Hej vardag...

Så vart det måndag igen och det är dags att komma in i allt vad vardagsrutiner heter igen. Än om man redan jobbat två dagar så har dottern inte varit på förskolan. Så nu ska vi få ihop vardagspusslet ett litet tag innan "lilleman" kommer och då blir det andra rutiner som ska sättas. Men det tar vi då i september någon gång! Nu är det jobb och förskola som gäller. Första dagen på förskolan, ny avdelning och allt. Mycket att ta in. 

Men en glad tjej lämnade jag i alla fall till förskolan. Så det var skönt när man sedan skulle trampa mot jobb. 14 dagar kvar :) vi räknar ner. Efter en hel dag på jobb är man lagom trött. Hem och hämta dottern på förskolan. Där vi möts av en glad tjej :) som blir extra glad när både mamma och pappa hämtar :) allt hade varit toppen hela dagen, fixat toabesöken bra och allt. Man kan ju inte bli annat än stolt i mammahjärtat ;)

Hem och fixa med lite blandat. Sträcka ut ryggen på soffan en stund innan det stod korvstroganoff på dagens matlista :) mums. Plötsligt blir det väldigt tyst i soffan. Går in för att kolla och där ligger en trött tjej som somnat. Kom på att vi glömt fråga om hon sovit på förskolan. Så skrev och frågade. Nepp inte sovit alls på förskolan så inte konstigt att hon va helt slut. Stora tjejen minsann!

(null)



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo