Söderåsens nationalpark…

Idag blev det en liten familje-utflykt :) en tripp till Söderåsens nationalpark, det är inte direkt så att man är här varje dag. Sist både jag och sambon vart där var när sambons bror gifte sig för några år sedan. Helt fantastiskt väder och naturen är helt underbar. Barnen njöt i solen och till deras stora förtjusning så hade de gjort en naturhinderbana som blev mycket uppskattad :) 

Vi hade även tagit med oss lite lunch och fika. Ibland är det bra att man råkar göra fel, skulle igår ta fram en stor påse med kycklingklubbor som vi skulle göra i ugnen till middag. Men när de tinat inser jag att jag tagit fram 2kg kycklingfilé! Så det blev till att förbereda sambon på att ställa sig vid grillen ;) haha men gott blev det! Vi fick mat över så det räckte till vår lunch idag ;) alltid något! 

En liten tur runt sjön hann vi också med innan vi bara var tvungna att äta vattenmelon. Vi kunde ju icke åka hem med den igen enligt sonen ;) haha Sen blev vi hembjudna till svärföräldrarna. Så dit körde vi efter vår utflykt! En heldag med massa friskluft och mys dagen lång med familjen! Snälla mamma och pappa släppte ut Kiwi och gav henne mat innan vi kom hem :) 

(null)

(null)

(null)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo