NyĂ„rsafton - 2021 🎇

SÄ vart den kommen, sista dagen pÄ detta Är. TÀnk dÄ har Ànnu ett Är passerat och jag har redan lÀst 1/2 Är pÄ Högskolan. Vart tog denna tid vÀgen?! Men ja vad ska man sÀga om Äret som gott. Det har ju varit Ànnu ett Är med pandemi, det börjar minsann att bli vÄr vardag. Man vet nÀstan ingenting och kommer knappt ihÄg hur det vart innan. Har Ànnu inte haft pesten vad jag vet. Men tror att jag hade den under en av perioderna dÀr de va sÄ svÄrt att fÄ tid för provtagning. SÄ hann aldrig testa mig förrÀn jag mÄdde bra igen.

Men vi har ÀndÄ haft ett bra 2021 vÄr lilla familj och vi hoppas pÄ ett Ànnu bÀttre 2022! SÄ vÀlkommen 2022, hoppas kanske pÄ att hitta vÄrt nÀsta hus. Kanske drömhuset?! Vem vet ;) hehe Att studierna rullar pÄ, fÄr jag drömma sÄ hoppas jag Àven pÄ en tillökning i familjen ;) Men framförallt att vi alla fÄr vara friska och krya! Hitta pÄ massa trevligheter tillsammans!

Dagen firades tillsammans med barnens farmor, farfar, mormor och morfar. Vi hade lite knyte. SÄ alla stod för varsin rÀtt, förrÀtten var de barnens mormor och morfar som kom med. RÀktÄrta, sÄ god :) Vi stod för huvudrÀtten, vitlöksrostad potatis och baconlindad kycklingfilé :) EfterÀtten kom frÄn svÀrförÀldrarna marÀngglass med bÀr! En mysigt och god middag minsann. Sen lekte vi en lek och hade en mysig kvÀll tillsammans. Dottern var vaken till över 00.00 sonen han sov gott ;) vÀlkommen 2022!

(null)


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo