Härliga lördag!

Så är det lördag äntligen! Efterlängtade helg som alltid :) skönt med ledighet och handboll! Detta är livet, bara ta det lugnt. Varje helg startar med att skolan slutar 12.00 like it! Sen blir det handbollsträning :) underbart! Härligt att vi är hela 24 tjejer nu mera, kommer nästan en ny varje träning, ett tydligt bevis på att våra tjejer trivs på träningarna och tar med sina kompisar ;) kuligt! Sen är det helt fantastiskt att man ser en sådan utveckling på deras spela också. Inte lätt att ta in nya varje vecka, men dem verkar tycka det är kul med alla nya ;) Denna lördag har bjudit på lagom sovmorgon 10.30 sen en sväng till Burlöv center :) där man fick handlat två handdukar till hunden, Martin som skulle handla inte jag. Fick även handlar ingredienser till min glassbomb som jag ska prova göra :) hoppas den blir lyckad för då ska jag göra en till, efterrätten till min födelsedag. Man måste vara ute i tid :D vad kvällen bjuder på vet man aldrig!!!

Inget...

Blev inget inlägg om min dag i Eslöv. Men det var inget intressant precis, så ni har inte missat något. Gårdagen bjöd i alla fall på fin fint väder, där av den underbara bilden på nyklippta Frank i solen :) underbart värre, träning var det igår också. Alltid lika givande, man blir så pepp på nästa träning. Dagen har varit som alla andra torsdagar, dock så tog jag igen en rest :) gött alla mins få rester från veckan då jag var sjuk! Nice att vara klar med alla rester, har inga rester nu igen som alltid :)

Heja Eslöv!

Redo för en dag i Eslöv ;) vad mer kan man säga? Haha inte mycket rubriken talar för sig själv skulle jag tro. Kommer uppdatering senare om min dag i Eslöövvv ;P

23 januari - 12

Även denna dag har snart passerat :) vilken måndag! Härligt, härligt, jobbat på med alla uppgifter i skolan. Fått bokat in våra studiebesök :) gött! Varit på intervju, gick fint. Fått trevligt samtal om jobb på FG i Staffanstorp disco för mellanstadiet nästa fredag :) gött ett tag sedan man var där nu. Men snart är man på banan igen, handboll bjuds det på denna kväll Sverige - Serbien :) inte världens bästa match men helt okej. Blir en kort dejt med Sociologiboken senare ;)

Frank :)

Världens bästa hund har fått duscha idag och borstat öronen har vi också gjort. Bara klo klippning och öronrensning kvar. Klo klippning blir det inom kort innan det är dags för frisören på onsdag ;) öronen tar vi efter! Sen är han extra fin :)

Helgen!

Denna sköna helg har bjudit på en hel del. Fredagen startade med en helt okej träning, lika kul som alltid :) sen hem och käka middag, mys framför TV:n! Lördag var det dags för sovmorgon, mys, litta plugg! Sen god middag och en sväng till affären. Hem och mysa framför TV:n gladiatorerna :) somnade som en sten! Tihi söndagen bjöd på uppstigning 09.00 då det var dags för handboll :) vår sämsta match på länge :/ tråkigt men sant! Nya tag på onsdagens träning! Kvällen bjuder på TV poppcorn och mys med lillebror och pojkvän :) me like it!

Fredag!!!!

Underbara fredag :) helt klart skönt får jag säga! Haft en vecka full med saker men det är nice! Undra vad denna helg kan bjuda på, förutom plugg och handboll??? Vi får väl se ;)

Spökhus!

Då var äntligen denna långa dag i skolan avklarad, riktigt skönt och man har ingen rest i drama mer :) me like! Gjorde om fritidskedarhuset till ett mentalsjukhus :) lyckades bra gjorde vi allt. Super bra jobbat FLU2! Själv var man sjuksköterska som bilden nedan visar ;P haha lyckad kväll!!! Snart kallar min sköna säng på mig :)

Träning/fotografering!

Då var även denna onsdags träning avslutad. Än om det varit en lite annorlunda träning, startade som vanligt 16.00 men redan 16.30 var det dags för första laget att fotograferas, nämligen dags för fotografering för klubben! Vi fortsatte träningen men på halvplan, faktiskt en bra träning och anfallssspelet börjar sitta mer och mer nice! Sen blev det en övning tillsammans med F02 :) nu inser man att "mina" tjejer blivit väldigt stora! :) fotografering för tjejerna var inte förrän 19.00 och det gick fint :) snackade som vanligt med fotografen ;) alltså en bra eftermiddag i SHK anda!

Tisdag 2012-01-17

Så har man äntligen fått komma tillbaka till skolan :) tihi det är nice, andra dagen i skolan avklarad och allt det bara rullar på! Trodde att jag skulle ha missat ännu mer än vad jag hade gjort förra veckan. Legat helt däckad i en hel vecka, helt sjukt. Men det är sant, inge kul alls. Dagen till ära så har jag varit och klippt mig hos min kära kusin Lotta, fint blev det, lite topping och klippt litta lugg. Det var ett tag sedan man hade lugg, men det känns bra! Så ska man bara färga i den grymt fula utväxten man har nästa vecka, så man får allt vänta några dagar till. Längtar redan minsann :) det kommer bli fin fint, ska dessutom fixa naglerna samma dag :) Som ett stort plus i kanten så har Sverige spelat mot Tjeckien idag :) vann gjorde dem också, det är NAJJS! Snart kallar sängen på mig, men innan dess så får det bli en liten sup(host medecin) så man kan sova. Ska krypa ner under täcket och läsa min bok av Lisa Marklund :)

På G...

Då är man på G igen får jag hoppas i alla fall :) var hos läkaren igår, fick konstaterat att det inte var halsfluss eller lunginflammation jag haft :) utan någon form av influensa :/ hemskt har det varit i alla fall men nu känner jag att jag allt är på G! Tihi fick i alla fall utskriven hostmedecin :) mycket nice första natten på en vecka som jag fått sova <3 hemsk att hosta som jag gjort, har aldrig varit med om det tidigare vilket jag är glad för! Äntligen är man nästan frisk :D

En kväll i Lund...

Så här vackert var det i fredags, en helt underbar kväll. Den 6/1 då jobbade man kväll i Lund 14.00-22.30 men det var allt en fin kväll. Dock så blev man sjuk sen på kvällen och ja det har man varit sedan dess. Är fortfarande sjuk :/ men mår dock mycket bättre :) så man får vara glad för det. Men man hade ju önskat att kvällarna och dagarna kunde vara som på bilden :)

Sjukling :(

Inget kul alls när man ligger hem och är sjuk. Värsta natten på länge kan jag lugnt säga, hostat sedan jag la mig i sängen somnade inte förrän 04.00 :( inge kul alls kan jag lova. Hosta hela natten är ingen hitt :/ fått sova lite under dagen iaf! Får hoppas att man får sova i natt :)

Varm oboy :)

Usch fy, jag har gått och dragit på mig lite sjuka :/ inte alls kul kan jag lova. Jag som inte ens kan komma ihåg när jag var sjuk sist!? Aja, det är härligt när man inte är sjuk så ofta. Tråkigt dock när man är det, missade första dagen i skolan :( inte alls kul men jag överlever. Hoppas bara att jag har någon röst imorgon för då blire skola :D me like it! Men det får vi allt se då, denna kväll till ära så har jag hittat en ny bästis :) helt klart underbar, varm oboy var namnet på min ny funna vän ;) min hals nya bästa vän! Men mitt i all denna sjuka så har jag varit lite duktig, jag har fixat med en massa papper, så nu är allt klart för den nya terminen av handbollen :) Denna kväll bjuder inte annars på något speciellt, men vad vet jag!?

En dagars läger!

Precis som rubriken lyder så har vi haft ett litet läger för våra F00-01 som har varit under nästan hela dagen. Med start 09.30 på Hagalid, där vi har gått igenom teori och anfallsspel :) sen har vi käkat lunch tillsammans! Samt åter igen tränat ett pass. Sen blev det en promenad ner till badet för lite badande, tjejerna fick prova på wet-west nice jobba mycket men i vattnet, vår underbara dag tillsammans slutade 19.00!

Fyndat!

Underbara tisdag :) varit på intervju för extra jobb, gick fin fint. Väntar på förslagna tider inom kort. Sen blev det en sväng in till stan där jag fixade båda mina klockor som jag fick i julklapp, dem var båda lite stora haha men nu sitter dem fin fint :) Sen sprang jag på denna fina skönhet nedan och kunde inte mer än ta den med mig hem 149:- REA!!! Me like :D tihi för övrigt så har jag duschat hunden och lagat köttfärssås gött snart vankas det mat!

Nytt år, 2012 here we come!

Nytt år, 2012 here we come!
Dock startade det nya året redan igår, men igår var det typiskt en sådan "inte göra något dag" kan vara skönt ibland men också lite tråkigt får jag säga. Man är så otroligt trött så man orkar absolut inte göra något! Man har ändå fått sina 7h sömn :) men ändå är man så TRÖTT! Man lägger sig för att kolla på TV, men somnar, man vaknar, somnar, vaknar omvartannat! Fick i alla fall avsluta förra året med en härlig dags jobb 8,5h :) goooa pengar om inget annat. Nya året är här och det känns bra. Denna dag till ära den 2/1 har bjudit på inte allt för lång sovmorgon 09.00 ringde klockan, 10.00 kom Magnus och Max på besök :) så tro det eller ej men vi har använt våra kloka huvuden! Dags att planera vårt endagars läger för F00-01 på onsdag, då vi ska nöta teori och praktik tillsammans :) Det är härligt att komma igång igen! Annars så bjuder denna härliga måndag på jobb, ska jobba kväll 15.30-23.00 :) första gången, ska bli lite spännande. Men det går säkert bra ;) Så får se vad som händer innan dess! Tänkte att jag skulle bjuda på en bild på min fina snöflinga som jag införskaffade förra året haha, känns som om förra året var länge sedan. Men det var ju i förr går ;)