Tisdag...

För att idag är det tisdag, för att jag fortfarande är förkyld, trötta mig. Det är så drygt att vara sjuk. Tycker att jag har varit sjuk vad jag behöver för de här året. Tredje förkylningen på kort tid, när ska det ta slut? Har nog endast varit frist i ca 1½ vecka sedan sist jag var förkyld. Men "Peppar, peppar ta i trä" så känns det som om förkylningen är påväg att försvinna. 
 
Precis som igår så har jag varit hemma idag, för att kurera mig. Känns som sagt lite bättre. Men blir en till dag hemma i soffan/sängen. För att vara på säkra sidan, så förkylningen kan fara åt pipsvängen. Ska i alla fall försöka att ta mig ut på en liten promenad imorgon för att hämta lite frisk luft. Endast varit ute en liten tur igår med vovven, sista kvällsturen :) skönt men efter det var man helt slut och fick placera sig i soffan igen. Men snart ska jag ut och göra ett tappert försök igen, en sista kvällstur med vovven. En nyduschad vovve som har legat här i soffan med mig och myst hela dagen. En riktig myshund :)
 
Men det är klart, alltid trevligare med sällskap. Annars så får han ju ligga här själv och uggla. Nu kan han och jag uggla ihop :) I alla fall en dag till, även pappsen som är hemma med sitt knä så vi är tre. Mammsen jobbar kväll och brollan har praktik. 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo