Termin 2

Så har termin 2 av min utbildning startat och det med bravur kan man säga. Startat terminen med ett tungt och inte allt för intressant ämne, utvecklingspsykologi. Massor med litteratur har jag malt igenom och försökt att göra begripliga anteckningar till. Inte det lättaste minsann, men har lyckats.

Idag var dagen kommen med stort D ;) hehe Dags för första delprovet för terminen och detta bestod av en tenta. Jag mår nästan lite illa bara jag hör tenta haha inte riktigt min grej men de fick gå! Puhh nervös vart jag men bara till att köra. Det får bära eller brista. Första delen, 30 flervalsfrågor och jag trodde jag skulle dö! De första 2-3 minuterna vet jag ärligt inte vad jag sysslade med. Blev super stressad av tiden 35 min! Men efter att ha besvarat alla frågor så gick jag tillbaka och kollade de första. Sen skickade jag in svaren. 

Poff så stod resultatet på skärmen! Jag blev så paff, jag hade blivit godkänd! Så skönt men om någon skulle ha mätat min puls där och då så hade nog mätaren sprängts :) haha För att samla mig lite inför nästa del så fick jag gå en runda med hunden ;) Sen ladda upp med lite dricka och sen vart det bara att köra! Kändes helt okej när jag gjort den och skickat iväg den. Men man vet ju aldrig.

Men vi fick snabbt svar, redan dagen efter och jag vågade knappt titta efter resultatet. Men wow fullpott så det blev minsann ett VG på hela delprovet! Kan knappt fatta det minsann! Så nu ska jag fira lite och hålla helg. Fick fina grattis blommor av bästa mamma och pappa. Sen kan man ju fira lite extra när man dessutom fick veta att sista delprovet för termin 1 är avklarat och hela första terminen är klar! 

(null)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo