Operation...

Nu vart det allt ett tag sedan det blev ett inlägg här. Men så kan det bli ibland, när man har fullt upp :) så man ska inte klaga minsann. Precis som det ser ut på överskrivten så har jag opererat mig, men det låter allvarligare än vad det är. I alla fall om du frågar mig ;) tihi opererade ut en tand i måndags, en visdomstand. Inget kul direkt och det blir ju inte precis bättre när tanden sitter som berget och har tre rötter i stället för två som normala tänder. Sen att det skulle ta 30 minuter att få ut tanden, det var ju ingen hitt precis. Skönt när den väl var ute, men nu återstår det en läkningsprocess som inte är någon hitt. Men ack det ska lagå, dock jobbigt på morgonen och precis när man ska somna.
 
Tråkigt att man fick hoppa på träningen i måndags, man drog ju på sig lite feber efter operationen och sen fick man inte utöva fysisk aktivitet på två dygn efter operationen. Synd när man var så sugen på att träna, men det fick i stället bli en lång promenad i det fina vädret. 6 km blev det och då får man ju bjuda på en härligvår bild. Bästaste vovven och jag som väntar på älsklingen när han var inne och köpte glass :) mumsigt värre!
 
Annarsså har man bunkrat upp med panodil här hemma och varmchoklad ;) dock jobbat hela veckan. Kanske inte den bästa idéen men så vart det. Lite vila också så ska det nog gå bra minsann. 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo