Lillebror ♥

05.15 ringde klockan, man trodde ju inte att det var sant, efter endast 3,5h sömn ringde klockan. Men jo, det var det minsann. Dags att stiga upp dock så hade jag bara stängt klockan och vaknade av mig själv 05.37 ;) Den stora dagen med stort D hade kommit, dagen som man annars trott och inbillat sig att den varit så långt bort. Men nu var den här, det var dags för världens bästa lillebror att åka till Norge, för att jobb ♥ Hårt att säga hej då, det tog emot. Men skönt att få säga hej då precis innan han skulle åka.
 
Men det är svårt att förstå att han inte bara ska vara borta en vecka, att han inte bara är på semester en, två veckor. Utan att han flyttat tillfälligt, att han inte bara "flyttat" till Malmö där han varit mycket den senaste tiden. Utan att han faktiskt är i Norge, att man inte kommer att träffa honom på ett tag! ♥ Det känns i systerhjärtat! Men samtidigt är jag stolt, att min bror har tagit steget, fått denna möjlighet och framförallt att han tagit den!
 
Kommer självklart att sakna honom något så enormt mycket, men jag vet att han gör något som är kul, något som han vill och något som han aldrig någonsin kommer att ångra. Älskar dig lillebror ♥
 
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo