Pingis...

Då har man varit på pingisturnering hela långa dagen med våra härliga 3:or! Startade dagen 07.30 då vi traskade mot bussen för att åka till Lund och där efter ta tåget till Kävlinge, där vi skulle spela "Bästa 3:an" i Korsbackahallen i Kävlinge, pingis för hela slanten :) härligt 23 barn och 4 vuxna. Kan det bli bättre än att man får avsluta en veckas jobb genom att vara i en idrottshall!? Nej jag tror inte det :D
 
Dock var det en resa i sig, det får vi ju säga. Börjar med att kära Skånetrafiken inte satt in extra buss som vi bokat, så det blev kaus på bussen, sen fick vi vänta på tåget i 100 år ute i kylan. Sen var det många spännande matcher och hejarramsor :) Underbara barn! Men mitt i allt detta stim och pingis matcher går brandlarmet. Så det var bara att utrymma hela hallen, ca 100 barn + syskon, föräldrar/vuxna. Vad underbart! Det är detta som kallas FREDAG!
 
Så här lagom frusen kom vi äntligen tillbaka från vår lilla tripp, höll på att fastna i Lund så man fick hjälpa en stackars mamma med två små barn av bussen i allt detta kaus. Men nu är man äntligen hemma, skönt med lite helg. Det fick bli Onepiecen för hela slanten denna fredags kväll, så frusen som jag är så. Packat väskan och i skrivande stund väntar på att  tiden ska gå så man kan ge sig ut i kylan igen och åka till världens bästa älskling,  mysa lite med hunden först bara :) Får dock inte glömma att berätta att våra kära 3:or blev 3:a av 35 lag/skolor/klasser i hela Skåne!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo