Snart har den här veckan...

Måndag: Snart har den här veckan också passerat, tänk vad tiden går fortt. Änsålänge så har det varit en händelserik vecka, för i måndags så var jag på IKEA med mammsen, brollan och älsklingen. Vi hade då en sådan tur, för allt som vi skulle ha fanns hemma till och med min soffa :) Fikade gjorde vi också, mycket gott! Som sagt det var mycket som skulle inhandlas, så pappsen fick komma efter jobbet och hämta hem brollan och min soffa. För allt fick vi inte in i mammsens bil. Sen var det bara till att börja montera ihop allt. Men det gick fin fint, fick upp soffan, datorbordet, datortolen men inte mina hyllor och tyget. Så idag har man gjort av med 3000:- för mammsen och pappsen betalade 1000:- på soffan och resten av sakerna som jag införskaffade. TACK ♥

Tisdag: Sen på tisdagen så åkte jag och älsklingen en sväng in till Lund, första stoppet var ungdomsmottagningen där det skulle hämtas ett nytt recept. Tog en faslig tid, men fick det jag skulle ha iaf! Sen drog vi till Kjell och compani där jag handlade en förlängningssladd till TV, älsklingen handlade DVD skivor och fordral. Sen gick vi in en liten sväng på ONOFF, men vi hittade inte det som vi skulle ha, för det fanns inte hemma! Typiskt får man ju säga, det fanns dock i Trelleborg. Sen sprang vi och tog ut pengar, skulle ju fixa en sak tills lördag, men det var stängt! Sen blev det Lagerhaous, en underbar affär, men nu hade dem inte så mycket, men hittade ett ljus och ett litet fat. Som jag ska ha på min hylla :) Sen blev det en yttepytte liten runda in om 7-eleven där jag införskaffade mig en cocci :) Mammsen kom och hämtade oss 15.15 för sen skulle vi till HSB, jag skulle lämna ett papper till min arbetsgivare!

Men dagen slutade inte så, för sen när vi kom hem så var älsklingen så nellad efter att få fixa med sina filmer, så han slängde sig framför min dator så där var den upptagen. Men jag hade saker som skulle fixas, så det var inga bekymmer. Det var bara till att sätta igång, steg ett var ju så klart att leta fram symaskinen och sen koppla in den. Vilket gick hur bra som helst, sen kronglade det lite när det inte fanns någon svart undertråd, så fick spola :) Sen började jag med att sy det jag kunde på gardinerna, sen satte jag igång med mina örngott till kuddarna, tog lite tid med första, men sen gick det hur bra som helst med de andra tre. Sist men inte minst, så fick jag spola igen, den här gången med vit undertråd. Sen sydde jag till kanterna till tyget som ska hänga på väggen.

Tyget på väggen, hyllorna och resten av det småa kommer att komma på plats på fredag om inget oväntat inträffar, så ja bilder på mitt nya rum kommer in på fredag/lördag. På kvällen sen så laddade vi in låtar på mammsens Mp3 :)

Onsdag: Uppstigning efter klockan idag med som vanligt, cyklade iväg till apoteket för att hämta ut mina p-piller och sen cyklade jag för att hämta ut mitt busskort på kommunhuset. Där satt tyvärr en sur gubbe, men jag fick iaf mitt kort! Sen cyklade jag hem, packade väskan för att man skulle till älsklingen och Mellemelle fick komma ut. Sen käkade vi frukost och snackade skit. Visade sedan mammsen hur det funkade med låtarna på Mp3 också lyssnade vi på låtarna. Sen hoppade vi in i duschen, för att klockan 15.00 så skulle jag vara och klippa mig :)

Haha när jag kom ner från duschen så satt mammsen och lyssnade på sin Mp3 och sjöng tihi! Tog sedan min väska och traskade iväg till klippningen. Sen kan jag ju upplysa er om att det blev hur bra som helst, har bilder, men dem kommer in på fredag/lördag. För jag sitter i Vellinge! Sen efter klippningen tog jag och älsklingen bussen till Malmö och sedan hem till honom ♥

Käkade spagetti och köttfärssås när vi kom hem, mycket gott var hungrig som en varg! Sen tog vi myskläderna på, jag blev plötsligt jätte trött, men vi kollade lite på film. Sen somnade jag och vaknade när älsklingen skulle lägga mig i sängen och bädda ner mig!

Torsdag: Ja, idag var det torsdag, dagarna bara försvinner. Vaknade av att mammsen skickade SMS och tackade för låtarna som vi la in, hon hade dansat på jobbet! Men jag somnade om ganska så snabbt, sen vaknade vi vid 12.00 steg upp, fixade till oss lite, planerade att åka in till Malmö, men det sket vi på, sen fixade vi nya teman till min mb :) Sen efter det så käkade vi frukost och nu sitter vi här och tar det chill. Händer nog inte så mycket mer idag!? Jo, myspys ikväll :)

I morgon ska man resa hem igen till lilla Staffanstorp, skönt och mysigt att åka buss. Men kommer att sakna älsklingen, fast jag ska ju till honom på måndag kanske söndag kväll ;) Kommer att skriva en blogg om vad som händer på fredag, lördag och söndag senare i veckan!

(Bilder kommer in på min bilddagbok på fredag/lördag)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo