1 År ♥

För att idag fyller jag och mitt livs kärlek 1 år ♥ kan det bli mer än underbart?! Kan man allt fråga sig ;) fick dessutom vakna upp bredvid min älskling så underbart. Det finns inga ord som kan beskriva den här känslan över att det varit du och jag i 1 helt år. 365 dagar, 12 månader :) ofattbart! 
 
Som att vakna upp ur en dröm. Eller ja snarare försöka ;) som jag skrivit så många gånger förr så kan jag fortfarande inte förstå hur jag kan ha haft en sådan tur att jag träffat dig! Att du vill vara min, bara min och ingen annans ♥ Du är helt enkelt min andra halva! Finns ingen annan jag vill dela och leva mitt liv med än dig. Sen som pricken över i:et så har vi varit förlovade i 1 månad idag, myss :) Du förstår nog inte hur otroligt glad, lycklig, överraskad jag blev när du frågade om jag ville förlova mig med dig ♥ Kan inget annat än att lee när jag kollar på ringen. 
 
Ett bevis på att du är min och jag är din bara din! Att det ska vara du och jag genom hela livet :) Vill inget hellre än att få vara din, älskar dig så otroligt mycket älskling att det inte går att beskriva ♥

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo