Resturang...

När sambon har bokat bord på restaurangen i byn och hela familjen ska gå ut oh äta. Så mysigt, händer inte så ofta. Vi trivs förvisso hemma, men ibland så festar vi till det och har extra mys. Som idag, eftersom jag fyllt 30 ;) hehe Så det vart bara till att fixa sig och göra sig redo. Vi hade bestämt att vi skulle promenera dit eftersom det var uppehåll och hyfsat väder. Såg framemot detta så otroligt mycket hela veckan och nu vart det dags ;)

(null)

Våra älskade solstrålar så fina ;) tänk att vi har två så fina barn. Älskade ungar kan inte med ord beskriva min kärlek till er! Väl framme vid restaurangen så blev jag rejält överraskad för där satt mamma, pappa, lillebror och svärföräldrarna ;) hehe hade jag inte alls väntat min minsann. Så överraskad. Så det blev en lyckad kväll, som vi sedan avslutade hemma hos mina föräldrar. Så lycklig för att jag har en så underbar familj. Älskar dem allihop! Haft en fantastisk 30 års dag och blivit  uppvaktade samt överraskad :) 

(null)


Min kille 💙

När liten börjar bli stor ;) det är ofattbart hur snabbt tiden faktiskt går. Vår älskade lille kille blir minsann snart 2. Åh för att inte tala om allt som han lär sig varje dag. Att se honom utvecklas varje dag, det är så häftigt. Som idag, då kröp han upp på en av stolarna i köket och satte sig där för att leka vidare med sina älskade babblare. Han bara älskar sina babblare. Det är så roligt att se att något kan bli så uppskattat. Älskade lilla minimänniska!

(null)

Det är mer än roligt att få följa din utveckling, du börjar utan tvekan att bli en egen liten person. Få din egen personlighet. Men oavsett hur gammal du är så kommer du alltid att vara mammas lilla kille ;) Min älskade lille Vegas, så söt när du satt där på din lilla väska ;) söta du!

(null)

De bästa 💖

Mina älskade barn, det är guld värt att få spendera varje minut med er. Jag har trotsallt överlevt att börja jobba och inte vara hemma varje dag med er. Men jag kan inte säga utan att jag saknar att vara hemma med er varje dag och mysa. Hitta på allt som vi hittade på också vidare ;) 

Men nu suger jag in varje sekund med er, varje liten stund är så underbart. Svårt att förstå att tiden går så fort. Älskade barn idag satt ni tillsammans i soffan och mös. Tur man hinner med med telefonen ibland ;)

(null)

Lov...

När det är sportlov och man jobbar ändå ;) men det är då det är kvalitetstid att jobba ;) mindre antal barn och det finns tid till att andas. Bara vara och hinna med att stanna upp. Denna termin har jag provat att ha delad tjänst, årskurs 3 på skoltid och klubben(årskurs 4-6) på eftermiddagarna :) en utmaning på många punkter men ändå givande.

Idag hade vi besök på biljardklubben på lov schemat. Ett litet besök som uppskattades både av elever och vuxna. Trevligt för alla, så det blir säkert fler besök.

(null)

Svärmor 60 år 🎁

När den första av 3 fyller 60 i år då är det kalas på schemat för hela familjen. Idag vart det kalas för svärmor som fyllt 60 år ;) hipp hipp hurra för svärmor idag! Det blev mumsig kycklinggryta och gott till middag sen blev det minsann tårta gånger två till efterrätt :) En mysig dag tillsammans med kalas och gott. 

(null)

(null)

(null)

Kalas 🥳


Så vart detefterlängtad lördag och ännu en vecka har rullat på :) hehe idag är det kalas på schemat för hela familjen. Min käre mosters man som fyllt år ;) Så en lugn förmiddag hemma sen blev det kalas för hela slanten :) även dags dagen till ära att inviga nya locktången! Super nöjd får jag säga minsann. Inte varje dag man har tid att locka håret men så smidigt ;)

(null)

Dagens kalas firande vart trevligt som alltid, fick träffat kusinens lilla nytillskott i familjen. En liten valp :) Det bjöds på Pizza och annat gott ;) det är inte varje dag det ;) hehe härligt med kalas ibland!

(null)


Hjärtan 💞

Ni är våra hjärtan, vårt allt. Det finns ingen som er. Våra allas små hjärtan :) vad passar bättre än att dela en bild på våra hjärtan på alla hjärtans dag. Mammas små skatter, det finns ingen som er. Att få ha er i mitt liv gör mig till världens rikaste! Jag är så glad, jag är rik! Glad alla hjärtans dag på er alla!

(null)

30 🎈

Det är minsann inte varje dag man fyller 30! Men för mig känns det som alla andra födelsedagar. En speciell dag, min dag! Men att jag skulle bli äldre ;) ehh haha Det vart en vanlig morgon, en torsdag som alla andra torsdagar, lämna barnen på förskolan och sedan bege sig till jobb! Där man blev uppvaktad av kollegorna. Lagom överraskad med både blommor och choklad! Nästan så man själv glömt att man fyller år, men alla andra hade koll ;) hehe en härlig dag på jobb, lagom trött efter jobb. 

Men det vart till att cykla hem till mammsen och Pappsen för att bli firad där hemma. Hela familjen och lillebror kom också. Hämtmat och tårta stod på schemat :) sen massa paket och fint! En lyckad födelsedag minsann. Så denna 30 åring landar i sängen nu med ett leende på läpparna!

(null)


VAB 👦🏼

Så vart årets första vab-dagar gjorda. Check på den liksom. Men det är sånt som hör småbarnslivet till och speciellt denna årstid. Bara till att göra, sambon fick äran att ta det i måndags då han ändå skulle in med dottern på återbesök med hennes arm hos sjukgymnasten. Allt såg fin fint ut, så lillebror fick hänga med där ;)

Sen vart det min tur, jag fick äran att vabba tisdag och onsdag. Inte för att jag är någon doktor men. Troligen är det tänderna som spökar på Lilleman och lite blåsor på det. Sen har han haft lite feber men inte så mycket ändå. Men när man ändå är hemma så får man ju va effektiv så har minsann. Handlat en del igår och idag har vi tvättat en massa. Hittat lillemans mössa som vi tappade igår :) sen har vi myst massor. Man får ju passa på, det kommer alltid något gott ur det "onda" som man brukar säga.

(null)






Efter lång tid...

Efter ett långt ofrivilligt uppehåll så vart vi tillbaka på bolleken denna söndag :) till barnens stora förtjusning! Det vart allt ett bra tag sedan vi va där sist. Men har ju hunnit med några förkylningar och en gipsad arm. Så vi har haft våra anledningar minsann ;) hehe men nuså! Så två trötta men nöja barn har vi här hemma en söndag som denna. Hej söndag, imorgon kör vi måndag igen :)

(null)

 




Förskolan 💕

När man lämnar båda barnen på samma avdelning, lite spännande tyckte dottern ;) sonen han förstår inte det hela än. Än är han på sin avdelning, än är han på den andra. Men lika glad är han för det. Känns så bra i mammahjärtat att de är så nöjda och säkra i sig själv båda barnen. Då känner man att man faktiskt har lyckats med en sak! Mina älskade små hjärtan!

(null)

Ute ☀️

Vilken underbar dag idag, så härligt att vädret har varit på topp nu några dagar. Då får man ju passa på att gå ut, dock har det varit kallt. Men vi fick oss en promenad minsann, hela familjen. Barnens mormor, morfar och morbror vart också med. Härligt i vårsolen om man får säga så. Sen hem och mysa i värmen ;) hehe lekplatshäng hann vi också med på promenaden. Det är härligt när man kan vara effektiv :) 

(null)

1 ᖴEᗷᖇᑌᗩᖇI 💗

För att vi firar in att det är ny månad med lite helgmys med något av det bästa jag vet. Chokladdoppade jordgubbar, det är så gott! Slår det mesta minsann ;) Saltapinnar är också en gammal favorit hos mig. Polly är de nya, har fått spel på just polly den senaste tiden ;) Men alla har vi våra laster ;) haha Hrm hur det går med vikten, jo jag går lite upp och ner så måste nog inse att jag nått min kropps målvikt :) men inte min målvikt jag själv skulle vilja. Men är nöjd nu med, allt nu är en bonus!

(null)