Handbollskaravan


Ännu en dag med handboll har passerat. En intensiv dag kan man ju säga, men samtidigt så har det varit super kul, det finns inget annat som är så otroligt skoj, som att arbeta med handboll och barn i dem åldrarna som jag tränar alltså 7-9 år. Men sen är det en annan sak att dem som organiserade det hela inte riktigt var på samma nivå som jag och lärarna. Men man fick hålla låg profil och gilla läget vilket jag gjorde till en vis del, men inte fullt ut.

Tejpat ihop två personers fingrar, tröstat två personer och fått en att säga förlåt. Det är många olika situationer som man måste kunna hantera när man har handom barn, man kan inte bara köra på som vanligt, barn är inte som vuxna, dem behöver extra uppsikt samt att man måste sätta sig ner och snacka med dem om dem behöver det. Man får helt enkelt lägga ner lite tid på det.

Har varit en superduper bra dag annars tycker jag, älskar att ha den positionen som jag har, som tränare/ledare. Är faktiskt glad och stolt över mig själv att jag har gjort så många saker för andra, inspirerat andra, då barn. Hoppas på att det kommer en massa nya barn nu till handbollen, redan kommit en som har fått tränings tider också, så det är nice! Sen att ha förmågan att kunna kommunicera även med vuxna är något som Kommer kanske en uppdatering i morgon, så klart lite om träningen då ;) tihi
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo