhär ser det ut på morgnarna hemma hos oss. Undrar så vem som är tröttast?! Haha en bra fråga! Dem ser minst lika trötta ut båda två. Men det är ju helt klart något av det mysigaste som finns ♡ Vår älskade lilla dotter och vår myshund. 
 
Så mycket kärlek för våra tjejer :) svårt att förstå att dem faktiskt är våra. Våra tjejer! Älskade lilla familj, finns inga ord som kan beskriva denna kärlek jag känner för er min lilla familj.
 

Grattis mamma 🎂

För att igår fyllde världens bästa mamma/mormor år! Det var en toppen dag som började med matlagning till Veija ;) sen en tur till stan där vi mötte upp lillebror. Vi gick en tur och köpte ett kort till mamma samt ett litet sött träd :) som mamma fick på sin dag. Hon blev jätte glad. Innan vi åkte hem handlade vi lite till Veija. Samt att vi satt och käkade glass i det sköna vädret.
 
Hem till mamma och pappa för att käka lite middag och umgås med dem. Alltid lika trevligt och mysigt ♡ härliga familjen! Kunde inte fått en bättre familj och nu har jag två. Min egen lilla familj och min familj. 
 
Så ett stort GRATTIS på min älskade mammas födelsedag ♡ en mysig dag tillsammas på lördag blir det kalas. Bjuder på lite bilder från dagen. Så även buketten som pappa köpt till mamma, så fin!
 
 
 

Sommarvärme 🐝

Underbart väder är bara förnamnet minsann :) helt otroligt vad fint väder vi haft/har just nu. Puff sa det 1 Maj sen var sommaren här. Så nu får man hoppas att den är här för att stanna. Det är så skönt när det är fint väder. Alla blir så mycket gladare :) sen är det så lättare när man ska ut eller iväg någonstans.
 
Skönt att slippa alla tjocka kläder och skit man behöver ha när det är kallt ute. Skönt med sol kan man lugnt säga. Så man kan ju bara säga det att vi är ute ännu mer om dagarna än innan och då var vi ute mycket redan innan. Härligt med frisk luft!
 
I förrgår traskade vi och hämtade ut ännu ett paket sen blev det en tur hem till mormor och morfar :) så glada dem blev att vi kom. Det blev fika, massa skoj i gräset och mys i skuggan. Härligt får man säga! Älskar bara dessa dagar helt enkelt! Fick föreviga dagen i bilder.
 
 

Varm promenad...

Ännu en varm dag :) det blir många timmar ute varje dag. Det är så skönt med all denna tid ute i det fina vädret. Underbart är det helt enkelt ;) man får njuta. För varje dag är unik och man ska njuta varje dag! Så till saken, i måndags var mammsen här på besök och så även svärmor så det blev en promenad i det fina vädret :)
 
Premiär med grillen också eller ja ska nog säga den nya grillen. För grillat det har vi gjort ett par gånger innan :) mumsigt värre! Denna gång blev det hamburgare. Dock ej hemmagjorda för det pallade vi inte.
 

Söndag 🌞

En söndag som innehöll en hel del för att vara söndag. Annars brukar vi inte göra allt för mycket på söndagar. Dock steg vi upp i ottan för att bege oss till simningen :) lagom trött haha då jag lyckades vandra iväg med två olika foppatofflor en rosa och en marinblå. Tycker att det är bra jobbat utan att märka något.
 
Avslutning på simningen :) så nu är det slut på det minsann. Matade ankorna gjorde vi påvägen ner till markbaden. Sedan köpa ett par byxor till på marknaden hittade även en kofta ;) även en dress till Veija. Sen fyndade jag lite kläder till Veija av en kompis :) sen traskade vi hem till pappa och mamma.
 
Fint och skönt väder så vi satt ute och mös. Cyklade sedan ner och köpte en kofta till mamma en sådan som jag köpte. Sen traskade jag och Veija till city gross. Hem och gjorde ingenting men det kan också vara skönt.
 
 
 

Bonnamarknaden maj -16

Då var det dags för årets Bonnamarknad här i vårt lilla Staffanstorp. Av ren tradition så vart man ju tvungen att gå ner en sväng på marknaden. Inte varje dag det är marknad här i "stan" haha kunde inte vara bättre med toppen sällskap sambon, dottern, min farmor, lillebror, mamma, pappa och Jocke. 
 
Även vädret var på topp :) strålande sol och blå himmel. Lagom med folk när vi kom, men sen blev det mer under tiden. Varmt var det också. Fick i alla fall köpt mig nya byxor nu till sommaren. Sen en liten dräkt fick Veija av mormor och morfar ;) en trevlig dag helt enkelt.
 
Veijas första marknad :) förra året skulle hon legat i magen men icke hon hade tittat ut och var inne på Neo :) men i år var hon på marknad med nöje vårt lilla troll. Solstrålen som alltid är glad.
 

Soliga dagar...

Soliga dagar :) vad kan man begära mer. Känner att jag nu ligger lite efter med att blogga. Så det blir några inlägg på rad nu som innehåller vad vi hittat på de senaste dagarna. En hel del. Inte alltid man hinner med. Då man har så mycket som händer. Kan inget mer än säga att jag trivs med att vara "ledig" speciellt när det är så härligt väder.
 
Älskar våra små promenader både hit och dit :) varje morgon är vi ute alla tre jag, Veija och Kiwi. En morgon tur oavsett väder! Dock är det ju häligt nu när det är så fint väder. Veija bara älskar att vara ute :) så även Kiwi hehe dock får hon vänta lite med att vara ute hela dagarna tills gräset har satt sig ordentligt.
 
 

Kristi...

God fika och grillning hos svärföräldrarna i torsdags då älsklingen var ledig :) mysigt. Dagen innan var vi på grillpremiär med nya grillen hos mamma och pappa ;) härligt värre! Gott med grillat till middag och vädret är ju bara så underbart. Svårt att förstå att det är så fint väder som det är. Blå himmel och sol hela dagarna. Vi ska minsann inte klaga.
 
Så skönt att det fina vädret har kommit :) underbart! Fick dessutom offra mig för älsklingens skull och åka en tur med honom i svärföräldrarnas cabbe ;) lagom nöjd var ju älsklingen. Fick en redig tur! Några fina bilder det hann jag med det med.
 

Nytt...

Det behövdes minsann lite nytt och ny färg här hemma. Våra kära kuddar i soffan som används flitigt dem behövde uppdateras lite. Överdragen har börjat tappa färg, blivit luddiga, några blixtlåsar har slutat fungera så det var dags för lite uppdateringar. Passade perfekt att jag hade fyndat massa tyger i en låda :) hehe en del som jah inte riktigt visste vad jag skulle göra med.
 
Men dem kom till användning :) toppen! Kuddarna blev i alla fall uppskattade och godkända. Först ut var Kiwi hehe som provade kuddarna.
 
 

Fika & mys 🌼

Vi har det bra allt :) härligt minsann. Igår blev det till att stiga upp i ottan och fixa till sig också. Då det var dags för brandskyddskontroll av vår gsspanna. Åh detta skulle ske mellan 08.00-10.00 så det var bara till att sätta klockan och stiga upp. 07.40 klev jag upp. Veija vaknade minsann lite i åtta hon med. Så det blev tidig frukost :)
 
Brandskyddsgubben kom 08.10 och var klar 08.20! Det gick undan minsann :) så ja där satt vi och hade ätit frukost oh allt. Åh klockan va bara 08.30! Så ja vi klädde på oss och gick ut med Kiwi. Sen hem igen men skönt väder var det. Fick kört både tvätt- och diskmaskin :)
 
Sen traskade vi hem till farmor :) för lite fika och mys. Även mamma och lillebror var där ;) en mysig dag. Med underbart väder dessutom. Härligt och farmor hon är ju bara så härlig. Mös och snackade med Veija som bara den. Älskade lilla söta farmor ♡
 
 

Släktträff...

Jahapp då har det varit släktträff på mammas sida :) igår var vi hemma hos mammas kusin i Lomma och åt gott. En trevlig eftermiddag helt klart med massa folk. Hela 23 stycken var vi minsann :) inte så dåligt det må jag säga och ändå så fattades vi två på vår sida.
 
Härligt väder bjöds det på också så vi satt i uterummet med öppna dörrar och solen den sken hela dagen. Så skönt må jag säga och lilla lusen hon skötte sig bra. Åt och sov som vanligt :) härligt och njöt av varje stund bland allt folket.
 
 
 
 

Valborg...

Igår var det Valborg och dags att sjunga in och välkomna våren som det så fint heter :) inte för att jag är så där högtidlig av mig precis. Men tycker att valborg är en mysig dag. En dag om vädret tillåter så ska man gå ner och titta på elden som dem tänder som tradition.
 
Sagt och gjort hade gått och små smakat på det under hela dagen. Men sambon han hade dragit på kalas och inte så kul att gå dit själv. Så frågade mamma och pappa. Dem visste inte om dem skulle gå eller ej. Men sen skrev jag till min moster och frågade. Bestämde att vi skulle höras av.
 
Så det slutade med en tur ner till majbålet som det heter. Skönt väder och trevligt att träffa mammsen, pappsen och mosterbus samt Pate. Sen även min andra moster och Dan :) många var där och pratade. Veija fick uppleva sitt första valborg :) käkade välling på plats. Underbara unge ♡ så duktig somnade sedan så rätt upp i sängen när vi kom hem.