Yesterday...

Usch fy det är inget jag tycker om att behöva gå upp så tidigt, det är inget kul. När man är sådär trött så man bara vill vända på sig och somna om. Men ack nej man måste upp för att fixa det sista innan det är dags att ta cyklen. Men när man kommer utanför dörren och det är superduper kallt så tar det allt emot lite får jag erkänna. Men det går över så fort man cyklat en liten bit. 
 
Känns faktiskt bra att cykla ca 40 minuter varje dag :) motion när man ska till jobb! Det är inte illa det, ohh ja jag vet att där går buss. Men den får allt vänta, ska cykla tills det inte går att cykla, halt osså måste det bli först. Skönt att sluta "tidigt" igår i alla fall, hemma vid 16.30 :) fick fixat en hel del med alla recept här hemma och skrivit en del till massagen som jag håller i på jobb, massage för förskoleklass de ni, inte illa pinkat.
 
Men nog om det, somnade en tur i sängen igår till råga på allt, så det blev sen middag, men vadå då bara jag hemma :) haha saknar sällskap! Får allt ta oh skaffa mig en liten voffsing ;) vänta bara! Igår stod det sjömansfalu på menyn och det var minsann en hel evighet sedan sist. Men gott blev det minsann :D
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo