Talspråk...

Det är som man brukar säga, talspråk är faktiskt rätt sanna ibland. Inte alltid, men ibland helt klart! Som när man säger "Man vet vad man har, men inte vad man får" precis den känslan hade jag när jag bugade jobb. Det enda jag egentligen viste var att jag fick 100% och en fast tjänst. Inte så bara! Men jag viste i alla fall vad jag hade, 75%, visstid, ett jobb jag trivdes på, underbara kollegor. 
 
Men ibland så måste man våga ta steget, att ta klivit och hoppas att man hamnar i något bättre eller minst lika bra :) Jag vågade ta steget, ett kliv som var bättre för mig! Ibland får man vara lite ego. Ångrar inte att jag tog detta kliv, det har blivit bra och jag trivs super! Underbart, det kan bara bli bättre. Att få vara med och påverka, det är något jag älskar. Speciellt när det är något som påverkar mig och som gäller mig.
 
Jag ser framåt och hur bra detta kommer bli. Det är bara till att ha tålamod och viljan. Så går nästan vad som helst att åstadkomma :) envishet är min starka sida, ärlighet är en annan!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo