Mer nostalgi ✨

Så vart det tisdag och andra dagen på denna vecka. Idag som igår så hade vi inget speciellt planerat mer än att om vädret tillät så skulle vi cykla hem till gammelfarmor och naturligtvis om hon ville ha besök :) Vilket hon absolut ville. Så det blev en cykeltur i värmen. Tur vi inte skulle så långt och att vi inte hade någon tid att passa. Börjar bli lite tungt att cykla nu med magen och dottern där bak. Samt cykelkorgen full med saker. Men allt för mina hjärtan.

(null)




Fotbad 💧

Vi startar veckan med att hänga och slappa i trädgården efter att ha sparkat upp sambon som börjar jobba idag. Det blev en dag i trädgården med fotbad och mys. Såklart så skulle även dottern sitta i fotbad. Härligt att man kan sitta ute :) så gör det inget att man plaskar och stänker lite. Swish så försvinner dagarna och snart har denna måndag gått till enda. Skönt att inte ha några måsten, utan bara vara. Pilla med lite smått här hemma, men inget speciellt. Älskar dessa sommardagar när man kan slappa hemma och bara njuta av det underbara  vädret som det faktiskt bjuds på :)

Denna sommar kommer man minnas länge och leva på i höst och vinter när man inte är ute lika ofta. Det är så underbart att slippa allt vad ytterkläder heter, så som jacka, vantar mössor mm. Men vips så är hösten här så vi får njuta medhans vi kan.

(null)

Söndag...

När en söndag är toppen :) för man har faktiskt 1,5 veckas semester till att njuta av. Dock börjar sambobo jobba imorgon :( tråkigt men sant. Jag och dottern får roa oss själva nu i 1,5 vecka. Innan det blir dags för förskola och jobb igen. Men det ska vi nog kunna lösa minsann. Inget speciellt planerat så tar dagarna som de kommer. Skönt det med minsann. Fint väder har de lovats i alla fall. Skönt med fint väder, om inget annat så kan man ju slappa i trädgården, man orkar nog inte göra några större knop. Typ varit 30 grader varje dag!

En glass om dagen är gott för magen :) härligt! Ett kärt minne från när man var liten! Dottern har nog också fått en ny favorit ;) men den är ju slående god. 

(null)

Resturangbesök 🥘

För att vi tog en tripp in på kvällen för att äta lite mat :) hade planerat att ta bussen, men fick bli bilen då bussarna gick som de gick. Aja, nog om det in till Lund kom vi allt. Vi fick dessutom parkerat efter många om och men. Då de gjort om parkeringarna på torget så vart det väldigt rörigt. Sen hann vi inte mer än sätta vår fot på en av gågatorna så kom där fram en nästan blind dam och frågade efter en viss gata. Gatan som vi stod på, sen frågade hon efter Saluhallen och ett café. Så vi visade henne dit, sen hade hon tappat sitt bankkort, så vi fick hjälpa henne att leta inne på restaurangen. 

Lagom dum kände man sig när man sprang runt där och letade. Dessutom efter något som inte var ens eget. Samt att man fick leta bland de andra gästerna. Damen visste ju inte var hon hade tappat det. Tyvärr fann vi inte kortet. Så fick vi äntligen fortsätta vår jakt efter mat. Som vi faktiskt var där för egentligen. Vi landade på en uteservering, mums det var minsann gott med mat i magen. Efter vårt lilla besök där gick vi till godisaffären och köpte lite gott innan vi tog oss hemåt igen. Mys i trädgården i det härliga vädret. En mysig kväll!

(null)

Det är kärlek 🧡

Vad mer kan man säga, det är som rubriken lyder. Massa massa kärlek! Tänk att ni skulle bli sådana bästisar. Älskade Kiwitösen, du har varit så snäll och go sedan dag ett! Underbart att se och nu. Då har ni så kul tillsammans. Springer och skojar i trädgården nästan varje dag. Ja, även inomhus minsann, era busar. Men ni kan också ligga ner och mysa någonstans. Härligt att se, när hunden får sitta bakom galler så hon lugnar sig i värmen väljer dottern att sitta bredvid hehe ;) söta ni!

(null)


Nostalgi ✨

Det är långt ifrån varje dag som man blir bjuden på denna godbit :) förtrollande god måste jag erkänna.  Helt klart nostalgi från när man var liten. Bästa mormor som ofta gjorde chokladrulltårta med smörkräm när vi var små och jag kan inte minnas när jag åt den sist. Men nu när vi var där på besök förra veckan så hade mormor bakat en ;) vilken dröm. Annars en mysig fika i värmen. Även mammsen och pappsen var på besök :) så fullrulle för dottern. 

(null)


KiwiKebab 🐕

För att idag är det ingen vanlig dag, idag är det vår allas KiwiKebabs födelsedag. GRATTIS vår tokiga, galna, underbara, busiga KiwiKebab på din dag. Vad skulle vi gjort utan dig?! Du må gå oss på nerverna ibland och ett åh annat grått hårstrå har vi fått. Men vi älskar dig ändå! Du är helt klart ett levande bevis på ordet UNIK! Finns ingen som du, 5 år idag! Tänk vad tiden går, hela 5 år har du funnits i våra liv.

Du är helt klart världens bästa mysare, finns bara en som du. Inte lätt med 11 syskon totalt så måste ju någon av er blivit lite bäng i bollen och en av dem är du älskade hund. Du är inte som alla andra och därför älskar vi dig för den du är. Du må gå oss på nerverna ibland och vara påvägen som vi brukar säga. Men du är du! 

(null)

Billesholm 💦

För att det blev en tripp till Helsingborg för att kolla/hämta hem ännu en vagn. Ja, vi har tre vagnar nu. En dubbelvagn som kommer användas flitigt när båda barnen är med :) nu vårt senaste tillskott en enkelvagn med liggdel till lillebror, då storasyster inte vill åka eller är på förskolan. Då vår kära sittvagn är för gammal för att hitta bara en liggdel till, har försökt. Men ingen tur där, så därför tre vagnar.

Efter besöket i Helsingborg blev det en tripp till Billesholm för att hälsa på sambons storebror och fru. Där blev det middag, god sådan och massa bad för dottern och sambon, samt farbror Andreas. Närmare två timmar var de i ;) hehe knappt så de hade tid att äta en glass. Minsann en trött dotter och sambo påvägen hem. Men somna det gjorde dottern ej. 

(null)

Bulan vecka 29-30 👶🏻

Nu är man extra pirrig igen minsann, man försöker att inte tänka så mycket. Men det gör man ändå! Mer än vad man kanske vill erkänna, men med tanke på att dottern valde att titta ut vecka 29+6 alltså i vecka 29 enligt sjukvården. Så är man lite spända denna vecka. Men om man ska lyssna på specialisterna vilket jag gör, för de kan ju sin grej precis som alla vi andra kav våra. Så var det en ren tillfällighet att jag fick den bakterie som jag fick och att den startade det hela med dottern. Där finns inget annat som tyder på något annat. 

Så vi kör på det och jag känner mig ändå någonstans lugn i allt detta och det var nog som jag och sambon pratade om att vi trots att dottern kom tidigt så har vi en positiv bild med oss av vår förlossning och allt vad som hör till. Så allt känns positivt och får ju säga att jag njuter av varje dag jag får vara gravid. Vem vet detta kanske är sista gången! Det får tiden utvisa, sambon är nöjd med två små glyttar jag skulle kunna tänka mig en liten sladdis om några år ;) så vi får la se! 

Bulan/lillebror växer på som bara den. Minst vecka 29 har nu passerat och vi går in i 29+ snart :) spännande det här! Som alla andra inlägg så tror jag fortfarande att jag är längre gången. Men det får vi se på vårt tillväxtsultraljud om några veckor. Först 1,5 semester till sen ultraljud. Så nästan som man önskar att semestern går fort haha

(null)

Söndag 💕

Startade denna söndag med en pannkaksfrukost då man vaknade och var sugen på pannkakor. Då får man helt enkelt ta tag i saken och göra pannkakor till familjen :) det var uppskattat minsann. Sen blev det en slappdag i trädgården i värmen för att invänta kvällens planer som var besök i Lomma. Bästa mamma och pappa kom oh hämtade oss. Sen åkte vi och badade i Lomma. Eller ja dottern och mormor badade. Vi andra hängde på stranden. Helt klart en bättre söndag, med goda tonfiskrullar till middag som mammsen hade gjort. Sen chokladkaka på det som vi hade med oss. 

Massa mys och häng på stranden denna kväll. Innan det blev en glass påvägen hem. Mums, dottern hon smakade minsann allas glassar och det slutade med att hon åt min glass och jag fick äta hennes. Man blir inte förvånad ;) hehe älskade unge. Lagom trött var hon i alla fall, en snabb dusch. Lite mys i soffan och sedan så blev det sängen för oss båda. En härlig dag!

(null)


Sjöbo marknad 🍡

För att idag är det fredag heladagen och det har varit varmt precis som alla andra dagar. Men trots detta så blev det en tripp till Sjöbo marknad med min älskade familj :) Men innan det så stod det hundrunda på schemat och dottern hon njöt varje sekund :) som så synes på bilden! Riktiga kompisar minsann.

(null)

I värmen så blev det som sagt ett besök på Sjöbo marknad, inte så lätt att hitta marknaden. Men det lyckades vi med tillslut. Dyr parkering, 50:- sen blev det en tripp. Gick långt ifrån på hela marknaden, då den var stor och det var varmt. Käkade lite lunch i skuggan, kollade rundor och dottern fick sockervadd mumma! Lagom nöjd får man säga, sambon införskaffade sig en ny sladd till telefonen. Jag själv hittade inget fynd. En nöjd men lagom trött dotter hade vi med oss hem sedan. Somnade på 10 sekunder i bilen. Sen hem till hundarna, mammsen och pappsen kom och hämtade hem Franken efter sin minisemester.

(null)

Kompisar 🐶

För att det är minsann fullrulle här hemma när man har två hundar och en unge :) hehe dock sköter sig hundarna sig rätt bra själva faktiskt. Så även dottern stundtals i alla fall. Hehe men båda hundarna ska både ut och ha mat varje dag :) men det har gått fin fint! Dottern har dessutom fått en ny sovkompis som synes på bilden. Hehe inte lika varmt och trångt i hennes säng som hos oss. Smart där av Franken, Kiwi låg hos oss. Även dottern supernöjd med sovkompisen :)

(null)

Lite cirkus här hemma när vi vilat middag allihop och sambon kommer hem :) hehe då ser det ut enligt nedan. Två steppande hundar och en tokig unge. Lätt att sova!? Ehe ne, men tur man fått sova en stund i alla fall.

(null)

Undersökning 👶🏻

Upp ännu mer med tuppen idag än igår, då man skulle bege sig till Lund för ännu en undersökning. Hoppas att allt såg bra ut och att jag får fortsätta med mina tabletter några veckor till. Så upp och käka lite frukost. Sen bege sig till bussen :) på plats i lagom tid för undersökning. Lämna urinprov som alltid, ny läkare då min har semester. Men det gick fint :) allt såg bra ut. Tappen skulle va minst 2,5 cm och min var 3,2 cm så det kändes bra. Inget visades på urinprovet så allt såg som sagt bra ut. Lillebror levde rövare där inne, de lilla man kunde se av huvudet på bilden. Sådan skillnad på första gången jag fick se honom och nu. Det vara liksom en riktig bebis nu! Spännande detta :) som vi längtar. Men han får vackert stanna där inne till vecka 38 i alla fall.

Dagens 🍪

För att efter besöket hos barnmorskan så blev det minsann en stor frukost. Lagom hungrig haha Sen blev det lite kladdkaksbak med lilla familjen. Dottern lagom nöjd, då hon precis som sambon älskar kladdkaka :) ja även jag tycker att det är gott. Dock är smeten nästan godare än kakan om jag får säga det själv. Men slicka skålen det sköter dottern och sambon haha Sen efter vår lilla bakstund så fick vi ju såklart fika lite efter maten, med kaka och gott.

(null)

Även så här dagen till ära så blev det dags för vårt lilla "pensionat" att ha öppet några dagar. Haha bästa Franken på besök i tre dagar :) dottern överlycklig! För hon kan ju faktiskt få hålla honom när vi är ute på promenad, Kiwi är lite för stor och stark tyvärr. Så en nöjd dotter minsann :) 

(null)


Glukosbelastning 🍶

Så vart det minsann dags igen för min del, tredje gången denna graviditet. På dagens schema stod det glukosbelastning, så fastande från 22.00 igår. Sen upp efter klockan, så det var en utmaning i sig. Men i tid var jag, lagom hungrig. Men startade med ett fastevärde på 4,3 vilket är bra. Men så var även värdena med dottern, bra! Så det var bara att dricka morgondrinken och sedan vänta. Lite nervös var man ändå, men helt inställd på attvoavsett vad så kunde jag inte göra så mycket själv. 

Underhållande nog fick vi se en amningsfilm medhans vi väntade. Gick fint att dricka drinken, men fjärde drinken på två graviditeter så man är van. Lämna urinprov, sen vänta mer. Sen äntligen, dags att ta prover igen, 8,5 som högst så även det var bra! Happy! Dock hade mitt järnvärde sjunkit, så det blir till att börja käka järntillskott  :/ puhh ja vad har man för val. Sen blev det mätning av magen, växt bra :) sen hjärtljuden vsr perfekta! 

Hem efter besöket, sen ringde det efter 2h de ville ta fler prover för oh se om jag behövde äta någon mer vitaminer. Så får vi se om det blir fler piller till samlingen, just nu tar jag ju 4! Så fick cykla dit igen och lämna prover! Är i alla fall super glad över att slippa diabetes denna graviditet! Sen skickades det en remiss på TV-ultraljud. Så vi får se lillebror minst en gång till på ultraljud för oh se hur stor han är! Spännande :)

(null)



Grillmys 🔆

Efter en dag på badet med min älskade familj. Så avslutade vi dagen på bästa sett, med grillmys hemma hos oss. Då bästa morbror/lillebror är hemma på besök :) Så han ville äta tillsammans med oss. Så lillebror, mammsen och pappsen kom hem till oss. Det blev såklart god mat, grillat, sallad, kroketter. Mumsigt värre, det satt där det skulle minsann. Sen blev det en liten tur till lekplatsen, till dotterns stora förtjusning. En mysig kvällstur i värmen.

Sen blev det lite fika och mer mys när vi kom hem. Som tur var så hade vi en färdig kladdkaka i frysen :) mumsigt! Den va faktiskt god, eller ja faktiskt oh faktiskt men annars brukar jag föredra hembakad. Det blev som sagt en mysig kväll med massa skratt, mys och tid tillsammans innan lillebror skulle åka till Norge igen om någon dag!

(null)

Bad 💦

För att det är första dagen på vår allra första semester tillsammans :) wohoo! Kan det bli annat än mys med en sväng till badet och lite med köpt lunch på det? Nej tror inte det, en perfekt dag att tillbringa på badet. Perfekt när både jag och dottern går in gratis så vi endast behöver betala för sambon. Dottern som älskar vatten, lite skeptisk mot baddräkt. Men det har man när man badar i pool har vi sagt ;) så på med den och dessutom dagen till ära så blev det invigning av simpuffarna :) 

Inga problem att ta dem på inte, men sen att förstå själva funktionen det var inte helt lätt. Skeptisk minsann, ville hålla pappa hela tiden :) pappas flicka minsann. Men det blev ett kort dopp i bebispoolen. Sen mer bad i mellan- och den stora poolen :) sen dags för lite välbehövlig lunch. Den satt fint kan jag säga.

(null)

Efter lunchen så skulle vi bada mera tyckte dottern. Så vi skulle göra ett försök i bebispoolen, men icke. Det skulle vara stora poolen! Med pappa dessutom, så pappa fick offra sig igen! Hehe den här lilla damen vet minsann vad hon vill får jag säga. Det är bra att kunna säga vad man tycker och tänker. Envis är hon med ;) hehe en lagom trött tjej som nästan somnade på cykeln påvägen hem sen. Älskade lilla du!

(null)

 

Eriksgården 🍓

För att idag stod det minsann en sak på schemat :) ett besök på Eriksgården utanför Sjöbo för att äta lite lunch och plocka bär. En härlig eftermiddag med hela tjocka släkten minsann. Då bästa kusin ska på semester i USA några månader :) så det blev en mysig lunch och vi fick även plockat lite bär vi som skulle det. I denna värme, men det var helt klart värt det. God lunch i form av rök/kräft-macka blev det för min del, så även sambon. Dottern precis som marioteten åt bärbuffe ;) det diggade dottern, med bär, glass, flarn och maränger!

Efter vår lunch så blev det till att plocka bär :) gott minsann! Både jordgubbar och hallon blev det för oss. Puhh så goda jordgubbar! Ja även hallonen var goda, men lite sura om jag får säga det. Men dottern uppskattade det minsann.

(null)

Fika 🥤

För att idag ville bästa mamma ha lite råd och sällskap när hon skulle åka och köpa sig en ny baddräkt. Det är minsann inte det lättaste, att hitta en som inte visar allt man äger och har. De flesta baddräkter visar ju de mesta nuförtiden ;) haha inte så lätt! Finns många som är fina där de hänger, men sen när man provar dem så ser det ut som hej kom och hjälp mig! Så det blev minsann en shoppingtur med bästa mamma :) dock skulle jag själv inte ha något. Men alltid kul att komma iväg en sväng. Fick köpt nya sulor till dottern i alla fall. Alltid något :) sen fick jag ett par örhängen av mamma! 

Avslutade vår lilla tripp med en liten fika på Expresso house :) deras chokladbollar är så himmelska. Svåra att slå minsann, kan faktiskt längta efter de ibland och bli sugen bara sådär! Vi provade även deras iste :) denna gång lemon. Det var gott med både chokladboll och iste. En mysig eftermiddag med mammsen.

(null)

SEMESTER 😝

Whoop whoop det är semester för denna mamma i 3,5 vecka nu! Woohooo det behövs minsann, ska bli så skönt att inte ha massa måsten eller tider att passa. Åh dessutom när man efter sista jobbdagen innan semestern bara kan cykla hem till bästa mamma och pappa där det vankas middag med efterrätt! Skönt att slippa göra mat ibland :) supergott med grillade hamburgare, tillbehör och bär med glass till efterrätt. Det satt där det skulle minsann :) inte alls dumt efter en veckas jobb. Nu blir det 2 veckors semester med hela familjen, sen 1,5 veckas semester med dottern då sambon börjar jobba igen.

(null)


11 juli...

När även dagarna på jobb ändå går hyfsat fort. Dock har minsann förmiddagarna varit långsamma. Men vad ska man göra åt det. Fram till lunch har tiden gått segt. Men efter lunch, swish så har timmarna flugit förbi. Men man ska inte klaga, har på ett sett varit bra för mig och bulan med ett par lugna dagar. Trotts värmen så går det fint minsann :) älskar detta väder som vi fått denna sommar! Minns inte när vädret var såhär på topp sist! Brukar vara någon enstaka dag, men nu är det veckor och månader. Jag älskar det!

För att inte tala om när man efter jobb kommer hem till sin älskade familj och möts av världens gladaste lilla busunge. Som säger att hon saknat sin mamma. Älskade du jag saknar dig med, men ni har ju varit lediga och myst du åh pappa. Ja säger hon med ett stort leende på läpparna :) Efter middag och annat fix är det extra skönt att landa på uteplatsen i trädgården en härlig sommarkväll som denna. Då plockar dottern fram sitt paraply. Haha åh när man frågar varför hon har paraplyet för de regnar ju inte. Då säger hon "Men mamma det regnar ju på lossas" 

Söta älskade du min lilla lus unge ;) det finns inget bättre än du! Är lyckligt lottad att ha dig, min älskade dotter! Finns ingen som du, klok och omtänksam som få. Jag älskar dig!

(null)

Sista veckan...

Jahapp då räknar vi ner sista veckan på jobb 5 arbetsdagar tills det är semester :) startar denna vecka med lyxfrulle! Inte alla morrnar som man har tid eller lust med det. Men idag så! Jobba sista nu innan det blir lite mer semester, ska bli skönt. Inga måsten och inget speciellt planerat. Dock lite små planer har man allt. Men får se när det passar. Ska i all fall bli skönt med semester. Än om jag varit ledig lite redan, men nu är även sambon ledig. Så två veckor tillsammans nu hela familjen. Längtar!

(null)

IKEA 🇸🇪

För att det fanns en del saker på inköpslistan inför lillebrors ankomst, det gäller att vara ute i god tid! Än om det är 2,5-3 månader kvar. Man får passa på när man känner för att gå på stora varuhus i denna värme. Har ju varit fint väder i några månader nu. Så att vänta på sämre väder känns ju som om "lillebror" kanske aldrig hade fått några nya lakan. Det mesta har vi redan hemma sedan dottern var liten, men finns en del saker man behöver mer av och en del som faktiskt har blivit slitna. Så det fick bli ett IKEA besök idag med bästa mamma och pappa.

En trevlig tripp, vi gick ju rundan som vanligt. Sen kollade vi på bebissakerna och jag hittade faktiskt de mesta och det viktigaste. Så det blir till att tvätta nu minsann. Men det är skönt när det är gjort. En fika hann vi också med, gott med räkmacka och chokladmousse ;) sen for vi hem för lite vila innan vi träffades för att grilla på kvällen. En mysig dag.

(null)

Grattis farmor 🌸

För att det blev lite hastigt och lustigt kalas för bästa farmor. Som fyller 91 på tisdag. Men som ville fira sig på helgen. Fast att hon "inte" fyller år. Haha ja de gamla är som de är! Men det blev i alla fall lite lunch kalas hos bästa farmor/gammelfarmor. Där vi blev bjudna på smörgårdstårta :) mumsigt och hemmagjord jordgubbstårta! Inte dåligt det, farmor verkade nöjd men trött när alla skulle gå. Men det är inte så konstigt när man är 91 år. Så det blev en trevlig stund hos bästa farmor. Veija var överlycklig när hon såg att det var smörgårdstårta. Hehe ja även jordgubbstårtan satt fint. Är inte så glad för tårta, men farmors jordgubbstårta, den är inte dum den.

(null)



Helg 😴

Då checkar vi ut efter en veckas jobb och håller lite helg :) ska bli skönt minsann. Dock är nog den tröttaste av oss alla den som gör minst om dagarna. Nämligen vår allas egen KiwiKebab ;) men nu ska det bli skönt med helg. Två dagars ledigt, inte dumt det. Vila upp sig och köra 110% den sista veckan innan det är semester tillsammans med hela lilla familjen! Längtar minsann, ska bli skönt.

(null)

Work work...

När man räknar ner dagarna på jobb och vet att semestern är runt hörnet ;) snart väntar 3,5 veckas semester. Men så är det när man inte har allt för mycket att göra på jobb och barnen roar sig själv. Så får man roa sig lite själv också. Där av att man fick tillfälle att plocka fram sitt intresse igen. Längesedan sist :) men nu så! Det blev en teckning till dottern eller i alla fall med hennes namn och saker hon tycker om. Nu återstår det en veckas jobb till innan det är semester! Endast 5 dag :) wiiihoo!

(null)

Sommarlov 🎬

Det är inte varjedag man är med i TV ;) haha men ibland så händer det. Vi fick ett ryck på jobb och fick för oss att vi skulle åka in till Malmö med kidsen i vår grupp och se på när de spelade in Sommarlov :) barnen blev ju såklart superglada! De enda kroxet var att vi var tvungna att samlas redan 06.30! Men det fixade våra kära föräldrar och mina kollegor. Då jag tog mig direkt dit till Sommrlov :) en upplevelse för sig må jag säga.

Barnen satt som ljus och var super duktiga. Även de med myror i benen ;) haha det blev en lyckad morgon/förmiddag. Sen var det klart ett stort pluss att alla kom med när de filmade! Så glada alla barnen var. Sen att det var Mendez som var på besök var också ett stort pluss. Alla barn var super nöjda. Så även vi vuxna. Sen att programmet de spelade in när vi var där skulle visas dagen efter så det var toppen, för då kunde vi se det! Det är sådana här dagar som man älskar sitt jobb lite extra och att få se alla barn så glada!

(null)

66% 👶🏻

Vart tog tiden vägen? Känns som om det inte var så längesedan vi var halvvägs men vips så har det gått 66%! Man hänger inte riktigt med, måste jag erkänna. Tänk att det är 34% kvar! Det går nästan för snabbt ibland. Men kan ändå inte bestämma mig om det gick fortare förra gången eller om det går fortare denna gången. Det är lite på olika sätt, förra gången så visste man inte riktigt vad man skulle förvänta sig eller vad som "hände" i de olika veckorna/månaderna. Men nu har man lite mer kött på benen. 

Dottern kom 29+6 så vi har målet att lillebror stannar längre än så! Vilket jag själv både tror och känner att han gör. Så även barnmorskan/specialisterna :) allt tyder på att det var en ren tillfällighet att dottern kom så tidigt. Än om de tror att hon kanske va i vecka 31-32 egentligen. Men det lär vi aldrig få veta och det spelar ingen roll. För huvudsaken var/är att det kom en frisk och kry bebis till världen! Så även önskar/hoppas vi att lillebror är frisk och kry när han kommer till världen.  

(null)

Sommar 🌻

Det bästa är ni, än om man jobbat en hel dag. Så kommer man hem och får njuta av detta! Det finns inget som slår detta! Massa bus och kärlek ute i det fina sommarvädret. Våra tjejer! Så mycket kärlek och bus dessa två emellan. Har man inga syskon (än) så får man ju busa med någon annan. Då är det härligt med en egen KiwiKebab som är pigg på det mesta. 

Dessa sommarkvällar får man ta vara på och njuta av till max. Att vara ute kan man oavsett väder, men det är ju alltid härligare att vara ute när solen skiner och man slipper alla tjocka kläder. Alltid ett stort plus och allt blir så mycket lättare. Vatten är ju dessutom ett stort plus och roar vilken unge som helst. Ja även vår hund blir road av lite vatten! Massa kärlek!
 

(null)


Jobb 😅

Då var det slut på semestern för den här gången. Då ska vi jobba två veckor och sedan är det efterlängtad semester med hela familjen. 3,5 ska man ha semester då! Som jag längtar nu! Men 10 dagars jobb först. Får trösta mig med att jag kan njuta av det fina vädret på jobb också. Samt att vi kan hitta på roliga saker med kidsen. Startar dagen med en slapp dag som vi bara tillbringade på skolan. Men kan vara skönt det med :) i alla fall för många av våra barn. Ja även för oss vuxna, lite pyssel inomhus och lek ute. Nedräkningen har börjat, 9 dagar kvar till semestern!

(null)