Lycklig...

Det är svårt att finna orden, dem rätta orden för vad jag känner för dig. Mina känslor blir bara tydligare och tydligare för var dag som går. Det är så fantastiskt att man kan  känna så som jag faktiskt gör för dig. För första gången i mitt liv känner jag att mina känslor blir besvarade på samma nivå, ett sätt som dem aldrig tidigare blivit :) kan man vara annat än glad?! 
 
Tror faktiskt inte det går att vara lyckligare än vad jag är när jag är med dig! Allt känns så bra :D att man kan känna såhär för en annan människa är svårt att förstå,  känslan går inte att beskriva med ord, det måste upplevas ;) 
 
Att man dessutom haft en sådan tur som jag att få träffa en sådan underbar människa som du min älskling är det inte alla som har :) Men jag har haft turen, vilket jag är glad för.
 
 

Stort GRATTIS!

Som sagt ett stort grattis till världens bästa morfar på hsns dag ;) hela 80 år, inte dåligt det! Kalas med hela tjocka släkten och massa god mat är aldrig fel :) alltid lika trevligt att komma hem till mormor och morfar.  Blir lite mer firande nästa helg :D

Nytt...

Denna dag till ära så ringde första larmet redan 05.30 ja fråga mig inte varför för det hade räckt med 05.50! Men, men så vart det minsann ;) finns ju dock en förklaring till denna tidiga uppstigning. Man skulle nämligen på intervju för jobb i sommar :) happy me! Inte förrän man hoppade av tåget i Kävlinge så förstod man att det verkligen var sant, en jobb intervju!  Dock har jag aldrig någonsin varit nervös inför en intervju. Vilket är skönt, precis som de sista intervjuerna jag varit på så gick denna också BRA! Så nu har man fått nytt jobb igen, så jag vet vad jag ska göra i sommar :D

23 April - Utflykt!

Dagen till ära så var det dags för utflykt med alla barnen på jobb :) Faktiskt något som alla har längtat efter ett bra tag. Vilket alltid är kul :) Dock så möttes man av regn när man vaknade och rullade upp gardinen. Men vad skulle man göra åt saken, inte speciellt mycket. Men man fick allt ta sin väska och ge sig iväg på cykeln i regnet.
 
Dock så slutade det :) men precis innan man var framme så började det ösregna, inget kul när man ska på utflykt till skogen. Genarp, stod på schemat! Ett bra tag sedan man var där, dock inget kul väder alls. Grått och trist samt massa blåst. Inte alls kul med detta väder. Men glada i hågen, så satte vi av ut på utflykt. Efter en promenad i skogen, massa lek så var det dags för lite mat, härligt med alla barnen. Så stolta över sin matsäck! Sen efter maten blev det massor med lek innan det var dags att bege sig till bussen.
 
Hem och ha lite möte innan det var dags att mysa lite eftermiddagsmys med barnen innan man skulle bege sig till frissan för att göra sig lite snygg ;) man ska ju trots allt på arbetsintervju imorgon! Härligt, känns spännande ;) Sen får man ju bjuda på en liten vårbild från idag :D
 

Hobby...

Hobby påhög nivå :) Ja, alla har vi olika intressen och tur är la det. Ett av mina stora intressen är nagler, eller ja nagellack ;) underbart med alla dessa färger som finns. Här kommer ett litet smakprov från förra veckan, dock inte alltid det lättaste att göra det på sig själv. Men måste ändå säga det att det faktiskt har blivit en vana att göra det på sig själv, det blir nästan lite bakvänt om man ska måla någon annans naglar.
 
Det är inte ofta som jag blir missnöjd med mina naglar, men förra veckans som jag har på bilden är några av de bättre :) sen veckans blev ingen höjdare, så de rök. Så denna vecka fick det bli röda :) Helt vanliga röda, underbart med rött, för rött är sött ;)
 

Hej förkylning!

På beställning kommer här ett inlägg ;) det var ju faktiskt ett tag sedan sist det blev ett inlägg. Min kära älskling som saknar mina inlägg ;) tihi här kommer i alla fall ett. Precis som på beställning så har jag åkt på en förkylning, som ett brev på posten :( inget kul. Men får hoppas att det bara blir en mini omgång. Har ej tid med en dunderkur igen ;) Men man får vänta och se vad det blir av det hela inget annat att göra ;) nu blir det till att ta en efterlängtad rast på jobb. Man blir lite små seg när man är lite förkyld och imorgon ska vi på utflykt :) till skogen!

Today...

Dagen som från början var toppen, efter en bra dag på jobb. Lagom mycket att göra också vidare, kära kollegan/moster är frisk igen och tillbaka :) dock har man känt sig lite si och så hela dagen. Lite små kli i halsen, men det går la över ;) hehe om inte tidigare så när jag gifter mig haha! 
 
Sen mitt i allt så blev det ju strålande solsken framåt eftermiddagen :) underbart att vara ute i det fina vädret med alla barnen och trevliga kollegor :) sen blev det så klart den dagliga cykelturen hem för att käka en glass :) mumsigt värre, sen spikmattan en stund innan man traskade en lång runda med vovven :) Inte ett allt för kul brev i brevlådan idag, men ack finns inte så mycket man kan göra åt det hela :/ Får helt enkelt vänta...dock tusen tankar som far runt. Men man får tänka positivt :) Får i stället avsluta denna dag med att träna lite handboll, hoppas att det går bra i alla fall!
 
 
 

Idag, igår, i förrgår...

Underbart, det är bara förnamnet, det är svårt att beskriva. Det blev en bra helg, även denna tillslut ;) tihi skönt var det i alla fall när klockan slog 16.00 på jobb i fredags och det var dags att gå hem. Härligt efter en lagom lång vecka, med mycket att stå i på jobb. Så skönt med lite helg :) Dock hade man inget planerat direkt på hela helgen, fick dock bli lite städ sådär en fredags eftermiddag :) men det måste ju också göras. Blev dammat, dammsugat och renbäddat i all hast. Men med god musik så går allt! 
 
Så fick det bli en lång och skönt dusch, sen bara hoppa i onepiecen och mysa i soffan. Samt kolla lite film också vidare, käka lite räkor och annat mys. Innan det var dags för mammsen att komma hem från Ullared med massa överaskningar :) underbart! Alltid kul att få lite nya saker, det ska man inte ljuga om. Dock en konstig känsla att vara utan älsklingen en fredag! Länge sedan sist måste jag säga. 
 
Sovmorgon unnade jag mig i lördags haha ;) en halvtofrivillig sådan! Då telefonen inte aktiverat mitt larm, men hade ju inget bestämt så kunde ju kvitta. Dock blev det en liten shopping tur med mammsen och sedan handla litta mat :) mumsigt värre. Sen fick man ett sms från världens bästa älskling att han spelat klart och vann allt i singlen och kom fyrai dubblen ;) duktig! Massor av mys blev det sen på lördagen, då älsklingen kom till mig :D kan man bli gladare?! Nej tror inte det!
 
Det finns ingen som du min älskling, ingen som är så underbar som du. Det är ingen som är så snäll, go och bra som du älskling. Kommer nog aldrig någonsin kunna berätta för dig hur mycket du betyder för mig, inte i ord, inte i känslor och allt annat. Men en sak som är säker är att det finns ingen som du älskling, älskar dig av hela mitt hjärta idag och föralltid ♥
 
 
 
 
 

Dagens...

Detta är dagens ihop kok :) haha hemmalagade köttbullar, mos, lingon och gurka :) mumsigt värre får jag säga. Ett bra tag sedan jag både åt och lagade köttbullar. Lite konstigt kanske för det är så gott och så enkelt ;) Men det är det fler saker som är faktiskt! Men det finns ju inget som slår hemmalagad mat, finns inget godare får jag säga. Sen ska det helst vara husmanskost också :D det är det bästa!
 
För övrigt så får man ju säga att man har att göra på jobb i alla fall. Då min kära kollega/moster är sjuk och har varit det snart en hel vecka. Så man har varit själv på avdelningen. Dock varit en tjej och jobbat några timmar. Men man har att göra med de små hulliganerna, dock har jag fått jobba lite med 1 åringarna idag, så mysigt :) 
 

Operation...

Nu vart det allt ett tag sedan det blev ett inlägg här. Men så kan det bli ibland, när man har fullt upp :) så man ska inte klaga minsann. Precis som det ser ut på överskrivten så har jag opererat mig, men det låter allvarligare än vad det är. I alla fall om du frågar mig ;) tihi opererade ut en tand i måndags, en visdomstand. Inget kul direkt och det blir ju inte precis bättre när tanden sitter som berget och har tre rötter i stället för två som normala tänder. Sen att det skulle ta 30 minuter att få ut tanden, det var ju ingen hitt precis. Skönt när den väl var ute, men nu återstår det en läkningsprocess som inte är någon hitt. Men ack det ska lagå, dock jobbigt på morgonen och precis när man ska somna.
 
Tråkigt att man fick hoppa på träningen i måndags, man drog ju på sig lite feber efter operationen och sen fick man inte utöva fysisk aktivitet på två dygn efter operationen. Synd när man var så sugen på att träna, men det fick i stället bli en lång promenad i det fina vädret. 6 km blev det och då får man ju bjuda på en härligvår bild. Bästaste vovven och jag som väntar på älsklingen när han var inne och köpte glass :) mumsigt värre!
 
Annarsså har man bunkrat upp med panodil här hemma och varmchoklad ;) dock jobbat hela veckan. Kanske inte den bästa idéen men så vart det. Lite vila också så ska det nog gå bra minsann. 
 
 

2013-04-04

Efter ännu en dags jobb 08.00-16.00 på nya jobbet med alla barnen :) härligt väder och massa bus hehe ;) det tycker vi om! Så blev det en cykeltur hem för att byta om till joggingkläderna. Svårt att motstå det fina vädret ;) så det var i joggingkläderna och snöra på sig dojjjorna. Så vart man på g till nästa sak i dagens planering. 
 
Bollskolan med ännu fler barn. Kan det någon gång bli för mycket!? Nej, tror minsann inte det ;) hehe det är inte utan att man längtar efter egna små kottar :) mysspyss på hög nivå! Byta blöjor gör man inte varje dag precis men nu hör det till vardagen ;) men inte bekommer det mig :) 
 
Innan man for till bollskolan hann man kolla lite på recept i sin baka tidning :) mumsigt! Totalt 3km fick man rört på sig idag, förutom min dagliga cykeltur till och från jobb. Härligt premiären idag för joggingen ;) nu är vi på g igen ;) hem efter träningen med de små, värma lite mat samt baka muffins :D två satser blev dagens resultat, vanilj- och chokladmuffins :) nu blir det en tur med vovven och sedan mys i soffan för resten!
 

Mitt hjärta ♥

Mitt hjärta slår för dig, bara dig, mitt hjärta det är du ♥ Föralltid kommer mitt hjärta slå, slå för dig, för oss älskling. Det finns ingen annan, ingen annan för mig. Finns ingen annan jag vill dela mitt liv med än med dig, min andra halva. Utan dig är jag inte hel, när jag är med dig är allt som bäst. Livet är på topp ♥ när jag får vara med dig.
 
Vill vara med dig varje dag, somna bredvid dig varje kväll, vaknar upp bredvid dig varje morgon, få dela mina dagar tillsammans med dig. Planera min vardag, semester, lediga dagar och allt annat vad livet innehåller. Skulle kunna gå över berg och dalar för att få vara med dig ♥ Att känna såhär trodde jag inte var möjligt, att det bara fanns på film. Den perfekta kärlekshistorian, med det perfekta kärleksparet. Men dessa känslor finns och jag känner dem. Varje dag, varje gång jag vaknar, varje gång jag tänker på dig, jag ser på dig, jag känner din närhet, ALLTID ♥
 
För 9 månader sedan var det den 3 juli och det är dagen med stort D! Dagen då jag och du blev vi ♥ Det är underbart, det går inte att beskriva, denna känsla. Man kan inte annat än att vara lycklig, flera gånger om dagen får jag tänka en extra gång, om det är sant att du finns ♥ Jag älskar dig av hela mitt hjärta och kommer alltid att göra det, vad som än händer ♥
 
 

Solstrålar...

Det är inte utan ett leende på läpparna som man bege sig till nya jobbet :) det är underbart att man fått ännu en sådan här unik chans får jag säga. Man kan ju inte säga annat än att jag haft tur ännu en gång, gått från det ena jobbet till det andra :) men vad gör man inte för att jobba. Började ju klättra på väggarna efter 2 dagars ledighet ;) och jag som hade 2 hela veckors ledighet mellan mitt förra jobb och de nya.
 
Men jag överlevde dessa två veckor, så ska inte klaga. Fick ju sysselsätta mig med andra saker. Dock så gick dessa två veckor snabbt får jag säga, men så är det la alltid. Precis som helgerna, dem hinner knappt börja förrän dem är slut. Från det ena till det andra, nu är man igång och jobbar igen. Snacka om att man mår som bäst när man är igång, när det händer saker, fullrulle vetebulle ;) Mitt nuvarande jobb är på en förskola, så nu får man jobba med lite mindre barn, härligt. Barn på 3 år, så underbart. Bara andra dagen idag, men det känns superduper kul. Helt klart en utmaning, en krävande grupp med härliga barn.
 
Men det är bara till att ladda batterierna när man får chansen också köra på :) happy! Jag kan ju i alla fall konstatera, efter att ha jobbat med bebisar 3 månader och uppåt, ungdomar 13+, äldre 65+, barn 4-12 år och nu 3 åringar så är det lika stora utmaningar vilket som och man lär sig minst lika mycket, fast olika saker med alla grupperna.  
 

PÅSK!!!

Så har det varit påsk i år igen, faktiskt så har jag käkat påskmat detta året, har annars haft förmågan att undkomma denna mat :) haha inte för att jag inte tycker om det. Utan mer för att ;) Sen har jag dessutom lyckats att fira påsk detta året, var ju ett tag sedan man gjorde det. Man fick ju dessutom äran att fira med älsklingen och svärföräldrarna :) hemma hos älsklingens kusin i Knäred. Så nu har man varit där också ;) inte varje dag man är där!
 
Första gången man var i Knäred :) fick dessutom se vattenfallet som ligger i Knäred och som min mormor läste om i skolan när hon var liten. Tänka sig Flammafallet :) det var fin. God mat blev det med, lite smakprov här nedan på påsktårtan jag och svärmor gjorde :) fick även äran att göra silltårta!