11 juli...

När även dagarna på jobb ändå går hyfsat fort. Dock har minsann förmiddagarna varit långsamma. Men vad ska man göra åt det. Fram till lunch har tiden gått segt. Men efter lunch, swish så har timmarna flugit förbi. Men man ska inte klaga, har på ett sett varit bra för mig och bulan med ett par lugna dagar. Trotts värmen så går det fint minsann :) älskar detta väder som vi fått denna sommar! Minns inte när vädret var såhär på topp sist! Brukar vara någon enstaka dag, men nu är det veckor och månader. Jag älskar det!

För att inte tala om när man efter jobb kommer hem till sin älskade familj och möts av världens gladaste lilla busunge. Som säger att hon saknat sin mamma. Älskade du jag saknar dig med, men ni har ju varit lediga och myst du åh pappa. Ja säger hon med ett stort leende på läpparna :) Efter middag och annat fix är det extra skönt att landa på uteplatsen i trädgården en härlig sommarkväll som denna. Då plockar dottern fram sitt paraply. Haha åh när man frågar varför hon har paraplyet för de regnar ju inte. Då säger hon "Men mamma det regnar ju på lossas" 

Söta älskade du min lilla lus unge ;) det finns inget bättre än du! Är lyckligt lottad att ha dig, min älskade dotter! Finns ingen som du, klok och omtänksam som få. Jag älskar dig!

(null)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo