Söndag...

Jahapp, så har det redan gått 1 vecka av min semester ;) det går så fort. Men det är la så när man har saker att göra eller?! Troligen är det så :) Hur som haver så blev det en lång dag igår. En lång runda i regnet med vovvarna och älsklingen. Massa mys och en tupplur i soffan innan älsklingen var tvungen att åka till jobb.
 
Fick då bli några avsnitt av H2O ;) och ännu mer mys med vovvarna. Sen en tur med vovvarna i det fortsatt regniga vädret. Inte det roligaste med vi hade tur för det slutade regna ganska snabbt. Så det blev en fin kvällspromenad :) sen hem och äta lite. 
 
En lång kväll i soffan framför TV:n blev det med film tittande och annat trevligt med vovvarna. I väntan på mamma och pappa som kom hem från semestern i Norge hos lillebror. Hade varit kul att vara med, men har ju varit hundvakt ;) hehe sånt är det. Så ja somnade sådär lagom vid 02.20 ;) hehe lagom!
 
En mupp hund har vi allt, vem har en bordercollie/labrador på ca 26kg i fönsterkarmen?! Haha vi har ;) kan man annat än skratta? ;) Älskade hund ♡
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo