Tvåsiffrigt 🤰🏼

Gahh nu springer verkligen dagarna förbi och veckorna. Idag är vi nere på tvåsiffrigt, vilket innebär att vi har 99 dagar kvar till BF som längst! Vissa dagar går sakta och en del dagar bara springer förbi. Men när man ser att det är nere på tvåsiffrigt så börjar man fatta att det går med stormsteg framåt! Ibland känns det som om det var igår vi plussade. Sen ibland känns det som att vi närmar oss med stormsteg till den stora dagen. Enligt appen och datumet vi fått för BF så är det 99 dagar kvar, men som sagt tror att lillebror kommer i september och inte oktober. Så i så fall är det mindre än 99 dagar kvar. Vilket man aldrig kan veta exakt, men när vi ska på TV-ultraljud så ska vi be om vi kan få ett nytt datum om de tror att vi är längre gångna som de sa sist.

Mycket för vår/min skull då man räknar dagar/veckor på ett helt annat sätt än sist vi va gravida. Men det är inte så konstigt, sist visste man typ inget. Nu har man en erfarenhet mer med sig. Målet är 38 veckor, men framförallt att bebis stannar längre än storasyster. Samt att bebis mår bra och är frisk när han kommer. Precis som storasyster än om hon hade brått 29+6 kom hon i en radande fart! Tror lillebror kommer 38+2 ;) ännu en magkänsla!

(null)

Du 🖤

Alltid du mitt hjärta, du kommer alltid att vara vår lilla lus, oavsett hur stor du är. Idag för 3 år sedan skulle bli dagen med stort D :) dagen då vi fått för BF. Sen att det datumet alltid är ungefär, men man har något att gå efter ;) men du hade bråttom till världen! För du såg till att komma till oss redan i april månad. Älskade lilla lus, med raketfart kom du och överraskade oss alla! Men är man sugen på livet så är man. Vi hade mer än tur kan jag säga, du var stor för din vecka. Men ändå så liten tyckte vi 1630g kärlek med ett envist humör minsann! Så älskad från dag 1 vår älskade dotter! Tänk snart blir du storasyster :) du får lära lillebror alltid du kan :) Vi älskar dig!

(null)



Hallå 🐕

Man ska inte sluta förvåna sig minsann. Måste ju erkänna att det är extra skönt att sova en stund mitt på dagen när dottern slumrar en stund. Ibland tror jag att det är jag som är tröttast. Eller nej det är faktiskt hunden. Som direkt när vi säger till dottern att det är dags att vila så står hunden i givakt nedanför trappan och bara väntar på att få springa upp och lägga sig. Som på bilden nedan, haha hon springer upp och sen kollar hon om vi är med. Mupphund ;) men söt är hon! Sen är hon inte sen med att breda ut sig i sängen och börja snarka. 

(null)


Mysdag 💕

Lite ledigt igen, skönt med tvådagars arbetsvecka minsann, skulle man haft oftare. Speciellt nu när man har bulan! Men får ta dag för dag, ibland känns det svårt att tänka sig att efter semestern ska jag jobba igen 3,5 vecka typ! Men vissa dagar känns det super och som en självklarhet. Men målet är att jobba augusti ut! Så får vi se men hoppas. Idag är det torsdag och det har snart gått ännu en vecka. Tiden går fort minsann, idag har vi hunnit med lite sovmorgon. En tur till Lidl för att köpa lite smått och gott. Blev en hel melon! Nöjd dotter hehe ja även mamma. Sen en sväng på lekplats, innan vi traskade hemåt igen för att baka en smulpaj.

Det blev smulpaj med rabarber och nektariner :) mumsigt minsann. Sen lite vila på det, innan svärmor kom med lunch och det sedan var dags för ett besök hos barnmorskan. Allt va fint med bulan/lillebror magen hade växt bra. Hon trodde även att lillebror redan vägde 1000g då det är en "stor" bebis där inne. Hehe känns ändå bra minsann, om han skulle få för sig att ha bråttom som storasyster. Sen lovade barnmorskan mig en remiss för TV-ultraljud så vi vet exakt hur stor bebis är där inne. 

Skönt med ett extra besök hos barnmorskan innan hon går på semester. Nästa gång är det dags att lämna ett extra urinprov så man kan se om uvi har försvunnit, sen är det glukosbelastning som är på schemat! Hoppas att det går bra som sist. Efter barnmorskan blev det hem för lite fika med mamma och svärmor som var hemma hos dottern. En mysig eftermiddag, med massa lek och bus. Fint väder var det ju dessutom denna torsdag.

(null)


Bebiskläder 👣

Finns det något mysigare?! Hehe tänk nu ska man få tvätta bebiskläder igen :) mysigt minsann. Dock tycker jag fortfarande att det är kul att tvätta/hänga upp dotterns kläder än om de inte är så små längre. Speciellt om man köpt något nytt :) men bebiskläder är ju något speciellt så är det bara. Här nedan har mormor och morfar skämt bort lillebror i magen redan med två söta gröna boddysar :) mysigt! Så nu ska det tvättas!

(null)

Bulan vecka 26-27 👶🏻

Det känns lite vemodigt minsann att gå upp efter klockan och bege sig mot jobb! Har ju varit ledig några dagar. Men nu blir det jobb i 2 dagar sen väntar mer semester 3 dagar :) Puhh måndag och det är varm. Jag och bulan har gått in i vecka 26. Gahh vad tiden går galet fort. Den bara springer iväg, dock tror jag fortfarande att bulan är längre gången än 25+! Bara en magkänsla, oavsett vad så rullar dagarna på. Ibland lite små krämpor, lite trött rygg, stramar i ljumskarna, spänner i "magen" eller ja skinnet. Men ska inte klaga.

Vet att det finns de som har det mycket värre. Så man får bara bita ihop helt enkelt. Belöningen kommer ju sen i september :) så mysigt det ska bli med en liten bebis i huset igen. Ett tag sedan dottern var bebis nu ju. Hon har ju hunnit bli 3 redan! Stora tjejen minsann ;) tiden går fort! Drygt tre månader kvar tills lillebror kommer! Spännande, hoppas han inte har lika bråttom som storasyster. Så han stannar inne i all fall 38 veckor!

(null)


Sista besöket 💇🏼‍♀️

För att idag var det minsann dags för ett besök hos bästa Lotta på salongen och tråkigt nog det sista! Då kusinvittamin ska testa något annat. Men först en tripp till USA. Så vi får klara oss i 3 månader :/ sen kommer hon hem och då kan hon fixa vårt hår igen. Än om det inte blir på salongen så blir det familjeklippning i alla fall! Vi fick ju mysa till det med  lite cookies nu när det endå va sista gången på salongen. Mums tyckte dottern, här nyklippt och grann! Ser lite småvild ut haha, så är det när det får självtorka! 

Alltid lika nöjda när vi varit hos bästa Lotta, så det ska bli intressant oh se hur det blir för vi lär ju behöva besöka en frisör i alla fall en gång innan kusin är hemma igen. Men det får vi ta då ;)

(null)

Lekplats 🙋🏼‍♀️

Litelekplatsbesök blev det denna lördag, spontant och härligt. När man inte gjort så mycket vettigt resten av dagen. Mest varit hemma och slappat. Så kan det ju vara skönt med en liten cykeltur i det härliga vädret. Än om det varit lite svalare idag, så har det ändå varit fint väder. Vi kan ju inte ha 30c varje dag. Lekplatshäng med familjen fick det bli, innan man fick fara hem för lite mat. Dottern lagom nöjd med både cykeltur och lekplatshäng :) härligt! En mysig stund tillsammans som alltid!

(null)

Midsommarafton 🌼

Ännu en högtidsdag :) Midsommar är det idag, dagen till ära. Som vi brukar så tar vi denna dag med ro och har en lugn dag. Förra året var vi i Bjuv hos svärföräldrarna, så detta år fick de komma till oss. Men innan det var dags för midsommarfirande så blev det frukost hos bästa mamma och pappa. Mysig att starta dagen lugnt, sen äta sen frukost! Glada blev de för blommorna ;) härligt! Sen efter en härlig frukost for vi hem till hunden och efter en stund kom svärföräldrarna. Då var det dags för mer fika :) hehe men gott var det!

Efter fikan traskade vi ner till Baldershage, där det var sång och dans runt midsommarstången. Precis som när jag var liten. Men jag var så sjukt kissinödig så fick springa i panik till närmsta toalett, som dessutom egentligen inte var till utlån. Men fick snällt låna den! Tur var det, annars hade jag fått sätta mig i närmsta buske, för så akut var det! Dottern fick dansat runt stången med både farmor och mormor :) vi träffade mamma, pappa min moster och hennes man där. Så satt där och snackade en stund. Träffade även en gammal kollega! 

Sen traskade vi hemåt för att njuta ute i det fina vädret. Sen blev det dags att förbereda maten. För mat i magen det skulle vi ha! Klassisk midsommarmat bjöds det på i vårt kök! En härlig dag, efter maten blev jag så trött så jag satt nästan och somnade vid bordet. Hade ju inte sovit middag ;) haha la mig 10 min på soffan. Så skönt! Sen blev det dags för efterrätt :) sen landade vi i soffan och sedan sängen! 

(null)

Fruktmys 🍇

Det är minsann rena lyxen när man kan duka fram ett fruktfat som detta och hela familjen kan njuta. Pricken över iet är ju ändå när dottern på 3 år säger, detta är mys mamma. Då är det toppen! Att man kan bli så nöjd och glad för frukt. Visst är där socker i frukt men det är ändå ett bättre allternativ till godis. Visst äter vi godis här hemma ibland, men det är ändå övervägande frukt. Dels för att jag själv tycker att det är så mycket godare än godis!

(null)


Blåst 👵🏻

Trots det blåsiga vädret och om man bara kollar ut så ser det inte mycket ut för världen vädret. Men det var minsann varmare ute än vad man trodde. Vi vaknade ganska sent, skönt med sovmorgon :) hehe blev till att ringa min älskade farmor! Kom på när jag precis ringt att hon kanske fortfarande sov. Men ne hon hade precis vaknat. Så vi bestämde att vi skulle handla med oss lite bullar och fika. Så vi gav oss ut i blåsten minsann, men det var minsann inte så kallt ute som jag trodde. Vi fick köpt bullar och lite annat.

Mindsommarblommor till både farmor och mammsen/pappsen. Sen cyklade vi hem till farmor. Då hade hon såklart stått och kokat "välling" som hon kallar det. Hehe risgrynsgröt med extra mjölk i :) det är inte dumt det. Mums det satt fint! En mysig stund hos farmor med skratt, puzzel, fika och massa mys. Tänk 88 år mellan dessa två! Det är en del år det minsann. Massa kärlek! Sen fick vi bege oss hemåt igen för att vila oss en stund samt göra lite nytta inför morgondagen.

(null)


Urinvägsinfektion 😖

Som nämndes tidigare så har jag fått UVI :/ inget kul alls. Var först hos barnmorskan i tisdags förmiddag för att lämna ett urinprov som skulle skickas iväg! Hade då inga större bekymmer, merän att det lukta konstigt emellanåt när jag gick på toa. Men på onsdagkväll så fick jag liksom lite ont vid urinblåsan. Från och till så vi beslöt oss för att åka in till KK akuten i Lund. Dock ingen där, men fick veta att det var till Förlossningen vi skulle vända oss. Som sagt fick komma in på ett rum, blev uppkopplad och de hittade bebis hjärtljud direkt. Men de hade sagt att det kunde va klurigt att hitta i den veckan då de fortfarande är så små och kan lägga sig långt in och ner.

Puhh kunde man pusta ut en gång i alla fall. Bebis mådde bra, dock var jag inte orolig för det. Då jag som sagt hade ont över urinblåsan. Fick såklart lämna urinprov, men det visade inget. Men nämnde att jag lämnat ett prov igår som skickats till Lund. Så de skulle gå och kolla det. Kom tillbaka för att kolla blodtrycket som var bra. Det gjordes dessutom två gånger ;) haha blev något missförstånd. 

Sen tog det ett tag innan läkaren kom in och kände på magen och konstaterade att det var UVI det hade mitt prov från igår visat! Så fick antibiotika direkt ;) skönt! Sen kunde vi åka hem för att sova :) lagom trötta. I säng kom vi 01.30. Väktes av min barnmorska dagen efter som hade fått provsvaren och där visade det som jag redan visste UVI. Haha så hade fått dubbel antibiotika utskriven. Men fick ju berätta att vi va inne igår. 

(null)

Cykeltur 👴🏻👵🏻

Det blev minsann till att starta förmiddagen med lite fotbad :) Såklart så skulle ju loppan också bada fötterna sina. Dock fanns ju inte ron i kropp och ben att sitta stilla speciellt länge. Men en liten stund i alla fall. Fötterna fick i alla fall doppa sig ;) hehe skönt att bara ta det lugnt såhär på förmiddagen. Fick ju även smort in och filat mina små fötter. Behövligt, de bär ju trotsallt runt på några kilo extra nu när man har bulan. Men har den mer än gärna måste jag säga. 

(null)

Efter en lugn och skön morgon. Med lunch och middagsvila så blev det en cykeltur hem till min kära mormor och morfar :) de blir ju så glada när vi kommer förbi en stund. Här bjöds det på bullar, kex, godis, glass och frukt! Toppen tycker dottern :) ja även jag, hemmabakade bullar äter man ju inte varje dag precis. Skulle kunna baka egna, men varken orken eller inspirationen finns. Men en dag till hösten så får det bli bullbak!

(null)




Bulan vecka 25-26 👶🏻

Tiden går för det mesta snabbt tycker jag. Dagarna flyger förbi och det är bara att hänga med! Har redan haft 1,5 veckas semester! Det har varit skönt, men det har ju gått för snabbt får jag säga. Förstår varför många snackar om sammanhängande semester ;) hehe men det får jag sen! Nu ska man snart jobba två dagar sen vara ledig i tre. Sen har man två veckors jobb framför sig innan det väntas 3,5 veckas semester!

Men nog om semestern, här ska det skrivas om bulan som är i vecka 25-26 och nästa vecka blir det ett extra besök hos barnmorskan, då magen växt rejält sist och hon ville ta en extra koll. Bättre det än att gå några veckor till tycker jag! Men Så här i vecka 25 så har jag börjat känna av lite i ryggen, samt troligen så kallade foglossning lite i alla fall. Men varierar jag bara vad jag gör sitter eller går så funkar det fint.

Uvi har jag dessutom åkt på! Usch fy säger jag och då hade jag troligen lindriga symtom och få så ska inte klaga. Men har i alla fall käkat antibiotika :) skönt att bli av med det! Så hoppas att det hjälpt och att det nu är borta. Så det inte bara känns som det är borta! Tänk om typ 3 månader så får vi se vem du är där inne lillebror! Kan säga att vi har en förväntansfull storasyster här hemma. Hon pratar, myser och leker med dig redan lillebror. 

(null)


Sjukgymnastik 👧🏼

Stora tjejen som blivit kallad för kontroll hos sjukgymnast :) tänk vad tiden den går! Men innan det så fick vi ju göra oss redo för att åka buss :) det är toppen tycker dottern. Åka buss och sjunga det är fint! Super duktig, dessutom numera blöjfri på dagarna :) så detta var första "stora" testet om det funkade att åka någonstans i bara trosor! Gick galant och kissa på stora toan fick fröken göra när vi kom fram till sjukgymnastiken. Så nöjd och stolt över att ha fixat detta kan jag säga.

(null)

Precis som väntat så blev det guldstjärna för fröken av sjukgymnasten :) så skönt och härligt! Dottern bara njöt av att vara där! Leka och busa med alla saker det är toppen. Springa och ha tävling det är kul. Lite extra koll på grovmotoriken, men det gick fint. Allt såg bra ut! Så efter vårt besök hos sjukgymnasten så blev det en promenad ner i stan för att införskaffa lite fler trosor till fröken! Sen bussen hem igen, en härlig dag och nästa besök hos sjukgymnast/kontroll bli vid 5,5 års ålder ungefär!

(null)


Regn ☔️

Det "efterlängtade" regnet är här! Det hade de i och försig lovat att det skulle komma lite nu på morgonen/förmiddagen. Vi hade i alla fall en eller två som var hel nöjda här hemma. En styck dotter som vaknade upp och säger "Mamma, regnar det ute?" Till sin stora förtjusning när hon lyfter på gardinen så ser hon att det regnar och att där är massa vattenpölar! Då utbrister hon "Mamma kan vi gå ut i vattenpölarna?!" Sagt och gjort. Vi gick upp, klädde på oss. Åt frukost och sedan fick vi dressa om till regnkläder.

Utmanade ödet kan man säga, då jag fick för mig att ta med hunden som även den är helt stollig i vatten. Men vi tog oss runt på en tur, dottern med sitt paraply, hunden som tokar runt, bulan och jag med mina extra kilo. Sen fick vi lämnat av hunden, för att gå en liten extra vattenpölsrunda! Tur var det för att ha dessa två i en och samma vattenpöl, ja ni kan ju gissa! Sambobo var lyckligt ovetande om vad vi roade oss med, då han var på jobb.

(null)

 

Mums 🍉

Tänk att vi ändå fått en underbar start på denna sommar. Med helt fantastiskt väder, sol, värme och masss timmar utomhus! Sen att det skulle bli lite svalare nu några dagar ;) eh vad gör det! Brukar vara så när skolorna slutar så blir det lite sämre väder av någon anledning! Men man kan ändå inte göra så mycket åt vädret, så man får gilla läget helt enkelt! Sånt är det, men här har vi en som också njöt till fullo när vi åt melon häromdagen ;)

(null)


Njuter 🍉

Vi njuter av att vara lediga och inte ha något bestämt. Inga direkta måsten, inga planer och bara slappar. Tar dagen som den kommer, tränar för fullt till 110% på att släppa blöjan på dagarna ja även vid vila och natten. Men det får komma efterhand. Än så länge så går det jätte bra för loppan :) säger till när hon behöver kissa också vidare. Stora tjejen som ska bli blöjfri och ha trosor. Vart tog tiden vägen liksom? Svårt att greppa ibland!

(null)

Ett fruktfat dagen till ära fick det bli :) mumsigt värre minsann. Satt fint med både melon, jordgubbar och körsbär. Härligt också lite iste på det ;) mumsigt! Skönt att kunna sitta ute och njuta av både frukt och väder. Åh att se dotterns ögon, hur de glittrar av spänning och glädje över denna frukt. Underbart, tänk att så lite kan betyda så mycket. Firar att det är fredag och myser ;) mammsen kom förbi en stund så vi åkte på shoppingtur en sväng för att införskaffa fler trosor till loppan :) sen kom även pappa på besök en snabbis. Innan de skulle hem för oh käka. Det blev en mysig dag!

(null)


Första dagen 👧🏼

Första dagen på sommarlovet och semestern för oss två. Samt första dagen med träning för att släppa blöjan. Så här går vi med rumpan bar och kissar på toan :) måste säga det att jag är stolt som en tupp över denna tjej. Som utan några protester bara accepterar att gå utan blöja. Säger till när hon behöver kissa och som dessutom inte kissade merän pytte lite i blöjan när hon sov middag! 

En liten tur till affären mellan toalettbesöken hann vi med det med. Trots att det är intensivträning med rumpan bar som gäller. På vår lilla tur, hade dottern på sig "trosblöja" eller ja typ baserade trosor. Så skulle olyckan vara framme. Så suger de upp de mesta! Fifigt värre må jag säga. En stolt tjej har vi här hemma, som dessutom avslutade dagen med att både kissa och bajsa på toan! 

(null)




Skolavslutning 🌸

För att idag som alla andra onsdagar så var man uppe innan tuppen. Hade ju fördelen att öppna på jobb, trots att det var skolavslutning idag så var det skönt att börja tidigt! För man vet att man sedan kan sluta tidigt. För där lär inte vara så många barn kvar. Så där satt jag själv i 30 min innan de första barnen kom :) hehe Skönt med en lugn morgon för mig och bulan. Sen ringer sambon typ 40 min efter man börjat. "Ehe nog för att det är säkert att larma när man går, men du behöver kanske inte larma när vi är hemma" haha jag hade alltså slagit på larmet när jag gick! Haha sånt som händer.

(null)

Det blev i alla fall en fin avslutning, trots regnet som kom där på morgonen. Vi som planerat att gå ut en sväng efter avslutningen i klassrummet. För att låta barnen springa av sig lite innan alla skulle in i gympasalen. Men ack det fick bli lite mingel där innan i stället. Men det skötte dem bra får jag säga minsann, lite impad där. Vi fick naturligtvis som vi alltid brukar få en liten avslutnings present från klassen. En rolig och annorlunda sådan i år, presentkort på Lomma Glassfabrik :) toppen! Ännu en anledning till att ta oss till Lomma hela familjen och käka glass. Har faktiskt inte provat deras glass innan.

En fin avslutning blev det minsann, men varmt var det i salen med alla föräldrar och barn. Vårt framträdande var kanske inte på topp, men barnen hade kul i alla fall. Så det får vi vara nöjda över. Sen blev det lite lunch. Gott, sådär lagom hungriga jag och bulan. Vi var ju uppe tidigt och sedan tidig frukost. Så det satt fint med lunch. Efter det blev det lite glass och jordgubbar för personalen. Sen vankades fritids för de som var kvar. Endast 6 barn på vår avdelning. Så vi smög in till ettorna. 
(null)

Hem efter jobb och ta en dusch. Sen blev det en stunds vila innan det var dags att hämta dottern. Sen bara slappa innan man fick fixa sig lite då det var dags att fara till kollegan. För lite gemensam middag på kvällen :) alltid lika trevligt! Hela 8 av 10 på plats, så det var en trevlig kväll må jag säga. Lagom trött när man gått upp 05.00 och var hemma 22.30 bom i säng 22.40!

Lillebror 25 🎉

För att idag är det ingen vanlig dag. Idag är det världens bästa lillebrors födelsedag! 12 juni :) Vi har dessutom turen på vår sida att vi får träffa honom på hans dag. Än om han just nu bor i Norge ;) hehe men nu vart han hemma på besök. Så det blev go middag hos mamma och pappa på kvällen. Med de bästa, familjen! Det bjöds på räkor och massa gott tillbehör. En liten bit tårta slank också ner efter maten. Än om man inte är så tårtig direkt!

Men det blev helt klart en mysig kväll och glad hade vi en tjej som var här hemma. Hon fick ju träffa "Sin" Johan igen hehe söta lilla unge! Hon bara älskar min bror! Det är i och försig ömsesidigt. Så ett stort GRATTIS till världens bästa lillebror/morbror på din dag!

(null)


3 dagar...

Endast tre arbetsdagar denna vecka :) sen tar jag och dottern lite tidig semester i 1,5 vecka! Ska bli skönt, att inte göra så mycket. Bara vara, intensiv träning för att släppa blöjan är det enda som står på schemat och besök hos sjukgymnast! En av två dagar fixade på jobb, snart nummer två till ända. En välbehövlig paus på soffan under lunchen är aldrig fel. Skönt att man har så nära hem, både för hundens skull och ens egen ;) hehe Skolavslutning imorgon för barnen på jobb. Hoppas vi får fint väder!

(null)


Bulan vecka 24-25 👶🏻

Trött med mår ändå oförskämt bra i denna värme och bulan lika så :) Alla frågar hur det går och om det är jobbigt med värmen. Men nej, inte som det är nu i alla fall. Skönt det, då man ska gå hela sommaren med mysmagen. Jag njuter verkligen, varje minut, varje dag. Är så tacksam över att få uppleva detta igen, samt att jag hoppas och tror att det kommer gå superbra även denna gång. Samt att lillebror inte har lika bråttom ut som storasyster. Vi har varit på semester jag, bulan och dottern med släkten. Gick fin fint! 

Efter vår tripp i Danmark så var det dags för ett besök hos barnmorskan ;) för att se så bulan sköter sig. Vilket den gjorde, växt som bara den. Fick höra hjärtljudet, än om det tog ett tag. Då lillebror ligger långt in och långt ner. Sen är moderkakan i framväggen, så lite knepigare att hitta hjärtljudet direkt. Men det var fin fint med lillebror och magen hade växt rejält. Järnvärdet var bra, inget konstigt i urinen. Sen vägdes jag och hrm ja där är några kilon att jobba bort sen! Resultaten la barnmorskan in i datorn och vi hamnade två millimeter under översta kurvan. Så lillebror är inte någon liten bebis ;) haha lik sin pappa!

(null)


 



Danmark - dag 3 🇩🇰

Här var vi uppe med tuppen, eller ja dottern vaknade vid 07.00 men vi mös lite i sängen innan klockan ringde och vi gick upp. För att fixa lite med packningen också innan det var dags för frukost. Först på plats i matsalen var vi ;) hehe Lika god frukost var det denna morgon. Som vi njöt, sen upp på rummet och packa det sista innan det var dags att cheka ut. För att sedan styra mot en bilutställning vid ett slott. Puhh vilken värme, det var nästan så det snurrade lite i huvudet på mig. Första dagen jag varit lite påverkad av värmen. Men det gick snabbt över, för sen började det blåsa och blev genast svalare.

Massor av häftiga bilar var där på utställningen som var ute, massor av folk var där också. Sen efter utställningen blev det lite lunch på en resturang, gottigottgott får man säga att det var. Härligt med mat i magen, dottern fick en glass som hon blev super glad över. Sen styrde vi bilen hemåt mot Sverige igen, efter tre helt fantastiska dagar tillsammans. Härligt minsann, en trött tjej hade vi med oss som vaknade och var "Sure Ture" i 30 min i bilen påvägen hem. Haha men sen godnade hon till. Trötta efter en fullspäckad helg!

(null)


Danmark - Dag 2 🇩🇰

Efter en skön natt med välbehövlig sömn, så ringde klockan. Puhh man trodde inte det var sant, redan dags att börja vakna. Så är det när man ska ha frukost alla som är med någorlunda samtidigt! Fick sova hela natten, vaknade till en när dottern frågade efter sin napp. Söta unge! Sen sov vi hela natten. Frukost stod på schemat och dottern njöt! Sen fick vi fixa till oss, för sen skulle vi hämta bästa lillebror vid tåget, innan det var dags för åktur med båt. På en av de två sjöarna som låg i Sorö! En helt fantastisk dag, en härlig båttur. Alla nöjda och glada. Dottern fick doppa tårna i vattnet, sen blev det picknick i det gröna med alla härliga människor.

Gott med lite mat, ett tag sedan man åt frukost haha Jag och Bulan är vana vid lite mer mat får man ju säga. Vädret var i alla fall på vår sida :) härligt väder hela dagen, det blev bad för de som ville det vid picknicken. Dottern invigde sin fina baddräkt :) hon bara älskar att bada! Så även jag, men det fick bli till att bara bada benen. Innan vi åkte båt sen blev det hela Veija i sjön :) härligt!

En stunds vila på hotellet efter välbehövlig dusch. Innan vi skulle äta middag på hotellet. Träff för bubbel och firande av bästa morfar samt lillebror. Sen blev det till att vänta på dukningen för de var inte klart. Då upptäckte vi att det tjöt ett brandlarm, så jag började noja efter min plattång om den va utdragen. Så vi gick för att kolla vårt rum jag och Veija. Då mötte vi en i personalen som frågade om vi visste vem som bodde på rum 206. Ehe ja det var mina föräldrar :) hehe deras brandlarm hade gått. Men det var antagligen deras väckarklocka  som utlöst det. Fick följa med in och stänga av klockan också.

Sen blev det äntligen förrätt :) gott jag åt lax! Sen tog det en faslig tid med huvudrätten. Vi fick vänta och vänta! Men när den väl kom så var den super god, mätt blev man det med. Sen satt vi hur länge som helst och väntade på dessert. Så vi kom ju sent i säng får jag säga. Puff så somnade både jag och dottern minsann. Efter en fullspäckad dag med alla nära och kära.

(null)



Danmark - dag 1 🇩🇰

Det är fredag och man är ledig! Men man fick ändå kliva upp efter klockan ;) hehe så är det när man ska på minisemester med hela tjock släkten! Packa det sista och sen blev vi hämtade vid 08.30. Sen samling hos bästa mormor och morfar. Sen bar det av mot Danmark! Första stoppet blev lite förtäring i flytande form för de som skulle ha det. Sen for vi vidare för lite lunch innan vi kunde cheka in på hotellet. Det blev en fantastisk lunch i Ringsted, på resturang Café Vivaldi :) mätta som vi alla blev så åkte vi mot hotellet eller tältet som Veija sa ;)

Fick våra rum, lämnade väskor och sedan var det dags för lite välkomsfika :) en god kaka! Efter det lite egentid med vad man nu ville. Vi var några stycken som traskade ner till sjön för att utforska och några som badade :) härligt väder och fin sjö! Veija njöt av att få doppa sig, dock inte så barnvänligt vid vattnet så fick bli ett dopp bara. Sen tillbaka till hotellet, duscha och vila sig en stund. Sen var det dags för resturangbesök inne i Sorö :)

Både gott och fint :) en mysig resturang minsann. Bästa mormor och morfar bjöd på maten. Envisa som de är! Sen for vi till hotellet igen och där blev det en mysig kväll med skratt och utevistelse innan sängen kallade för mig, Veija och bulan. Lagom trötta, bom så sov vi allihop! En fantastisk dag, en glad och nöjd dotter för det mesta lite envishet då och då. Men jag är envisare så det funkar inte här ;)

(null)


Småbarnsliv 👣

När man slår upp ögonen och vaknar till detta! Är det inte helt underbart? :) jag kan inget annat än älska det! Man vaknad och vänder på huvudet så möts man av en liten fot. De bästa fötterna i hela världen ;) älskade du! Trots denna värme så får vi vara nöjda med sömnen, dottern sover hela nätterna "Peppar peppar ta i trä" vaknad kanske en gång och traskar in till oss. Det finns inget bättre än familjelivet med de bästa. Jag älskar min lilla familj mer än det finns ord som kan beskriva. En dotter på 3 år, sambobo, en vovve och en liten son i magen på jäsning. Kan det bli bättre? 

(null)

Mysig söndag 🙊

Det blev en shoppingtur för mig och dottern på förmiddagen. Vi cyklade till Dollar store för att handla lite smått och gott. Sånt vi behövde, köper vissa saker där. Sen cyklade vi till Returhuset, nya lokaler så var nyfiken minsann. Även där hittade vi lite saker, dottern en doktorsväska som han blev super nöjd med. Sen fyndade vi en ny resväska :) mycket bra nu till vår lilla tripp till Danmark nästa helg. Lite donken mat blev det till lunch sen vila en stund.

Idag kom bästa lillebror hem och vi blev bjudna på middag hemma hos mammsen och pappsen. Grillat så gott, de satt fint minsann, ett tag sedan vi grillade nu. Mums med mat :) Sen lite glass och bär till efterrätt minsann, inte dumt det heller tyckte Veija. Bästa farmor var också där och åt med oss. Så stark kärlek mellan dem. Finns inga ord! När dottern säger "Mamma jag tycker om min gammelfarmor" hehe så sött! Det är så ömsesidigt.

(null)

5 år ❤️

Det finns inga ord, idag blev jag överraskad av bästa sambobo med denna fina blomma. Först fick jag verkligen fundera en extra gång. Men sen trillade poletten ner ;) idag för 5 år sedan frågade min älskade Dennis mig om jag ville förlova mig med honom. Såklart så sa jag JA! Fanns inget annat svar, min älskade. Den ända för mig, min förhoppningsvis blivande man. Här kör vi inte på det traditionella att man ska gifta sig inom ett år efter man förlovat sig ;) hehe

Men tids nog kommer den dagen ;) jag väntar älskling! Haha den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge :) Tänk att det redan gått 5 år sedan vi förlovade oss och än har du inte tröttnat på mig haha vi har dessutom varit tillsammans i över 6 år nu! Vart tog tiden vägen?! Kan man fråga sig minsann, jag älskar dig oändligt mycket. Min Dennis!

(null)


Familjen ❤️

Det är er jag lever för, det är ni som gör mina dagar till de bästa som finns. Det är ni som alltid finns där för mig, trots att ni ibland ger mig ett och annat grått hår. Så är ni det bästa jag har! Jag är lyckligt lottad som har er. Finns ingen som er, min underbara sambobo, älskade dotter och KiwiKebab! Också lillebror på jäsning :) livet är bra underbart. Skulle inte vilja byta med någon så bara för en sekund. Jag har det bästa i världen! Jag har er min älskade lilla familj.

(null)

Lomma strand 🌊

En hyfsat tidig morgon här hemma, trots att både jag och dottern var lediga ;) hehe tid för mig hos dietist. Bästa mamma/mormor körde oss dit :) sen blev det besök där. Kunde jag dock varit utan minsann ;) haha men nog om det. Sen blev det till att handla lite fika innan vi for hem till oss för att fika. Sen åkte mamma för att handla en sväng innan hon skulle hem. Jag och dottern vilade middag en sväng. Sen upp och packa det sista innan sambobo kom hem för då bar det av till Lomma strand. För lite bad och mat på stranden, hämtade upp mammsen och pappsen påvägen. Sen blev det Lomma :)

En underbar kväll, god mat och skönt bad. Vi fick dra upp dottern ur vattnet. Hon som inte skulle bada ;) hehe hon älskar vatten! Vi kalasade dessutom på jordgubbar och en glass blev det med i kiosken :) mums är aldrig fel! En fantastisk kväll som synes på bilderna! Massa mys och kärlek.

(null)