Veija ♥

Vår älskade lilla dotter, det finns inte nog med ord som kan beskriva den kärlek vi känner för dig. Från första stund, du växer och blir starkare för varje dag som går. Så underbart, det är svårt att förstå att det faktiskt är så att vi blivit föräldrar. Vi är mamma och pappa till världens perfektaste lilla tjej, som har fått namnet Veija :) Med lite inspiration från Spanien, då vi bodde utanför staden Torrvieja. Så tyckte vi att Veija var fint, så på den vägen är det. Så underbart, idag är vår dotter hela 2 veckor och 6 dagar :)
 
Tiden går så fort, trots att Veija ligger inne ännu. Men det är för tillväxt och mognad. För hon skulle ju trotsallt legat i magen ännu, men hon växer som bara den och allt är fin fint med henne. Sen att vissa dagar känns lite jobbiga, eftersom det blev ju inte riktigt som vi tänkt oss. Man får fara mellan sjukhuset och hemmet varje dag. Kanske ingen dröm precis, men vad ska man göra!? Men det går, det är så det är. Men snart nog får vår dotter komma hem så då blir det lite som vanligt!
 
Bjuder på två bilder, den första från några timmar innan vår dotter föddes och den andra när hon bara var någon timme gammal. Det är svårt att förstå att hon legat där inne, samt att hon varit så liten. För nu har hon allt växt!
 
 
 
 


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo