Alla-♡-dag...

Jahapp så har det varit alla-♡-dag detta år också. Som alltid förr så är det inte en mer speciell dag för mig än någon annan dag. Men det är klart man blir uppmärksammad på denna dag då mer eller mindre alla andra gör det till en stor dag. Vi hade i alla fall lite folk på besök, men inte för att det var alla-♡-dag hehe utan för att jag fyllde 25 dagen innan :) men vi jobbade sent i denna familj. 
 
Så fick allt bli ett litet mini firande på lördagen :) då kom pappsen, mammsen, farmor och Frank på besök. Så det blev god fika och sen hade jag varit flitig och bakat morotskaka sådär på morgonen :) God blev den allt, blev inte mycket kvar då vi skickade med farmor en bit hem och mamma en. Sen gjorde vi en box till mormor och morfar som inte kunde komma, då dem blivit lite sjuka. 
 
Fick fina blommor, lotter och andra saker. Sen efter besöket bar det av till Malmö en sväng för att kolla på barnvagn :) wiihoooo! Så det blev ett köp, så den första saken är inhandlad till bebisen ;) längtar! Så nu börjar vi köpa lite saker till den lille efterhand :) sen fick vi levererat kakan till mormor och morfar. Sen hem och slappa bara.
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo