Ny frisyr!?

Tänkt faktiskt bjuda på en mycket gammal bild på lilla mig tillsammans med min lilla Melker. Fråga mig inte varför, kände bara för det. En av de bästa bilderna på oss tillsammans får jag ju säga. Ibland så saknar jag denna frisyr något enormt mycket, men samtidigt så var det jag då och inte nu. Men kan ju säga det att jag är grymt sugen på att klippa ny frisyr, men sen kommer ju frågan HUR!? Jag är nämligen kluven, kort eller långt!? Är sugen på både och egentligen men ack nej det går inte för sig. Men jag har då hittat en frisyr som jag tycker är skit snygg, så får la se. Men tänker dock inte lägga upp bilden här, det blir en överraskning!


 

Hallonmousse


Precis mumsat i mig lite hallonmousse, tillsammans med mammsen mumsigt värre får jag ju erkänna. Men det är klart, nästan all mousse är mums om ni frågar mig. Så klart så fick vår lille Frank smaka litta, inte mycket men det är det lilla som räknas. Allt som har med efterrätter är MUMS, samtidigt som det är så otroligt mys och skoj att tillverka det. Dock så fuskade vi lite jag och mammsen idag. Vi blandade ihop ett pulver och lite mjölk för att få vår mousse. Vilken är er favorit mousse? Min är nog chokladmousse, men det är svårt att välja. Någon som vet om det är svårt att göra egen mousse? 

Duktig vovve

För att vår lille Frank har varit en extra duktig vovve idag, eller ja i natt ska jag kanske säga. Han har faktiskt sovit hela natten och inte behöft gå upp och kissa en enda gång =) Inte nog med det, han har sovit i sängen med mig hela natten, mysigt värre nu när det är så tomt när inte älsklingen är här och värmer mig. Men man ska inte klaga tycker jag, det vinner man inget på. Så vi har i alla fall en duktig vovve i huset! Bara det jag skulle berätta för er mina kära läsare, kommer kanske ett inlägg till senare, dock om något annat men vem vet!?

Massa mys

Massa mys kan beskriva vår eftermiddag, min och älsklingens. Varit hemma själv idag, brollan stack ut, mammsen och pappsen har jobbat. Så vi gick en lång runda med lille Frank, enda till Lidel hehe, sen hem och myste. Myspys är det att vara med min älskling, spelar ingen roll var man befinner sig, vad man gör eller när man är med honom. Sweetiee min babe, saknar honom redan, någon så in i bombens. Men får mysa med honom på fredag igen, men det är en hel evighet tills dess.


BINGO - 091025

Det är faktiskt precis som det låter, hehe rubriken säger allt. Igår söndag så spelade jag, familjen, älsklingen och farmor BINGO. Faktiskt riktigt trevligt får jag säga, dock ett bra tag sedan vi spelade sist. Faktiskt min idé att vi skulle spela, de andra virrade först på huvudet. Men sen gav dem sig ;) Så i lördags så begav vi oss ut och handlade lotter hehe. Dock fick vi inte tag på alla som vi skulle ha, så fick bege oss ut en sväng på söndagen också. Jag handlade totalt fem lotter, två till farmor och en till älsklingen. En riktigt trevlig kväll, men god mat och trevligt sällskap och sen mitt i allt så vann jag 100:- på min ena lott, se nere till höger! Dock den enda vinsten för kvällen, lite tråkigt men endå kul. Men det vore la tusan om vi inte skulle vunnit något då vi totalt hade handlat nio lotter.


Boktips 1 - Stum sitter guden

Precis läst klart min bok, STUM SITTER GUDEN heter den. Faktiskt en av de bättre böckerna jag läst på några år. Läser inte böcker så ofta, men nu när man har haft lite mer tid över. Så varför inte läsa en bok? Kan i alla fall rekomendera denna bok till dem som tycker om att läsa spännande böcker med en handling som griper tag i en och får en att vilja läsa mer.



Handling: En spännande bok som handlar om polisassistent Maria wern. Det sker ett antal mord i byn men även i Marias gamla hemstad. Även kidnappning förekommer och en del andra insidenter. Som får en att bara vilja läsa mer.
Betyg 1-5 ♥ : Boken får ♥ ♥ ♥ av 5 möjliga

Kanske är någon av er som läst boken? Eller någon av hennes andra böcker, själv så funderar jag på att läsa nästa bok i serien, Alla de stillsamma döda

Råttisarna


Man kan inget annat än och le =D fick ett super trevligt samtal för några minuter sedan. Nämligen Annika som ringde och frågade var jag hade köpt mina små råttisar och lite annat allmänt om råttor. Alltid lika trevligt att snacka om råttor, dock inte så många som tycker att det är så trevligt. Fick veta att dem hade tänk att köpa råttor till sin systers son som var här på min student och han blav så förtjust i mina små råttisar så han hade tydligen snackat om råttor sedan dess, så nu när han fyller år om någon vecka så skulle han få råttor av dem. Superduper kul att det är någon som har fastnat för mina små råttisar precis som jag. Skulle inte kunna tänka mig att byta ut dem för en sekund och kan säga det att jag ångrar inte att jag skaffat råttor =) Dem är helt enkelt underbara små varelser, mycket speciella!

Grekland

Tänkt skänka en tanke till allas vår egen Ilias i Grekland. Dig kommer vi aldrig någonsin att glömma. Hoppas att du har det nice i härliga Grekland för det är du värd. Det händer ibland att jag kommer att tänka på dig, allt som vi hann med att göra innan du for till Grekland din fjant.

Gå i samma klass och finna en vänskap
Bilda "Studentkommitéen"
Ha våra små möten allihop
Planera en 100-dagars fest
Snabbt fixa ihop en 50-dagars träff
Hålla i olika aktivitetsdagar
Fixa ett flak
Men fram för allt skapa en gemenskap mellan alla 3:or Sp06 Humanus ♥
Så klar mycket mer!

Det är det lilla som ofta betyder så mycket, det har vi i alla fall kommit fram till. Så mycket vi faktiskt hann göra tillsammans i studentkommitéen, det är sjukt. Saknar faktiskt våra små möten och allt annat. Saknar då Sp06 Humanus, ni kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat! 

Tillägnat dig Ilias "9 7 8, 9 7 8, 9 7 8" saknar dig vännen!


HÖST!

Det är verkligen höst, det kan man inte sticka under stolen med precis. Det räcker nästan att man kollar ut bara, eller sticker ut nästan så förstår man. Men man ska inte klaga tycker jag, det är mysigt med höst tycker jag. Inte mig något emot att det är höst. Alla årstider har sin charm ;) i alla fall om ni frågar mig! Det är så mysigt att "mugga" till sig som jag brukar säga(ta på sig mjukis kläder) och mysa ner sig i soffan. Tända en massa ljus också vidare. Det är riktigt höst för mig, men det kan samtidigt vara att man tar på sig en massa kläder och ger sig ut. Det är ju för det mesta så underbart väder under hösten, en riktigt mysig höstdag så skiner solen och löven faller.

Gjorde faktiskt som Jessica skrev på sin blogg, tog kameran och gick ut. Dock bara ett tag i trädgården, men fick ändå ett par söta höstbilder på min lille vove. Tänkte då vara så snäll och bjuda på ett litet smakprov! De andra bilderna får ni kolla på om ni klickar HÄR och sen på den 21 okt!



Tiden har stannat...

Det sägs att livet går vidare, stigen fortsätter trots att någon valt en annan väg, tagit en annan väg, hamnat i diket. Men ibland stannar tiden, den står helt still. Finns inget/ingen som kan få den att fortsätta gå igen, inget/ingen förutom DU. Att stanna upp och se sig omkring. Önska att allt vore som det en gång var, känns ibland som ingen idé. Men ibland är det så värdefullt, man minns allt som det en gång var. Ibland är det svårt att faktiskt förstå att livet är som det är och det som varit aldrig mer kommer igen.

Att människor som en gång varit en så nära, aldrig mer kommer tillbaka. Det gör ont i hjärtat att tänka på det, det gör så ont. Men endå så kan man inte låta bli. Någon som har betytt så mycket för en, glömmer man aldrig. Vad som än händer så finns dem hos en, en plats i hjärtat för dem finns alltid kvar. På andra sidan kommer vi att ses igen, men när? Det är det ingen som vet...



4/8-03 Farfar aldrig utan dig ♥ Glömmer aldrig...

20 Oktober - 09

Fått gjort nästan allt som jag tänkt mig idag. Vilket känns superduper bra, har varit en sväng hos min underbara farmor och käkat frukost. Vilket var mycket gott, vi fick så klart smaka på hennes underbart goda köttbullar. Sen bar det av hem igen, fast det dröjde inte länge förrän vi skulle bege oss igen. Nämligen dags att hälsa på Mattias som nyligen flyttat, så blev det kaffe, the och bullar/kakor. Mumsigt värre får jag ju säga. Sen vart det dags att skicka lite mail såklart =) alltid lika viktigt, fick då ett samtal från ordförande i förreningen att hans dator var stulen och han hade inte kvar mailadresserna till ledarna, så jag fick viderbefodra mailadresserna, man är ju en räddande ängel ;) tihi. Sen var det till att boka lite lokaler också inför föräldrar mötena som vi ska ha. Sen ringa lite och snacka med Lilleman =) Sist men inte minst så har jag varit med mammsen och handlat på City gross. Inte gjort så mycket mer idag, käkat glass för en stund sedan, spelat spel och nu sitter jag här och kollar litta TV. Snart dags för en runda med hunden, sen kallar sängen! Pepp för jobb och träning imorgon! 

Faktiskt lyckats att ta några bilder idag, det var ett tag sedan och som älsklingen sa innan "Vi måste åka någonstans, så att jag kan ta bilder" Vilket jag håller med om, är sugen på att fotografera litta, men jag vet då inte vad. Kanske någon som har något förslag? Tackar för alla förslag, hoppas bara att jag får några!

Nybäddat

Snart kallar sängen, dock så blir det till att gå med hunden först en liten runda. Sen ska jag hoppa ner i min nybäddade säng. Ska bli så mys, ta min bok och läsa några kapitell samt mysa med min lilla hund. Ska bli super skönt att lägga sig, för att sedan vakna upp till ännu en höstdag! På morgondagens program så står det;

Eventuellt besök hos min underbara farmor
Kaffe och fika hos Mattias

Sen resten av dagen så blir det till att ta det lungt och ladda inför jobbet på onsadg samt handbollen. Snacka med älsklingen och mysa med familjen. Annars så får jag se vad dagen har att erbjuda! Vad finns på er lista för morgondagen?

Cockies



Ännu ett mästerverk som jag och älsklingen har lyckats med. Tihi blev så otroligt sugen på att baka något när jag vaknade imorse. Tro det eller ej men så var det. Jag fick så klart som jag ville, älsklingen hjälpte mig och ja det var bara till att fråga mammsen så fick jag baka =) Det blev cockies denna gång! Så klat så fångade jag dem på bild, tycker ni också som jag att det är super kul och mys att baka!?

Hemmagjord pizza

Faktiskt varit duktig idag, lagat mat hela dagen känns det som. Fast det är klart var först på handboll med mina små flickor, gick inte så bra denna gång. Men så är det ibland, spelade dock bättre i andra matchen än vad vi gjorde i första.

Började med att jag stekte ägg till familjen som vi käkade till lunch, sen var det dags att göra kalops som vi då ska käka i morgon. Men hinner inte att göra det i morgon då jag ska på handboll då med, dags för mina pojkar att spela då. Det var ju min idé med att vi skulle ha kalops på söndag, så jag fick ju göra den. Inga problem känner jag, kul att laga mat tycker jag =) Sen när man äntligen var klar med den rätten, så var det näst in till dags att börja med dagens rätt, kolla in rubriken! Tihi tog såklart en bild av vårt mästerverk, älsklingen och jag som gjorde pizzan.


Nu sitter jag, älsklingen i soffan och kollar på film och myser. Med massor av tända ljus och litta godis från igår. Men det går alltid, kollar på en bra film på TV4, Wild hogs. Sen blir det att gå ut med hunden och sedan slå huvudet i kudden och mysa med älsklingen. Gör ni mina kära läsare en kväll som denna!?

15 Oktober - 09

Hade satt klockan för att gå upp tidigt idag, vet egentligen inte varför då jag inte haft något som jag var tvungen att passa tiden till, klockan ringde 08.00 men jag och Frankiboy steg upp 09.00 inte allt för tidigt men inte allt för sent heller. Inte så mycket på min "Att göra lista" idag, men lite fanns det. Jag skulle laga pannbiffar och handla på ICA samt städa till mina små bebisar. Även försöka att få igång internet igen, vilket jag lyckades med. Så känner mig faktiskt stolt, att jag lyckades. 

Jag fick dock lite mer gjort, gjorde pannbiffar, sås, skalade potatis och morötter. Sen cyklade jag till ICA, fick dock bara med mig två av tre saker, då den tredje saken var slut, typiskt men sant. Sen kom min älskade farmor på besök en kort stund. Sen har jag och Frankiboy tagit det lungt. Kollat på "Mammas pojkar" för en stund sedan, de är ju inte ett klockt program, helt sjukt. Det är så sjukt så att det blir roligt att kolla på. Nu kollar jag på "Lyxfällan" med mammsen. Pappsen och Frankiboy sover i soffan och brollan är ute. Sen blir det att gå en sväng med hundet och sen läsa lite i boken och nanna kudden. För att än en gång få vakna upp till en ny dag, så myssss!

Hundarna

Namn: Jack
Ras: Dvärgschnauzer
Ålder: 6 år
(Hund som jag passat)

Namn: Frank
Ras: Blandras cocer spaniel/terrier
Ålder: 4 månader
(Familjens hund)

För fler bilder på dessa två små sötnosar så får ni klicka HÄR och sen på den 10 okt

Rosorna!

Hade ju lovat er mina kära läsare att det skulle komma bilder på de fina rosorna jag fick av min underbara älskling. Har man lovat så får man ju hålla det också, så här kommer en bild på världens finaste rosor. Nu när jag ändå är i farten så kan jag ju skriva lite om hur mycket jag längtar efter min älskling, men jag har ju faktiskt sådan tur att han kommer till mig i morgon, men det känns ändå som en hel evighet.



Får la trösta mig med att jag kan snacka med honom på MSN och skicka hur många SMS jag vill till honom när jag vill. Kan låta som om jag terroserar honom, men ack nej. Kan bara inte låta bli och snacka med honom. Gahh man kan ju bli galen ibland så mycket som man saknar någon, men som jag brukar säga det är nyttigt att vara ifrån varandra och få sakna varandra lite då och då. Blir alltid lika glad när jag sen får träffa min underbara Martin!

Jessica!!!

Som ni kanske ser så har jag ändrat designe på min blogg och detta är tackvare en helt underbar tjej som hetet Jessica =) Ett stort tack till dig! Tycker faktiskt att ni ska gå in och besöka hennes blogg, så klicka HÄR!!! Ni kommer inte att ångra er jag lovar. Kan ju säga det att jag diggar denna designen superduper mycket!

Morfar ♥


När man inte vet vad som ska hända, när saker ska hända. Det är helt enkelt påfrästande att inte veta, speciellt när det handlar om någon som står en nära, någon som betyder så otroligt mycket för en. Just nu så ligger min kära morfar på lasarettet i Lund, usch fy inget kul. Men det är bra att han har fått stanna där inne, så att dem inte har skickat hem honom, också vet dem inte vad det är som är fel. Han ska då troligen få en pesmaker (stavning) vilket man kan hoppas på. Han har ju haft lite problem med hjärtat innan, men man hoppas ju att det ska bli bättre.

Du får krya på dig morfar, tänker på dig och älskar dig ♥ slår nog en pling i morgon!

Världens bästa babe


För att jag har världens bästa älskling.
Fick 10 superduper fina ROSOR av min babe igår.
Underbara lilla du, hade inte behövt det.
Men han ville tvunget de, bild kommer inom kort!

ÄLSKAR DIG BABE ♥


"Kill i kulorna"


Ännu en helg har passerat, dock en lite annerlunda helg kan man säga. Fredagen var inte något superduper dag precis, då vi fick ett samtal om att vår älskade morfar väntade på en ambulans på City gross i Staffanstorp, mormor som ringde och berättade. Fick då ringa till stackars mammsen och berätta. Brollan fick henne att stanna i Lund och möta ambulansen inne på akuten. Dock så tog det en faslig tid innan ambulansen kom in till akuten, men allt var i alla fall bra om man nu kan säga så. Men sen blev han inlaggd, vilket var bra så att dem ska kolla vad som var fel. Dock ligger han inne ännu, men har nu blivit flyttad till hjärt avdelningen.

För övrigt så har jag varit hundvakt till en liten spjuver, haft två hundar nu i några dagar. Bilder kommer när jag orkar att lägga in dem. Lördagen var som vilken annan lördag som helst, men massor med mys med älsklingen min. Grillat det har vi också gjort, mumsigt värre. Söndagen ja den var också som alla andra söndagar, mysig och fridfull tycker jag allt, Jack den lille spjuvern åkte dock hem. Men det var skönt men lite tomt tycker jag allt. Så som sagt har haft en nice helg.

"Kill i kulorna" min älskling älskar dig!


"Hej hej en höstdag som denna"


Det är helt fantastiskt underbart höstväder idag, älskar när det är såhär. Lagom varmt och underbart när solen skiner. Varit på en härlig morgon prommenad med vovarna små, underbart. Inte bara jag som uppskattar det, även vovarna och mammsen! För tillfället så sitter jag och väntar på att batteriet till min systemkamera ska laddas, så att jag kan ta lite bilder på vovarna och lite fina höst bilder. Men´den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge ;) som man brukar säga! Är faktiskt riktigt taggad på att få ta lite bilder, ett tag sedan jag tog med mig kameran ut faktiskt. Fast det är klart var ju hos farmor för någon dag sedan och tog lite bilder i hennes trädgård, på alla hennes fina blommor.

Älskar att ta på naturen och självklart porträtt på andra, fast min specialité är faktiskt närbilder av alla dess slag. Helt fantastiskt så fina bilder man kan få egentligen om man tänker efter. Så nu får jag hoppas att jag kommer att ta några snygga bilder på vovara och hösten. Lovar att dem kommer in på min bdb om jag lyckas med någon bra bild, vilket jag så klart gör, har ni tur kommer någon in här kanske, så håll koll! Nej nu ska jag dricka upp min jordgubbssaft och ha det mys med vovarna i höst solen och hoppas på en bra dag!

Handbollskaravan


Ännu en dag med handboll har passerat. En intensiv dag kan man ju säga, men samtidigt så har det varit super kul, det finns inget annat som är så otroligt skoj, som att arbeta med handboll och barn i dem åldrarna som jag tränar alltså 7-9 år. Men sen är det en annan sak att dem som organiserade det hela inte riktigt var på samma nivå som jag och lärarna. Men man fick hålla låg profil och gilla läget vilket jag gjorde till en vis del, men inte fullt ut.

Tejpat ihop två personers fingrar, tröstat två personer och fått en att säga förlåt. Det är många olika situationer som man måste kunna hantera när man har handom barn, man kan inte bara köra på som vanligt, barn är inte som vuxna, dem behöver extra uppsikt samt att man måste sätta sig ner och snacka med dem om dem behöver det. Man får helt enkelt lägga ner lite tid på det.

Har varit en superduper bra dag annars tycker jag, älskar att ha den positionen som jag har, som tränare/ledare. Är faktiskt glad och stolt över mig själv att jag har gjort så många saker för andra, inspirerat andra, då barn. Hoppas på att det kommer en massa nya barn nu till handbollen, redan kommit en som har fått tränings tider också, så det är nice! Sen att ha förmågan att kunna kommunicera även med vuxna är något som Kommer kanske en uppdatering i morgon, så klart lite om träningen då ;) tihi
 

Martin Holmberg ♥



Hur man kan sakna någon så mycket som jag saknar min babe just nu är svårt att förstå. Min älskade Martin Holmberg, varje dag tänker jag på dig, speciellt varje gång jag tar på mig dina mjukisbyxor när jag ska mysa till mig på kvällen, eller en regnig och grå dag. 

Saknar dig älskling ♥


"MÅ BRA DAG" - Mellanvången


Varit uppe sedan 08.00 då klockan ringde 07.45. Dags för "MÅ BRA DAG" på Mellanvångsskolan i Staffanstorp, har varit där sedan 09.30 idag, då jag har deltagit i deras "MÅ BRA DAG" då jag haft en handbolls station, dock har jag fått hjälp av fyra härliga flickor och en pojk. Så det har varit fart hela dagen och handboll på shemat! Totalt haft fyra gruppet med 10 barn i varje, så mycket stimm och stoj! Vilket det kommer att vara ikväll också, då det är dags för träning igen! Vilket alltid är lika uppskattat.

Alltid lika skoj att vara ute och arbeta så med skolor och träffa så många barn/ungdomar samt lärare så klart. Så många som man känner igen, träffade många idag från laget som jag tränar, vilket är kul. Kul när dem känner igen en och faktiskt gör sig till känna, kommer fram och snackar också. Även kul när andra som inte känner en kommer och ställer frågor också vidare. Så ett stort TACK till Mellanvångsskolan som bjöd in mig och ville att jag skulle komma dit! Gå gärna in på deras hemsida och kolla på bilder från dagen, ska la komma ut under kvällen eller morgondagen!
 

6 Oktober - 09


Vaknade sent idag jag och Frankiboy ;) tihi faktiskt vid 11.00 tihi. Men skönt var det att bara ligga kvar i sängen och mysa när klockan ringde. Stängde bara av den och somnade om igen. Sen hoppade voven ner på golvet så fick hämta honom, sen somnade vi om så sött igen.

Sen kom mammsen ner till oss och sa att det var dags att gå upp. Hrm vi var ännu tröttare då, men vi masade oss upp. Sen gick vi vår dagliga morgon tur jag och Frank. Alltid lika trevligt och mys att komma ut så där på morgonen/förmiddagen. Sen kom farmor en sväng och fikade. Sen bestämde vi oss för att vi skulle åka hem till farmor innan vi handlade och ta bild på hennes stora fina blomma, vilket vi gjorde också, sen tog jag lite andra bilder också!

Sen bar det av och handla med mammsen, sen när vi kom hem hade hunden forserat hela gallret och hällt ut allt vatten och befann sig i varadagsrummet. Annars har jag fixat med bilder till farmor, skickat lite mail och ja fixat lite inför imorgon då jag ska vara med på Mellanvångens "MÅ BRA DAG"



KÄRLEK ♥




Kärlek från första stund ♥


Bebisarna



Mina bebisar och jag! Massor av mys med mina små flickor, så mycket kärlek man kan få av någon som är så liten. Men det spelar ingen roll hur liten man är, kärleken har ingen gräns, kan flöda när och var som. Det är underbat med alla dessa djur, kan inte få nog. Så ofta som man får sig ett gott skratt när man tittar på ett djur, får man inte från någon människa.

Råttor är speciella djur, alltid socialla och bråkar aldrig vilket passar mig perfekt! Låter kanske fel, men kan se min egen personlighet hos råttorna mina, dem är precis som jag i mycket.


 

 

"Alla kan inte göra allt – men alla kan göra något"


Alla kan inte göra allt – men alla kan göra något, om man tänker efter så är det faktiskt sant. Det spelar ingen som helst roll vad det gäller, utan alla kan faktiskt göra något bara man tror på det själv och vågar att faktiskt handla. Det är självklart om man man tänker efter, alla kan inte göra allt, det funkar inte. Men ofta så är det de lilla som betyder så mycket och gör en så stor förändring.

Det finns alltid någon att hjälpa, det finns alltid någon som väntar på hjälp och det finns alltid någon som kan hjälpa. Det handlar bara om att verkställa. Göra det till något faktiskt! Men det är inte bara upp till mig, det är upp till dig, det är upp till någon annan och det är upp till alla. Men någon måste ta första steget, men vem?

25 månader


♥ Jag och älsklingen fyller hela 25 månader idag ♥


Det är lite svårt att förstå, när man sätter sig ner och tänker efter hur lång tid det faktiskt är. Hela 2 år och 1 månad. Det känns som om tiden bara springer iväg och vi inte riktigt hänger med hela tiden. Men det viktigaste är att vi hänger med varandra.

Fint besök =)




För att idag har lille Thor varit på besök hos oss, vilken liten plutt och ja vad ska man säga!? Man kan inget mer säga än att han var för söt. En riktig goding får jag ju säga, så klart så fick ju jag hålla honom och mysa litta med honom. Man får ju passa på när det finns tillfälle. Även lille Jack var ju här på besök idag och denna lilla sötsak ska jag passa nästa vecka några dagar. Så klart så var Karin och Janette också här men har tyvärr ingen bild på dem, så det fick bli på de minsta också mig. Haft en bra dag annars, man ska inte klaga.

Fick ett glädjande besked idag, vi kommer att få fler till handbollen, vi behöver alla spelar som vi kan få. Alltid lika roligt med nytt folk och gamla som kommer igen!

En sak som är säker är i alla fall att det blir mycket handboll nästa vecka för min del!
Onsdag: Hjälpa till på en skola på deras "MÅ BRA DAG" hålla i lite handboll och sen dubbel träning på kvällen P00-02 och F00-02 =)
Torsdag: Blir det handbollskaravanen vara där och synas/hjälpa till om det behövs.
Fredag: Blir det kanske handbollskaravanen igen annars bara träning på kvällen P00-02 & F00-02


"Liten har blivit stor"



Tänk vår lille Frank har vuxit och blivit stor. En liten plutt var han som syns på bilden ovan när han kom till oss, en riktig liten valp. Annat kan man inte förglömma ;) snutte lille. Men tiden den går och det kan man verkligen se. Frank har ju hunnit i att bli hela 14 veckor, snart en stor pojke. Växer så det nästan knakar tihi, men han är fortfarande vår lille pluttesnutte och det kommer han alltid att vara. Mysa i soffan är något av det bästa som finns tycker lille Frank.