Annandagen 🐥🌷

Idag var det också dags för lite kalas :) bästa mormor fyllde år. Så det blev lite påskmat med släkten och annat smått och gott. Ännu en härlig dag med massa folk för lilla Veija :) men lika glad är hon för det hehe. Man kan inte säga annat än att hon är social i alla fall. Skulle runt och hälsa på alla såklart.
 
Som sagt fint vårväder och solen sken nästan hela dagen i alla fall :) hehe så blev promenad både till och från mormor och morfar. Härligt att röra på sig.
 

Påskdagen 🐇

Denna dag bjöd på sovmorgon :) trots att vi ställt om klockorna hehe men sånt är det minsann. Sen fick vi gjort lite smått här hemma då det var så att lillebror kom med fyra flyttlådor som han ville förvara här hemma :) så vi tog ett ryck och fixade i vårt lilla förråd här inne under trappan.
 
Så mycket vi fick rensat :) härligt när vi var klara. Så är det när man bara slängt in allt. Hehe men vi fick in lillebrors alla saker där inne. Skönt för inget är ivägen. Eftermiddagen och kvällen spenderades hemma hos mamma och pappa där vi käkade räkor och annat gott. Härligt en mysig kväll mellan allt påskfirande. 
 
Bjuder på en bild på vår älskade lilla söta påskkärring som lämnade ägg till sin mormor och morfar :) sötare får man leta efter hehe 
 

Påskafton 🐤

Lite påskfirande blev det allt denna påsk :) påskafton tillbringade vi i Bjuv hos svärföräldrarna. Med massa påskmat och annat gått. En promenad i det fina vårvädret. Massa skratt bjöd ju vårt lilla hjärta på så klart. Super duper glad som alltid :) vår lilla linslus. En del nya ansikten men det brydde inte Veija sig om.
 
Så skönt att hon inte är blyg så direkt :) häligt! Så mycket lättade när det är så. Vårt lilla hjärta :) en bra dag helt enkelt.
 

Långfredag 🐰

Idag blev också en bra dag :) en lugn dag. Lite sovmorgon och sen frukost på det. Efter det blev det till att slappa och inte göra allt för mycket här hemma. Sen blev jag sugen på att besöka mosterbus :) så skrev och kollade vad dem hittade på. Dem var dock ej hemma då.
 
Så vi fick höras senare :) funkade för oss då vi ej hade något bestämt. Så det blev en tripp till gammelmosterbus på eftermiddagen men innan dess blev det ett besök hos mormor och morfar. Träffa kusinen också som var nere på besök. Sen en kväll hos gammelmosterbus, mysigt minsann. 
 

Skärtorsdag 🐣🌷

Denna dag spenderade vi hemma hos min älskade farmor :) mysigt minsann hade bestämt att jag och Veija skulle komma på besök och ta en fika vid 12.00 tiden. Hon är ju rolig min farmor då vi inte kunde komma för tidigt hehe då hon skulle och tanka bilen samt lite andra ärenden på förmiddagen. 
 
Så vi gick upp i lugn och ro :) åt frukost och tog en tur med Kiwi tyvärr var vädret inte på topp. Men ack det var rätt skönt ändå. Sen in en sväng och bara ta det lugnt innan vi traskade iväg för att fixa lotter till lillebrors påskägg :) en påskblomma till farmor. Sen hem till farmor. 
 
Då mammsen och lillebror samt Frank hade bestämt sig för att komma till farmor dem med. Så det blev en mysig förmiddag :) med hemmagjorda pannkakor, mumsigt värre! Veija hade vatt snäll då hon fick ett påskägg av farmor med innehållande två dregglisar en peng och annat smått. Så sött :) sen fick jag en jätte fin hare.
 
En bra start på påsken minsann :) sen fick vi handlat lite påvägen hem. Sambon jobbade ju länge och extra efter jobb. Så en solo dag för oss tjejer i familjen. 
 
 

Har det bra...

Här hemma har vi det bara bra. Fast att vi vaknade sent idag 09.20 var klockan när lillfisen vaknade. Dock vaknade hon till vid 06.50 så då la vi oss och mös sen somnade vi om. Hehe så en sovmorgon på det :) dammat samt dammsugat övervåningen och renbäddat både vår och Veijas säng är gjort. Även dammtorkat nedanvåningen :) dammsugning kvar här nere. 
 
Toaletterna tar vi imorgon minsann :) man kan inte göra för mycket på en gång. Hehe nu vilar vi och myser i soffan. Veija sover en sväng och Kiwi och jag slappar i soffan. Snart kommer världens bästa sambo hrm och Veijas farmor kommer på besök.
 

Update...

Gahhh man hinner ju nästan inte med något. Dålig uppdatering här i alla fall måste bli bättre på det helt enkelt så man får ner skrivet en del
 Man glömmer så lätt! Men sånt är det :) hänt en del i alla fall sen sist. Veija har haft en mini kräkfest usch fy tur det bara blev en gång. Så då fick man sitta i telefonkö i ca 30 min. Men vad gör man inte för sina barn. 
 
Sen har Veija tjinkat med den varma lagade maten sedan dess :/ inget kul. Igår va de sådan kris så det blev gröt till middag. Så det blev samtal till BVC och vi fick förslag :) det hjälpte det är tänderna som spökar! Lilla loppan inte lätt att äta och tugga när tänderna gör ont. Men lite Alvedon :) så idag har loppan ätit som vanligt. 
 

Tidiga morgon...

Torsdag och klockan ringde 06.00 ja tro det eller ej jag hade ställt klockan och det var innan 07.00 detta för att jag skulle gå och jobba :) en kort dag 07.00-12.00 blev det denna gång. Trodde jag skulle vara super trött när klockan ringde men ej! Det gick fint att gå upp faktiskt :) härligt att jobba lite. 
 
Kan bara säga att jag verkligen trivs i den här miljön och med själva jobbet på Lss boende :) det är speciellt men så fantastiskt! Svårt att beskriva utan att ha provat jobbet. Sen att vårt härliga vår väder har börjat att komma så smått varje dag är härligt. 
 

11 månader ❤

Idag precis på dagen så blir vårt lilla hjärta hela 11 månader. Tänk att jag redan varit mamma i 11 månader :) det går inte att beskriva med ord hur känslan är. Snart nog ett helt år! Tiden bara springer iväg och då menar jag verkligen springer iväg. Svårt att förklara men som jag skrivit så många gånger förr så är det helt fantastiskt hur vårt lilla mirakel växer och utvecklas varje dag. 
 
Vårt underbara hjärta, inte som alla andra men vad gör det. Jag visste redan från första stund att du var speciell! Något som de flesta säger om sina barn. Men fler har bekräftat ♡ sen att hon är den sötaste det kan ju inte vi hjälpa! Det är många som säger att hon är söt men priset tar nog killen på espresso house i Malmö ;) 
 
Mamma och jag står och ska beställa jag börjar med "Vi skulle vilja ha..." då säger killen som lägger huvudet på sne och säger "Ni får vänta lite jag måste bara betrakta ditt barn" Ja och mamma kollar på varandra, sen fortsätter han "Jag tycker inte om barn och brukar tycka att dem är fula men hon är otroligt söt och verkar lugn och snäll" haha ja vad svara man på det!?
 

Härligt...

Det är så fantastiskt :) har tagit upp ett av mina stora intressen igen. Att teckna och rita! Men denna gång lite mer seriöst. Då jag inlett ett samarbete med en gammal barndomsvän som har ett eget företag där hon syr bland annat barnkläder och gör tryck. Så det är där jag kommer in i bilden :) jag ska designa trycken och vi ska troligen göra eget tyg!
 
Känns toppen och spännande hehe så här hemma flödar kreativiteten och inspirationen är på topp :) så får vi se hur det blir. Fick provtryckt ett av mina alster till Veija, så nöjd!
 

Vi vill ha vår...

Nu vill vi minsann ha vår och fint väder varje dag. Om det behövs regn så kan det regna på nätterna ;) hehe här Hemma är vi trötta på tråkigt och blött väder. Vi vill ha vår! Just nu vet man ju inte alla gånger vad man ska ta på sig när man ska ut. Lite så är det ju, men det är ju ingen merän vi som valt att skaffa hund. Men trots att vi har trädgård, så ska vovven få komma ut på sina promenader :)
 
Trädgården är bara en nödlösning :) som är bra att den finns. Men röra på fläsket det behovet har vi alla haha inte bara hunden ;) tihi sånt är det. Men någonstans så känns det som om våren är på g då snödroppar och annat smått och gott har kommit upp. 
 

Simning 🐠

Vårt lilla vattendjur fortsätter att plaska runt och mysa i vattnet på babysimmet :) man kan inget annat säga än att Veija bara älskar vatten. Man ser riktigt hur hon njuter när hon kommer i vattnet. Dock är det inte lika poppis att duscha av sig inann simmet. Men ack det är ett måste, tror dock det är för att det blir lite kallt. 
 
I söndags var mormor med och simmade med Veija och som båda njöt hehe :) älskar ju vatten båda två minsann. Det var kul att titta på tycker jag, det blir en helt annan sak än att skälv vara i vattnet :) hehe men det är mysigt att simma med Veija. Älskade lilla söta unge! 
 

Barnkläder...

Finns det något bättre än barnkläder!? Nej jag tror minsann inte det. I lördags var vi en sväng hemma hos sambons mamma och pappa :) där min härliga svärmor hade hittat massa barnkläder på vinden sedan sambon och hans bror var små :) roligt att kolla på.
 
Fick dessutom med mig en del hem som lilla loppan kan ha :) lite att växa i så klart hehe men man tackar inte nej till barnkläder. Tyvärr var där mycket som hon redan växt ur! Vår stora tjej! Så en mysig dag i Bjuv då älsklingen fyllde år och allt. 
 
Veija fick också inviga pappas gamla gåstol hehe den diggade hon och körde runt i precis som här hemma i sin egen. Underbart att se! 
 
 

Veijas rum - del 1

Japp då har vi äntligen fått tummarna loss och börjat fixa i Veijas rum :) tidigare så har det bara stått en massa saker där. Alla Veijas saker fick stå där och vi har förvarat hennes kläder i garderoben. Men inte kommit längre. Men Nu så fick vi ett ryck.
 
Så det börjar falla på plats :) hehe så kul att pyssla en massa med hennes små saker överallt och Veija har minsann flyttat in i sitt rum. Stora tjejen nu jue hehe men allt är inte klart lite heller som ska upp också. Men bjuder på förebilder innan vi startade möbleringen :) det var ju ett tag sedan vi målade och fixade golv och tak samt lister som vi fick hjälp med. Det var när Veija låg i magen :) hehe